北京小升初分班考试_范文大全

北京小升初分班考试

【范文精选】北京小升初分班考试

【范文大全】北京小升初分班考试

【专家解析】北京小升初分班考试

【优秀范文】北京小升初分班考试

范文一:北京小升初分班考试 投稿:郝恰恱

北师大附中分班考试真题节选 1.六年级一班的男、女生比例为3∶2,又来了4名女生后,全班共有44人。求现在的男、女生人数之比是。

2.一个分数,分子与分母之和是100。如果分子加23,分母加 32,新的分数约分后是,原来的分数是。

3.某村去年春季值树500棵,成活率为85%,去年秋季植树的成活率为95%,且秋季植的树比春季少死25棵。这个村去年全年植树共存活棵。

4.有一箱苹果,箱子和苹果的总重量是100千克,拿走一些苹果后总重量减少为36千克。若再从余下的苹果中取走一半,则剩下的苹果仅为最初的六分之一。那么原来有苹果千克。

5.某装订车间的工人要将一批书打包后送往邮局,每包中所装书的数目一样多。第一次,他们领来这批书的十二分之七,结果打了14个包还多35本;第二次他们把剩下的书全部取来,连同第一次多的零头一起,刚好又打了11包。那么这批书共有本。

6.单独干某项工程,甲队需100天完成,乙队需150天完成。甲、乙两队合干50天后,剩下的工程乙队干还需天。

7.某项工程,甲单独做需36天完成,乙单独做需45天完成。如果开工时甲、乙两队合做,中途甲队退出转做新的工程,那么乙队又做了18天才完成任务。甲队干了天。

8.单独完成某项工作,甲需9时,乙需12时。如果按照甲、乙、甲、乙、……的顺序轮流工作,每次1时,那么完成这项工作需要多长时。

9.大瓶酒精溶液是小瓶酒精溶液的2倍,大瓶酒精溶液的浓度为20%,小瓶酒精溶液的浓度为35%,将两瓶酒精溶液混合后,酒精溶液的浓度是。

10.现有浓度为10%的盐水20千克,再加入千克浓度为30%的盐水,可以得到浓度为22%的盐水。

北师大附中分班考试真题节选

1、试求1×2+23+34+45+56+…+99100的结果。

2、甲、乙、丙三人都在银行有存款,乙的存款数比甲的2倍少100元,丙的存款数比甲、乙两人的存款和少300元,甲的存款是丙的,那么甲、乙、丙共有存款多少元? 解:甲800、乙1500、丙2000

设甲为x元,乙即为(2x-100)元,丙即为(3x-400)元。

列方程:(3x-400)=x解得:x=800

3、华校给思维训练课老师发洗衣粉.如果给男老师每人3包,女老师每人4包,那么就会多出8包;如果给男老师每人4包,女老师每人5包,那么就会少7包。已知男老师比女老师多1人,那么共有多少包洗衣粉?

解:60

提示:由"男老师每人3包,女老师每人4包"到"男老师每人4包,女老师每人5包"每位老师增加1包,共用去8+7=15包,说明有15位老师,其中男老师8位,女老师7位。 3×8+4×7+8=60包。

4、商店购进了一批钢笔,决定以每支9.5元的价格出售.第一个星期卖出了60%,这时还差84元收回全部成本.又过了一个星期后全部售出,总共获得利润372元.那么商店购进这批钢笔的价格是每支多少元?

解:6.4元

先求出这笔钢笔的总数量:(372+84)÷9.5=4848÷(1-60%)=120支。

372÷120=3.1元9.5-3.1=6.4元

5、我们规定两人轮流做一个工程是指,第一个人先做一个小时,第二个人做一个小时,然后再由第一个人做一个小时,然后又由第二个人做一个小时,如此反复,做完为止。如果甲、乙轮流做一个工程需要9.8小时,而乙、甲轮流做同样的工程只需要9.6小时,那乙单独做这个工程需要多少小时?

解:两次做每人所花时间: 甲 乙

5小时 4.8小时

4.6小时 5小时

∴ 甲做0.4小时完成的工程等于乙做0.2小时,乙的效率是甲的2倍,甲做5小时完成的任务乙只要2.5小时就能完成。

∴ 乙单独完成这个工程要2.5+4.8=7.3(小时)

6、甲、乙两地相距120千米,客车和货车同时从甲地出发驶向乙地,客车到达乙地后立即沿原路返回,在途中的丙地与货车相遇。之后,客车和货车继续前进,各自到达甲地和乙地后又马上折回,结果两车又恰好在丙地相遇。已知两车在出发后的2小时首次相遇,那么客车的速度是每小时多少千米?

解:(示意图略)

第一次相遇,两车合走2个全程,第二次相遇,两车又比第一次相遇时多走2个全程,∴客车、货车第一次相遇时各自走的路程与第一次相遇到第二次相遇时各自走的路程分别相等。两次相遇都在丙点,设乙丙之间路程为1份,可得甲丙之间路程为2份,∴乙丙间路程=120÷3=40,

客车速度为(120+40)÷2=80(千米/小时)

7、如图5,在长为490米的环形跑道上,A、B两点之间的跑道长50米,甲、乙两人同时从A、B两点出发反向奔跑.两人相遇后,乙立刻转身与甲同向奔跑,同时甲把速度提高了25%,乙把速度提高了20%.结果当甲跑到点A时,乙恰好跑到了点B.如果以后甲、乙的速度和方向都不变,那么当甲追上乙时,从一开始算起,甲一共跑了多少米?

解:相遇后乙的速度提高20%,跑回B点,即来回路程相同,乙速度变化前后的比为5:6,∴ 所花时间的比为6:5。

设甲在相遇时跑了6单位时间,则相遇后到跑回A点用了5单位时间。设甲原来每单位时间的速度V甲,由题意得:

6V甲+5×V甲×(1+25%)=490,得:V甲=40。

从A点到相遇点路程为40×6=240,∴ V乙=(490-50-240)÷6= 。 两人速度变化后,甲的速度为40×(1+25%)=50,乙的速度为

40,从相遇点开始,甲追上乙时,甲比乙多行一圈,

∴ 甲一共跑了490÷(50-40)×50+240=2690(米) (1+20%)=

8、俏皮猪25元一个,加菲猫比俏皮猪便宜,但价格也是整数元,并比俏皮猪少买2个,共花了280元。问买了多少只俏皮猪?

