八下英语全程助学答案_范文大全

八下英语全程助学答案

【范文精选】八下英语全程助学答案

【范文大全】八下英语全程助学答案

【专家解析】八下英语全程助学答案

【优秀范文】八下英语全程助学答案

范文一:八下英语学程跟踪答案 投稿:魏蝔蝕

一. 词组 (10分)

1.连续剧_____________ 2.实际上___________ 3.喜欢看电视__________

4.体育节目________________5.欢迎来参加这个节目______________

6.认为/考虑________________7….怎么样?_______________ 8.一个13岁的男孩_______________9.同意某人的意见_____________10.周末谈话节目_______________

二. 单词(10分)

1.Tonight, I’m going to watch Man and N_____________.

2.Some boys a__________ with me in the meeting .

3.I can’t s_________ Healthy Living.

4.”Animal World ” is the most popular s___________ in China.

5.What do you t________ of talk show?

6.The basket is empty. There’s n___________ in it.

7.Wash your dirty hands with the s_________ .

8.Thanks for j__________ our show.

9.My mom enjoys w__________ sitcoms.

10.I can’t stand soap o___________.

三. 选择填空(15分)

( )1.I turned _____ the radio and listened ________ the music.

A. on , on B. to, to C. on, to D. in, in

( )2.My father enjoys __________ newspapers.

A. read B. reads C. to read D. reading

( )3.The sitcom is very interesting, I ___________ it.

A. like B. don’t like C. don’t mind D. can’t stand

( )4.I __________ soap operas. They are boring.

A. can’t stand B. like C. love D. don’t mind

( )5.-I think football is very interesting. -I agree __________you.

A. to B. with C. on D. at

( )6.I love the talk show. He _________, too. A. do B.does C. what about

( )7.This is ________________.

A. what I want B. what do you do C. where is he D. how is it going D.is

( )8.She can’t stand that she has ________ right to __________ beautiful.

A. no, be B. not, be C. not, is D. no, is

( )9.He looks rich. __________ He is very poor.

A. In the fact B. In fact C. At the fact D. At fact

( )10.She __________ her photos __________ us yesterday.

A. showed, for B. shows , to C. shows , with D. showed, to

( )11.Li Lida a ___________ boy crossed the Qiongzhou Channel in June 2000.

A. thirteen-year-old B. thirteen-years-old C. thirteen years old D. thirteen- years old

( )12.__________ the answers are right, but __________ are wrong.

A. Some of, others B. Each of, the others C. Some of , the other D. Each of , others

( )13.________ your father __________ game shows?

A. What do, think of B. What are, think C. What does, th ink of D. What is , think

( )14.-Are you free this evening? -No, I have a lot of homework ___________.

A. to do B. doing C. does D. do

( )15.-Can’t you hear ______? -No, I can hear__________.

A. anything, nothing B. anything, anything C. somet hing, nothing D. something, something

四. 用动词的适当形式填空(5分)

1. Do you know the young man (talk ) with our math teacher?

2.He doesn’t like (speak) English. I don ’t ,too.

3.–What do you think of sitcoms? –I ( can not stand ) it.

4.Every student in our class (like )soap operas.

5.Last week I (ask) some students about fashion.

6.Thank you for __________(come) to the show.

7.Listen !Someone ___________(talk) in the room.

8.What about ____________(play) football now?

9.What ________ you _________(think) of soap operas?

10.Where _______ they ________(go) on vacation last summer?

五. 补全对话(10分)

A: What do you ______1____ of Sports World?

B: I _____2______ mind ____3______. I love Animal World best.

A: I do, _____4______. What do you think of the ____5_______, Zhao Zhongxiang?

B:I like _____6______, especially his voice.

A: ______7______ about your parents?

B: They like Law Today. And we all love the host Sa Beining.

A: What else do they ______8______? B: Oh, my mother likes soap ______9_____, but my father can’t ____10_______ them. He loves World News.

六. 句型转换(10分)

1.I agree with what she said.(改为一般疑问句)

__________ _________ agree with what she said?

2.His mother doesn’t mind soap operas.(对画线提问)

________ does his mother ______ of soap operas?

3.This lesson is easy. (改为同义句)

This is __________ __________ lesson.

4.Does your sister love talk shows?(改为陈述句)

___________ sister ___________ talk shows.

5.shows, do, of, you, what, think , game(连词成句)

________________________________________________________?

七.完成句子(20分)

1.你觉得游戏节目怎么样? 我忍受不了。

________ __ do you ________ _________ game shows? I _______ ______ them.

2..我家乡的每个人都很友好。 ____________ in my homet own __________very ____________.

3.我哥哥喜欢体育世界而我姐姐喜欢情景喜剧。

My brother ____________ Sports World, but my sister likes_______________.

4.老师经常带领我们参观这家工厂。The teacher often __________ us ___________ the factory.

5.今天没有什么有趣的事情。 There is __________ ____________