解:假设买了x个俏皮猪,那么猫买了x-2个。

设猫a元一个那么25x+a(x-2)=280

X=(280+2a)/(25+a)=2+230/(25+a)

所以25+a是230的约数,25+a=46a=21那么X=7所以买了7个。

9、有些自然数,它们除以7的余数与除以8的商和等于26,那么所有这样的自然数的和是多少?

解:若除以7余0,那么除以8的商是26,则该数为26*8+2=210

若除以7余1,那么除以8的商是25,则该数为25*8+4=204

若除以7余2,那么除以8的商是24,则该数为24*8+6=198

若除以7余3,那么除以8的商是23,则该数为23*8+1=185

若除以7余4,那么除以8的商是22,则该数为22*8+3=179

若除以7余5,那么除以8的商是21,则该数为21*8+5=173

若除以7余6,那么除以8的商是20,则该数为20*8=160或20*8+7=167

因此所有这样自然数的和是1476。

10、三个班分别有44、41、34名同学,他们包车去春游,规定3个班中一个班乘大车、一个班乘中车、另一个班乘小车,已知大、中、小车分别能容纳7、6、5名同学,每辆车收费80、70、60元,那么这三个班至少要花多少元车费?

解:44名同学的坐小车,41名同学的坐中车,34名同学的坐大车,这样浪费的座位最少

车费为80*5+70*7+60*9=1430元

从三种车的单人票价考虑,大车每人11又3/7元,中车每人11又2/3元,小车每人12元

由此可见大车最便宜,小车最贵。

考虑多人座大车且尽量不浪费座的情况,41人坐大车,34人中车,44人小车 车费为80*6+70*7+60*9=1440元,更贵了

可见决定作用的是不浪费座位,因此至少要花1430元车费。

11、今有若干个底面半径和高均为1的圆柱体和若干个底面半径和高均为2的圆柱体,它们的体积和为50,表面积和为120.那么一共有多少个圆柱体?

解:15个

方法一:可以采用鸡兔同笼的思想

方法二: 二元一次方程组(略)

12、如下图,在一个正方形内画中、小两个正方形,使三个正方形具有公共顶点,这样大正方形被分割成了正方形区域甲,和L形区域乙和丙。已知三块区域甲、乙、丙的周长之比4:5:7,并且区域丙的面积为48,求大正方形的面积。

解:98

周长之比就等于边长之比,设甲、乙、丙的边长为4a,5a,7a

49-25=48求出=2;大正方形的面积=49=98.

范文二:2013北京小升初:人大附中小升初分班考试题解析 投稿:阎澠澡

2013年小升初

人大附中分班考真题

人大附中新初一分班考试真题之1

999x1002y2991x______1.解方程组:。 ,1001x997y3011y______

2.在下图的方格中填入合适的数,使每一行都为完全平方数,则最后结果为( )。 口 口

× 口 口

————————

口 口 口

口 口

————————

口 口 口

3.在下图所示的写有数字1的加法算式中,不同的汉字代表不同的数字,只有“仁”与“人” 代表的数字相同,那么“仁华学校”代表的四位数字最小可能是( ).

仁 华 学 校

+ 更 进 1 步

————————————

人 大 附 中 人

4.请你从1~100中选出12个数填入下图的圆圈里,使得每个数均为与它相邻的两个数的最大公约数或最小公倍数。

5.找出5个互不相同的大于1的自然数,使得其中两个数的积等于其余三个数的积,两个数的和(不一定是刚才的两个数)等于其余三个数的和,请写出满足条件的式子。 7224483216这5个分数中有两个可以写成一个分数与其倒数之差的形式(例95351438555

532如:),那么这两个分数为( )。 6236.

7.小红、小明二人在讨论年龄,小红说:“我比你小,当你像我这么大时,我的年龄是个质数。”小明说:“当你长到我这么大时,我的年龄也是个质数。”小红说:“我发现现在咱俩的年龄和是个质数的平方。”那么小明今年( )岁。(小明今年年龄小于31岁,切年龄均为整数岁)

8.用A、B、C、D、E、F六种燃料去染下图的两个调色盘,要求每个调色盘里的六种颜色不能相同,且相邻四种颜色在两个调色盘里不能重复,那么共有( )种不同的染色方案(旋转算不同方法)。

9.在一个棱长为8的立方体上切去一个三棱柱(如图),那么表面积减少( )。

10.一次10分钟的知识竞赛,小明每分钟能做15道题,但做3道错一道,而且他做2分钟要休息1分钟,那么小明这次竞赛做对了( )道题。

11.妈妈买来一箱桔子,若每天比计划多吃一个,则比计划少吃2天;若每天比计划少吃一个,则计划的时间过去后,还剩12个,那么这一箱桔子共( )个?

12.学校组织老师进行智力竞赛,共20道题,答对一题得5分,不答不给分,答错扣2分,已知所有老师的总分为600分,且男老师总分为女老师总分的2倍多1分,答对总题数为答错总题数的3倍少1题。又知每人恰好有1道或2道题未答。求男老师的总分为多少?

13.甲、乙二人分别从A、B两地同时出发,他们计划在距A地处相遇,但中途甲休息了15秒钟,结果乙比计划多走36米才相遇,那么甲速为( )米/秒。

人大附中新初一分班考试真题之2答案

1. X=5,Y=2

2. 784

3. 1234

4. 5, 15, 3, 33 , 11, 77,7, 56, 8, 24, 12, 60;

2, 26, 13, 39, 3, 33, 11, 55, 5, 35, 7, 14;

5, 55, 11, 77, 7, 56, 8, 24, 3, 39, 13, 65.

5.

6. 2448 ,35143

7. 16

8. 488160

9. 28

10. 70

11. 60

12. 439

13. 6

人大附中新初一分班考试真题之3

1.计算: 1.8

2.一次速算比赛共有20道题,答对1道给5分,答错一道倒扣1分,未答的题不计分,考试结束后,小梁共得了71分,那么小梁答对了( )道题。

3.对于每一个两位以上的整数,我们定义一个它的“伙伴数”,从下面的例子可以看出伙伴数的定义:23的伙伴数是2.3,465的伙伴数是46.5,那么从11开始到999为止所有奇数的伙伴数的和是( )。

1274457979

4.一个分数的分子与分母之和为25,将它化为小数后形如0.38„,则这个分数的分母是( )。

5已知38=1444,像1444这样能表示为某个自然数的平方,并且抹3位数字为不等于0的相同数字,我们就定义为“好数”。

(1)请再找出一个“好数”。

(2)讨论所有“好数”的个位数字可能是多少?

(3)如果有一个好数的末4位数字都相等,我们就称之为“超好数”,请找出一个“超好数”,或者证明不存在“超好数”。

6.一个自然数,加上4后就可表示3个连续的3的倍数的和,加上3后就可表示成4个连续的4的倍数之和,那么它最少需要加( )后才能表示成6个连续的6的倍数之和。

7.一个班有五十多名同学,上体育课时大家排成一行,先从左至右1234、1234报数,再从右至左123、123报数,后来统计了一下,两次报到同一个数的同学有15名,那么这个班一共有( )名同学。

8.用3种颜色把一个3×3的方格表染色,要求相同行和相同列的3个格所染的颜色互不相同,一共有( )种不同的染色法。

9.从1~12中选出7个自然数,要求选出的数中不存在某个自然数是另一个自然数的2倍,那么一共有( )种选法。

10.如果一个时刻的时、分、秒3个数构成递增的等差数列,则称这个时刻为幸运时刻(采用24小时制),例如00点02分04秒和17点20分23秒都是幸运时刻,那在一天中与( )个幸运时刻。

11.有大、小两瓶酒精溶液,重量比为3:2,其中大瓶中溶液的浓度为8%。现在把这两瓶溶液混合起来,得到的酒精溶液浓度恰好是原来小瓶酒精溶液浓度的2倍。那么原来小瓶酒精溶液的浓度是( ) 2

12.如下图,在6个圆圈中填入2、3、5、7、11、13各一次,并在每个小三角形的中心处写下它3个顶点上3个数的和。那么这些三角形中心处所写数的和被3除的余数是( )。这个总合一共有( )种不同的可能。

范文三:小升初数学分班考试模拟试题(十)北京版 投稿:曹喩喪

小升初分班考试模拟试题及答案(十)

一、计算:(5 分×5=25分)

1、99+99×99+99×99×99= 。

5、若3.5×[6.4-(1.6+□)0.9]8.4=1.5,则□=________.

二、填空:(5分×5=25分)

1、一个数除以7所得的余数和商相同,并且各个数位上的数字和最小,这个数是_______.

2、一项工程,预计15个工人每天做4个小时,18天可以完成。为了赶工期,增加3

人并且每天工作时间增加1小时,可以提前_______天完工。

3、甲、乙两人背诵英语单词,甲比乙每天多背8个,乙因生病,中途停止10天。40

天后,乙背的单词正好是甲的一半,甲背单词________个。

4、在一个两位数的两个数字之间加上一个0,所得的新数是原数的9倍,原数

是 。

5、买电影票,5元、8元、12元一张的一共150张,用去1140元,其中5元和8元

的张数相等,5元的电影票有 。

三、填空题(6分×5=30分)

1、一课外活动小组,男生人数是女生人数的1.5倍,又来了6名女生后,男生人数是

女生人数的1.2倍,这个小组原来有 。

2、四位数中,原数与反序数(例如:1543的反序数是3451)相等的共有 。

3、王老师到商店去买5个篮球和3个足球,需要348元,如果买3个篮球和2个足球,

需要216元,一个篮球 。

4、一个小于200的自然数,被7除余2,被8除余3,被9除余1,这个数是 。

5、要砌一段围墙,第一天砌了总长的1/3又2米,第二天砌了剩下的1/2少1米,第

三天砌了剩下的3/4多1米,还剩下3米没有砌完。这段围墙长 。

四、填空(8分×4=32分)

1、三角形ABC中,C是直角,已知AC=2,CD=2,

CB=3,AM=BM,那么三角形AMN(阴影部分)的面积是 。

2、现在是12点整,时针、分针再次重合至少过 分钟。

3、有两堆棋子,甲堆有210个,其中白子占3/10,乙堆有120个,其中白子占9/10,为使甲堆中白子、黑子一样多,并使乙堆中白子占8/10,应从乙堆中拿 个白子和 黑子到甲堆中。

4、甲、两地相距35千米,小张、小李都要从甲地去乙地,他们只有一辆自行车,小张先步行,小李先骑车,同时出发。小李骑车到达甲、乙之间的丙地,改为步行,小张到丙地后骑上车,两人同时到达乙地。小张步行的速度是每小时5千米,小李步行的速度是每小时4千米。两人骑车的速度都是每小时20千米。那么两人从甲地到乙地共用了多少小时? 参考答案

一、1、980199 2、100 3、 4、 5、0.92二、填空1、40 2、6 3、960 4、45 5、60

三、填空

1、6 2、90 3、48元 4、163 5、48

四、填空

1、 2、 3、92个白子和8个黑子

范文四:北京101中学小升初分班考试题 投稿:李笍笎

北京101小升初分班考试题

1、 某校学生举行春游,若租用45座客车,则有15人没有座位,若租用同样数目的60座客车,则一辆客车空车。已知45座客车租金220元,60座客车租金300元。

问:⑴这个学校一共有学生多少人?(3%)⑵怎样租车,最经济合算?

2、一只两层书架,上层放的书比下层的3倍还多18本,如果把上层的书拿出101本放到下层,那么两层所放的书本数相等。原来上下层各有书几本?〔用方程解〕

3、为了学生的卫生安全,学校给每个住宿生配一个水杯,每只水杯3元,大洋商城打九折,百汇商厦“买八送一”。学校想买180只水杯,请你当“参谋”,算一算:到哪家购买较合算?请写出你的理由。

4、小明用8天时间看完一本书,每天看了这本书的19还多2页,这本书共有多少页?

5、甲乙两辆汽车同时从两地相向而行,甲车每小时行45千米,乙车每小时行42千米。两车在距离中点12千米处相遇。两车同时开出后经过多少小时相遇?

6、一种报纸,如果一个月一订,没有优惠,需10元。如果一年一订,可优惠10%,这样订阅一年需要多少钱?

7、某商场参加财物保险,保险金额为4000万元,保险费率为0。75%,由于事故,损失物品价值达650万元,保险公司赔偿500万元,这样商场实际损失了多少万元?

范文五:北京101中学小升初英语分班考试真题 投稿:周囁囂

北京101中学小升初英语分班考试真题

一. 单项填空

1. Mr. Wang is _________ excellent teacher. Everybody loves him.

A. a B. anC. the D. /

2. My cousin gave _______ a cute teddy bear for my birthday.

A. I B. my C. me D. mine

3. ---It’s a nice day, _______? ---Yes, it is.

A. isn’t it B. is it C. has it D. hasn’t it

4. People like hamsters _________ they are nice and interesting.

A. so B. and C. but D. because

5. --- _____ should I get my mom for Mother’s Day? ---Why don’t you get her a scarf.?

A. Who B. What C. When D. How

6. –Alison, how long have you been skating? - I have been skating ________ nine o’clock.

A. for B. at C. since D. from

7. Tom did __________ in math this year than last year.

A. good B. well C. best D. better

8. --- I didn’t go to the Disneyland in Hong Kong last year. --- Me, ______

A. neither B. either C. also D. too

9. This dictionary was very cheap and it only ____ me twelve dollars. A. spent

B. used C. paid D. cost

10. –Would you mind _______ your bike? –No, not at all.

A. moving B. to move C. move D. moved

11. He ________ down the street when the accident happened.

A. walks B. walked C. was walking D. is walking

12. Sorry, I don’t have enough time ________ with you today.

A. playB. to play C. playing D. played

13. –Where is John? –He ___to the library. He’ll come back soon. A. has gone

B. has been C. went D. was going

14. -- _____ you please wash the dishes? –Ok, I’ll do them in a minute. A. May B. Must C. Could D. Should

15. Excuse me, Sir, Can you tell me __________?

A. how we got to the zoo B. how can we get to the zoo

C. how did we get to the zoo D. how we can get to the zoo

二. 完型填空

When I was in my first year of middle school, my father died. And my mother was ill just after I entered high school. I had to ___1____ going to school because my mother had to money to pay my school bills. We began to work in people’s gardens to save up money for me to back to school. ____2_____, I returned to school. Unluckily, my mother died the next year. And my ___3___went dark. I asked my headmaster if I could work for the ___4___ this summer vacation, so I could pay my bills. He was a nice man and let me work in the school garden during the ____5_____. I had not been able to study well because of my mother’s death. At the end of my second year, I ____6______ most of my exams and the teacher told me I had to repeat the year. After another summer working in the school garden, I went ____7___ to lessons again,. But suddenly I fell ill. Because of my disease I was weak and couldn’t work at school. I was hopeless. My headmaster told me not to give up. And my teachers and classmates ____8_____ me a lot. Now, I’m feeling better and will finish my third year. My life is still not ____9___. A few students laugh at my poor clothes. They also call me “farmer” because I work in the school garden. But I ____10____ hard days will always be followed by sunshine.

1. A. stop B. start C. keep D. finish

2. A. Especially B. Probably C. Finally D. Usually

3. A. mind B. world C. heart D. family

4. A. school B. zoo C. park D. museum

5. A. afternoon B. year C. weekends D. holidays

6. A. passed B. took C. failed D. had

7. A. along B. back C. down D. up

8. A. helped B. gave C. worried D. taught

9. A. terrible B. hard C. easy D. difficult

10. A. discover B. imagine C. notice D. believe

三.阅读理解

(A)

Happy Days Club Parker;s Sweet Shop For Young People 14 Barrett Road From 12 – 18 years 5 minutes from town centre Every Friday 7:30 pm – 10:30pm Try our famous chocolate 29 Milton Street Eggs and sugar hears Just $1 a week Prices lower than in other shops Games-music-dancing and lots more Open Monday-Saturday 9am-5am International Library Painting Competition Books, CDs and videos For young people 8-16 years old Over 100 Foreign newspapers Paint a picture of an animal And magazines Send it to: Entrance Free Young Artist Magazine Monday- Saturday 9:30am-6:00pm 12 High Street New England House, Museum Street Before 14 September And win a bicycle!

1. What does Parker’s Sweet Shop sell?

A. Books B. Chocolate C. PicturesD. CDs

2. What time does Happy Days Club open?

A. 9:00 am B. 9:30 am C. 7:30 pm D. 10:30 pm

3. What should you paint if you want to take part in the painting competition?

A. An egg B. A girl C.A bicycle D. An animal

(B)

In Canada you can find dogs, horses, etc., in almost every family. These are their pets. People love these pets and regard them as their good friends. Before they keep them at their houses, they take them to animal hospital to give them injection (注射) so that they won’t catch disease (疾病). They have special animal food stores, though they can get animal food in almost every store. Some people spend around two hundred Canadian dollars a month on animal food. When you visit people’s homes, they would be very glad to show you their pets and they are very proud of them. You will also find almost every family has a bird feeder in their garden. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal. They are free to come and go and nobody is allowed to kill any animals in Canada. They have a law against killing wild animals. If you killed an animal, you would be punished (惩罚). Senior (old) people in Canada have many reasons to like animals. One of them might be their family lie is not as close as ours. When children grow up, they leave their parents and start their own career (事业), then the seniors will feel lonely. And pets can solve this problem. They can be good friends and never leave them alone.

1. The passage mainly tells us people in Canada ________________.

A. like to keep pets at home B. spend a lot of money on pets

C. think killing pets is against the law D. enjoy showing pets to their friends

2. People give pets injection to make them not __________________.

A. run away B. hurt people C. get ill D. eat much

3. The underlined word “feeder” refers to ___________________.

A. something to keep the birds B. a person who feeds the birds C. something to put food in for birds D. a person who sells bird food

4. Old people like to keep pets because ____________.

A. pets cost less money B. pets are quiet and clean

C. pets are easy to take care of D. pets can make good companies

(C)

Depalma was driving a large American car. As soon as the race started, he pulled out in front. As the race went on, he kept the first place. And he was far ahead of Dawson, the man in the second place. 15 When the race was almost over, some people got up and left. “Why did stay?” they thought. They were sure they knew who would win. But things did not go as they thought. A strange noise came from Depalma’s car. It slowed down. Something was wrong. Depalma knew his car would not go far. His only hope was that he would make it to the finish. But on his last lap, car stopped. Dawson’s car roared (呼啸) by. Depalma saw it go by. He knew he could not win now. “But I can finish the race,” he thought. And he got out of his car. So did his assistant. They began to push the car to the finish. Dawson went by them again and again. He was on his last lap. He was going to win. Depalma and his friend did not care. They went on pushing. At first, all eyes were on Dawson. He crossed the line. And the race was over. He’d won! Depalma and his friend pushed on. At last, the car crossed the line. B then all the people were shouting for them. They shouted more than they did for Dawson. This was a different kind of winner!

1. When Depalma’s car stopped, _______________.

A. he repaired his car right away B. he decided to give up his car C. he and his assistant pushed the car D. he still believed he would win the race

2. Which of the following is Not true according to the passage?

A. Depalma didn’t want Dawson to win the race

B. Both of Depalma and Dawson are winners

C. Depalma didn’t drive his car to the finish

D. Depalma drove faster than others at first.

3. What can we learn from the passage?

A. American cars always break down in the race.

B. Good cars always help people win the race.

C. People should always shout for the loser.

D. People should always keep trying.

四. 任务阅读

If you go to a fast food restaurant or a snack bar, you will probably see a lot of teenagers. Today, many teenagers are overweight, and some of this is because of their had eating habits. Most teenagers love food with a lot of fat, oil, salt and sugar. People often call this type of food “junk food”. But bad eating habits go beyond fast food. Many teenagers find it difficult to eat healthily. Some don’t have breakfast before they go to school. During the day, some don’t have a proper meal for lunch. In a recent survey at one school, scientists found that over two-thirds of the students didn’t follow a healthy diet. Nearly half of the students didn’t like vegetables, and many of them didn’t like to eat fruits. They preferred to eat food with a lot of salt, sugar, or fat. Parents today also worry about their children’s diet. Some doctors give the following advice.  Teenagers shouldn’t eat too much junk food.  Teenagers shouldn’t eat food with too much salt. Salt can cause high blood pressure in the future.  Teenagers should eat food with less fat, oil and sugar.  Teenagers need to eat some fruits and vegetables every day. Fruits and vegetables are rich in vitamins and have little fat.  Teenagers need to drink more milk. Milk will help their bones grow.  Teenagers need to eat breakfast every day. This is good for their body and mind. Bad eating habits  Eating food with a lot of fat, oil, salt, and sugar.  Not having 56. _____ before going to school.  Eating few 57. _________ Doctors’ advice  Eating food with less fat, oil and sugar.  Eating vegetables and fruits every day because they are rich In vitamins and have 58. _________  Drinking more milk will help build hones.  Eating breakfast every day, which is good for the 59. _____________ The writer wants to help teenagers to 60. ___________________

英语参考答案:

一、选择填空

1.B 2.C 3.A 4.D 5.B 6.C 7.D 8.A 9.D 10.A 11.C 12.B 13.A 14. C 15.D

二. 完型填空

1.A 2.C 3.B 4.A 5.D 6.C 7.B 8.A 9.C 10.D

四.阅读理解

(A) 1.B 2.C 3.D (B) 1.A 2.C 3.C 4.D (C) 1.C 2.A 3.D

五.任务阅读

1. breakfast

2. vegetables and fruits

3. little fat

4. body and mind

5. keep healthy/ keep fit/ have good eating habits

范文六:北京101中学小升初分班考试题 投稿:郑惴惵

2009年上地101小升初分班考试题

1、某校学生举行春游,若租用45座客车,则有15人没有座位,若租用同样数目的60座客车,则一辆客车空车。已知45座客车租金220元,60座客车租金300元。

问:⑴这个学校一共有学生多少人?(3%)⑵怎样租车,最经济合算?

2、一只两层书架,上层放的书比下层的3倍还多18本,如果把上层的书拿出101本放到下层,那么两层所放的书本数相等。原来上下层各有书几本?〔用方程解〕

3、为了学生的卫生安全,学校给每个住宿生配一个水杯,每只水杯3元,大洋商城打九折,百汇商厦“买八送一”。学校想买180只水杯,请你当“参谋”,算一算:到哪家购买较合算?请写出你的理由。

4、小明用8天时间看完一本书,每天看了这本书的19还多2页,这本书共有多少页?

5、甲乙两辆汽车同时从两地相向而行,甲车每小时行45千米,乙车

每小时行42千米。两车在距离中点12千米处相遇。两车同时开出后经过多少小时相遇?

6、一种报纸,如果一个月一订,没有优惠,需10元。如果一年一订,可优惠10%,这样订阅一年需要多少钱?

7、某商场参加财物保险,保险金额为4000万元,保险费率为0。75%,由于事故,损失物品价值达650万元,保险公司赔偿500万元,这样商场实际损失了多少万元?

范文七:北京市小升初分班考试英语模拟试题(八) 投稿:许雡離

北京市小升初分班考试英语模拟试题(八) 一、 选出下列单词中划线部分读音不同的选项,将其序号填入题前括号内(1×5分)

( )1. A. forget B. her C. work D. nurse

( )2. A. these B. father C. think D. mouths

( )3. A. any B. catch C. black D. stamp

( )4. A. book B. good C. food D. classroom

( )5. A. pens B. teachers C. apples D. cats

二、根据所给中文、英文释义及首字母提示完成句子(1×5分)

6. How many ____________ (猴子) does the zoo have ?

7. He listens to the teacher as ___________(仔细) as his cousin.

8. The old man lived in a __________(not quiet) street, so he couldn’t sleep well every day.

9. W___________ (the fourth day in a week) is my busiest day.

10. My ideal school starts at 9:00 a.m. and f_________ at 3:00 p.m..

三. 根据句意写出所给单词的正确形式。(1×5分)

11、Look! One of the children __________(swim)in the lake.

12、Lily is much __________(health) than her sister.

13、They _________(fly) to the UK, didn’t they ?

14、Is _________(eat) too much good or bad for your body ?

15、Mr. Lee _______________ (give) us a talk on the history of China tomorrow, isn’t he?

四. 选择最佳答案。(1×10分)

( )16.--- Could you help me , please ?

--- _____________________.

A. Yes , please . B. Yes , I could. C. Yes, I can. D. You’re welcome .

( )17.There is _____________sheep on the hill .

A. little B. a few C. a little D. few

( )18.There is ______ “h ” , ______ “o”,_______“u ” and ______ “r ”

in the word “hour ”.

A. an ; an ; a ; an B. a; an; a; a C. a; an ; an; a D. an; an ; an ; an

( )19.---I had a really good weekend at my uncle’s.

---___.

A. Oh, that’s very nice of you. B. Congratulations.

C. It’s a pleasure. D. Oh, I’m glad to hear that.

( )20.---Can I get you a cup of tea?

---_____.

A. That's very nice of you B. With pleasure

C. You can, please D. Thank you for the tea

( )21---Does she work here?

---No, but these days she _____ here.

A. helps B. help C. is helping D. helping

( )22. ---__________ today! ---Yes. Shall we have a picnic in the open air?

A. What fine weather is B. How fine weather it is

C. What a fine weather it is D. How fine the weather is

( )23. I _____tired yesterday, so I ________ go shopping with her.

A. am, don’t B. was, am not C. was, didn’t D. am, am not

( )24. ---Could you get to the park before 3 o’clock?

---__________. I’ll still be at the meeting then.

A. I think so B. Yes, I could C. I’m afraid not D. I’m afraid so

( ) 25. Miss Gao is ________teacher. She teaches _____ English.

A. our, my B. us, me C. us, our D. our, us

五. 根据明信片内容及26-30的提示语,将英文代号A-E填在相应的横线上(1×5分) To_____A________

You’re an excellent person. I am sure your new job will be a great success.

Best wishes from

Mrs Bell

Dear__B___________

Wish you every success in your exams. We’ll be thinking of you.

All our love,

Granny & Grandpa

Dear___C________

People like you make the world brighter with the special things you do.

Love from

Andy

To____D______

Hoping that good health will soon be yours.

With very best wishes from

everyone at Better Books

To dear ____E______

Life is boring without you. Hurry back.

Love,

Angela

26_____________________ Simon is working in another city for four weeks. 27 __________________ Mary is in hospital.

28 __________________John has just started a new job.

29 __________________Karen will start her final exams next week.

30 __________________Ann cleaned her friend's house when her friend was on holiday.

六、完型填空 (1×10分)

“Where is the university?” This is a question that many visitors to Cambridge(剑桥)ask. But no one can give them a __(31)__answer, for there is no wall to be found _(32)___ the university. The university is the city. You can find classroom buildings, __(33)__, museums and offices of the university all over the city. And most of its members are the students and_(34)__ of the thirty—one

colleges(学院).

Cambridge was already a_(35)_ town long before the first students and teachers arrived 800 years ago. It grew up by the river Granta, and the river was once __(36)__ the Cam. A__(37)__ was built over the river as early as 875,so the town got its name “Cambridge”.

In the fourteenth and fifteenth centuries more and more land was used for college buildings. The town grew much __(38)__ in the nineteenth century after the opening of the railway in 1845.Cambridge became a__(39)__ in 1951 and now it has a population of over 100,000. Many young students in other countries_(40)_ to study at Cambridge.

( )31. A. true B. clear C. right D. wrong

( )32. A. around B. in C. near D. about

( )33. A. cinemas B. libraries C. zoos D. parks

( )34. A. parents B. farmers C. teachers D. doctors

( )35. A. interesting B. old C. new D. usual

( )36. A. said B. called C. spoken D. talked

( )37. A. bridge B. building C. station D. house

( )38. A. smaller B. slower C. slowly D. faster

( )39. A. city B. college C. country D. village

( )40. A. stop B. hate C. hope D. dislike

七、阅读理解(1×5分)

(A)

No.1 Business Hours

Mon.toWed. 9:30a.m.—6:00p.m. Thurs. 9:30a.m.—8:00p.m.

Fri.toSat. 9:30a.m.—6:00p.m.

Sun. closed No.3 Opening Hours

Monday—Saturday

10:00a.m.—5:00 p.m.

Sunday

2:30 p.m.—6:00 p.m.

No.2 Bill’s Supermarket

O P E N

DAYS A WEEK

8:00a.m. to 8:00p.m. No.4 Opening to the Public

9:00 a.m.—5:00 p.m.

Monday to Friday

( ) 41. If you work at No.1, you have to work longer hours on_____.

A. Tuesday B. Thursday C. Saturday D. Sunday

( ) 42. Which two are open every day?

A.No.1 and No.2 B.No.1 and No.4

C.No.3 and No.4 D.No.2 and No.3

( ) 43. If four people work for the four different places, how many of them needn’t go to work

on Sunday morning?

A. One. B. Two C. Three D. Four

( ) 44. No.4 can probably be______.

A. a government(政府) office B. a hospital

C. a restaurant D. a hotel

( ) 45. Bill’s Supermarket is open ______ a day.

A.8 hours B.12 hours C.14 hours D.16 hours

八、阅读下面文章并根据要求回答问题 (1×5分)

The Arts Cinema is open 7 days a week, showing lots of American and foreign films. Next week it will show an Australian film called“Midnight Meeting”. It is set in Sydney in the 1960s. You can see that film from Monday to Thursday. It will be on twice a day at 6:30 and 9:10 in the evenings. The film lasts two hours and fifteen minutes. Tickets are $ 4, but there is a special student ticket at $2.60 for all the films. Please bring your student card if you want the cheaper ticket.

The nearest car park to the cinema is in Hamlet Street. It’s just five minutes’walk from the cinema. If you need further information, phone 8813962 during office hours-9 a.m. to 4:30 p.m., Monday to Friday.

Answer each of the following questions in no more than SIX words.(每题答案不超过6个词)

46 In which country is the film “Midnight Meeting” made? ______________________________.

47 When can people see that film? ___________________________.

48 How many minutes does the film last? __________________________________. 49 What’s the price of a student ticket? __________________________.

50 How far is it from the nearest park to the cinema? _________________________________.

九、根据文章内容及首字母提示,完成下面短文(将单词完整地填在下面横线上)(1×10分)

Albert Einstein is one of the greatest scientists who ever lived. But he couldn’t find his way home when he went for a w 51 . He often forgot things. He had other things to think about. Science was m 52 important to him than any other thing in life. Albert Einstein was born in 1879 in Germany. When he was a child, he learned things very s 53 . Albert didn’t speak

u 54 he was three years old. His parents were w 55 about him. When he was 12, Albert began r 56 math and science books. He was excited about the t 57 he learned in those books. He became more and more interested in math and physics. He wanted to find the

a 58 to the questions about the universe. When he told people about his ideas, other scientists l 59 at him at first. But his ideas changed the world, scientists looked at the universe in a n 60 way. Because of him, we have such things as computers, televisions, and space travel today.

51._________52.___________53.____________54.___________55. ______________

56._________57.__________ 58.____________59 ____________60. ______________ 参考答案:

一、1~5 A C A C D

二、6. monkeys 7. carefully 8. noisy 9. Wednesday 10. finishes

三、11. is swimming 12. healthier 13. flew 14. eating 15. is going to give 四、16~20 C C A D A 21~25 C D C C D

五、26~30 E D A B C

六、31~35 B A B C D 36~40 B A D A C

七、41~45 B D C A B

八、46. Australia 47. From Monday to Thursday 48. Two hours and fifteen minutes

49. $2.60 50. Five minutes' walk

九、1. walk 2. more 3. slowly 4. until 5. worried

6. reading 7. things 8. answers 9. laughed 10. new

范文八:北京十一学校小升初英语分班考试真题 投稿:钟醅醆

北京十一学校小升初英语分班考试真题

Ⅰ.找出划线部分读音与其余三个读音不同的选项(每小题1分,共5分)

( )1. A reached B laughed C needed D worked

( )2. A throw B farthest C theater D through

( )3. A school B chore C change D chip

( )4. A shark B star C card D warm

( )5. A souvenir B south C amount D noun

Ⅱ.找出划线部分意思相同或相近的选项(每小题1分,共5分)

( )1. We enjoyed ourselves at the New Year Singing Party.

A. had cold weather B. had a good day C. had a good time

( )2. The foreign friends arrived in China the day before yesterday

A. got B. reached C. get to

( )3. There are more than 1,000 students in our school.

A. over B. less than C. only

( )4. English names are different from Chinese names.

A. are the same as B. aren’t same asC. are different to

( )5. You’d better go to the movie theater by bus.

A. miss the bus B. take a train C. take a bus

Ⅲ.根据句意用所给词的适当形式填空(共7分,每小题0.5分)

1. He usually (get) up at 6:30 am. and then washes his face.

2. We (have) our English examination now.

3. The English teacher (ask) us to revise our English last week.

4. They (do) their homework in Winter Holiday this year.

5. My friend Ann is good at (sing).

6. It’s hard (study) every subject well.

7. The students of Class 12 run (fast) than the students of Class 11.

8. You can do the work very (good).

9. Thank you for (invite) me.

10. This apple is (big) one in the basket.

11. Does your mother get up (early) than you?

12.Is their classroom (comfortable) in our school?

13. A lot of come to our country every year. (visit)

14. This shirt is mine. That one is (she).

Ⅳ.用框格中词组完成下列各个句子(共4分,每小题0.5分)

do the dishes, take part in, mix up. taking care of, all over, take out the trash, at the moment, stay out late

1. We can’t because our parents are worried.

2. I’m not feeling very well . I have lots of headaches.

3. After dinner she likes to , because It’s relaxing.

4. Please to keep our classroom clean.

5. John will the school basketball team next year.

6. I want to travel the world.

7. these things and you can make fruit salad.

8. Thank you for my dog.

Ⅵ.按要求改写下列句子,每空填一词。(5分,每小题1分)

1. Mary reads English every morning. (改为一般疑问句)

Mary English every morning?

2. I’d like a cup of tea. (改为一般疑问句)

you a cup of tea?

3. I think you are a good student. (改为否定句)

I you are a good student.

4. He finished his homework yesterday afternoon (改为否定句) He his homework yesterday afternoon.

5. He was ill yesterday so he didn’t go to school.(对划线部分提问) he go to school?

Ⅶ.选择题(15分,每小题1分)

( )1. Who climbs , Jim, Peter or Sam?

A. the higher B. higher C. high D. highest

( )2. Many oranges are bigger than yours.

A. very B. too C. much D. more

( )3. —Would you like to go shopping with me? I love to.

A. had B. would C. did D. __

( )4. Whose paper planes are , Lucy or Lily?

A. well B. best C. the best D. better

( )5. — Are you going to be away for long? — No.

A. Only a day or two B. Three days ago

C. After a week D. In three days

( )6. — How often do you go to the park? —

A. Once B. Ten days C. For six days D. After a month

( )7. She the boy was a queue jumper.

A. hoped B. talked C. thought D. spoke

( )8. — Why did you come here so late? — Sorry. I the bus.

A. took B. caught C. got on D. missed

( )9. Your sister went to the park last week, ?

A. doesn’t she B. did she C. didn’t she D. was she

( )10. People in China like eating moon cakes Mid-autumn Day.

A. in B. on C. at D. of

( )11. How about shopping this afternoon?

A. go B. went C. goes D. going

( )12. I hate dishes every day.

A. to wash B. wash C. washing D. washed

( )13. — is the meeting going to last? — Half an hour.

A. What B. How long C. When D. How far

( )14. — it is today! — Yes, Let’s go to the park.

A. What a fine date B. what fine dayC. How fine D. How cold

( )15. — Happy birthday! — .

A. Thank you, Mary B. You are welcome

C. I’m very glad D. You are so kind

范文九:北京市小升初分班考试英语模拟试题(6) 投稿:汪釯釰

小升初分班考试英语模拟试题(六) 一、单项选择(1×15分)

1. What do you think ______solve the problem?

A. you can do B. can you do

C. you can do to D. can you do to

2. In the past he often made his sister____, but now he is often made ___by his sister.

A. to cry; to cry B. cry; cry

C. to cry; cry D. cry; to cry

3. The teacher told us that the sun ____in the east.

A. rises B. rose C. raises D. raised

4. He lives in a village _____there are a lot of trees.

A. there B. where C. that D. which

5. He _________ Alice for ten years.

A .married to B. has married to

C. has married D. has been married to

6. We need fifteen more people _____our team to do the job.

A. but B. except C. as well D. besides

7. They won’t allow us ________ at this beach.

A. swimming B. to swim C. swam D. swim

8. Is this factory ______you visited last week?

A. that B. where C. the one D. in which

9. The reason ____he was absent from the meeting was ____his car broke down on the way.

A. that; because B. why; that C. that; that D. for; that

10. Is the river_____ through that town very large?

A. which flows B. flows C. that flowing D. whose flows

11. The teacher told me that the students I wanted to see were seen___ foot

范文十:北京2012小升初分班考试英语复习题 投稿:何俁係

北京2012小升初分班考试英语复习题

时态

用所给词的适当形式填空

1. Tom ______ (be) ill last week, he ______ (be) much better now.

2. Jimmy and his sister _______ (be) here several days ago. They ________ (leave) for Beijing yesterday.

3. He ___________ (have ) a bath when the telephone ________(ring).

4. While I __________ (cook ) the dinner, he ___________(read) the paper.

5. He arrived just as I _____________ (answer) the phone.

6. After I heard the news, I ___________ (hurry) to see him.

7. We ____________ (be) disappointed if there is no snow for Christmas.

8. You ____________ (lie)! Stop it, and tell the truth like a man.

9. I _________ (be) hungry since five o’clock this morning.

10. His hair is long; he ________ (have) a haircut tomorrow.

11. A: _______ Mr. Smitch ________ (leave) for Beijing today or tomorrow? B: Oh, he ____ (go ) already. He _____ (take) the morning train yesterday.

12. ________ the rain still _______ (fall), or _______ it _______(stop)? I want to go shopping today.

13. No one _________ (watch) the television, so Father turned it off.

14. He usually ______(get) up at 6 o’clock in the moring, but he ______(have) to get up very early yesterday morning, because he wanted to catch a train.

15. This big car ________(drive) by a 19-year-old girl in trhe car race yesterday.

16.The boy____________ (not invite) to the party yet, but I think he will be invited soon.

形容词

一、适当形式填空

1 There is _________ rain this year than last year. (much)

2 I’m not as_________ (careful)as he.

3 The panda has been _________(die) for about two months.

4 I like her dress. It looks very _________(China).

5 I’m not as _________ (careful)as he.

6 Summer is the _________ (hot)season of the year.

7 The blue one is _____ of all. (cheap)

8 English is one of _________ languages. (useful)

二、单选

1 .The housework needs _______ time to finish.

A. much B. many C. lot D. a lot

2. The coat is ______ than the cap.

A. cheap B. cheapest C. much cheaper D. the cheapest

3 .When spring comes, days are getting ______.

A. warm and warm B. warmer and warmer

C more warmer D more and more warm

4.Come here, please. I’ll tell you _______.)

A. anything important B. important anything

C. something important D. important something

5.I think it is too small. I want a _______ one.

A. bigger B. biggest C. biger D. more bigger

三、汉译英

1你的女儿已够上小学的年龄了。

2 谁更高一点,李明还是王涛?

3他是十三个男孩子中最壮的一个。

4 那三张漂亮的,褐色的,旧的大方桌是我的。

四、单句改错

1. Shanghai is bigger than any other city in Japan.

2. I have many more books than you.

3. John’s hair is longer than Mike.

4. The Changjiang River is the first long in China.

5. It’s enough easy for me to work out the problem.

五、根据所给中文完成下列各句:

1.本书跟那本书一样有趣。

This book is _____ _____ _____ that one.

2.你游泳没有你弟弟好。

You can’t swim _____ _____ _____ your brother.

3.这个故事比另一个有趣的多。

This story is _____ ______ ______ than that one.

4.她的身体状况一天天好起来。

He is getting _____ ______ ______every day.

5.他吃的越多,人越胖。

The ______ he eats, the _______ he gets.

6.请问,有更便宜的东西吗?

Excuse me, do you have ______________________________?

六、根据提示填空.

1.There are not ______ _______ (不少于)five hundred people present at the New Year party.

2.The grain in their barn is_____ ____ ____(差不多)that of ours.

3.I waited for you far_______ _______ (超过,不止)two hours.

4.He is cleverer than ___________(其他所有的)boy in the class.

5.今天比昨天冷的多。It is _____ ______ today______ it was yesterday.

6.他对英语越来越感兴趣。

He is becoming ______ _____ _____ _____ ____ English.

7.你的问题是两个中比较难的那个。

Your question is _______ ____ ______ of two.

一、读单词,在括号中写出每组画线部分发音不同的单词的序号。

1. A. under B. mum C. student D. study

2. A. five B. four C. off D. of

3. A. these B. help C. bed D. get

4. A. please B. sweater C. seat D. teacher

5. A. book B. good C. look D. too

6. A. zero B. old C. home D. clock

7. A. maps B. beds C. doors D. apples

8. A. where B. pear C. there D. here

9. A. fine B. five C. sit D. kite

10. A. thirteen B. they C. think D. thank

11. A. banana B. cap C. glass D. father

12. A. happy B. any C. hurry D. yellow

13. A. much B. bus C. mug D. ruler

14. A. seat B. see C. the D. evening

15. A. pen B. great C. desk D. leg

二、英汉互译。

1.两杯咖啡 ______________ 2.一个菠萝 __________________

3.做游戏 ________________ 4.在星期三 __________________

5.回头见 ________________ 6.what else _________________

7. look after ____________ 8.thank goodness ____________

9. make the bed __________ 10.do one’s homework ________

11. 6:50 ___________________ 12.老师的房间 _______________

13.看起来像 _______________ 14.a quarter to seven __________

15.放风筝 ____________ 16.踢足球 _________________

17.一次重感冒 ___________ 18. 四点一刻 _______________

19.跟我学英语 ____________ 20. 扫地 _____________

21.一个有趣的中国人 ________ 22.值日 _________

23. a camping trip __________ 24. surf the Internet ________

25. lie on one’s back ________26. at once _____________

三、写出复数

1. radio 2. knife 3. glass 4. shelf 5. boss

6. dress 7. housewife 8.postman 9. leaf 10. church

11. mouth 12. family 13. tie 14. tomato 15. piano

16. baby 17. tooth 18. country 19. key 20. potato

21. match 22. box 23. hour 24. hero 25.Greman

冠词、介词

一、用冠词a, an, the 或 some , any 填空, 如果不需要,则用 / 代替.

1. Alice is ____ air-hostess. Her father is ____ engineer and her mother is _____ housewife. They all play ______ tennis very well.

2. He has ____ uncle and his uncle lives in ____ United Kindom. He first saw him in ____ autumn of 1978. 7. We need _____ ink, is there _____ left?

3. It is better to tell ______ truth than to tell _______ lies.

4. Will you have ______ more tea? There’s plenty in the pot.

5. There is ___university near my home. Every Saturday evening,___ students hold ____ party. ___ are dancing, ____ are singing. They make a lot of noise.

6. Get me ________ cigarettes, please. ______ kind will do.

二、用适当介词填空.

1. Can you see the words written ________ the blackboard? (in, on, by, with)

2. She is taking the children out _______ a walk. (in, on, for, by)

3. You can choose the best one ________ them. (in, on, among, by)

4. Jack broke the chocolate _______ several pieces. (in, on, with, into)

5. There are two bridges ______ the river. ( in, on, with, into)

6. There is a slogan(标语) _______ the wall. (on, in, over, above)

7. He sits ________ his desk all day _______his head _______ his hands. He is deep in thought. (on, in, at, with)

8. _______ the help _______ the teachers, the students have made great progress _______their study. (on, in, of, with)

9. He will be back _______ a minute. ( on, in, for, by)

10. The teacher is standing _______ the class. (on, before, to, in)

字典词典阅读点亮人生作文阅读点亮人生作文【范文精选】阅读点亮人生作文【专家解析】想对你说声对不起作文想对你说声对不起作文【范文精选】想对你说声对不起作文【专家解析】电焊工工作总结电焊工工作总结【范文精选】电焊工工作总结【专家解析】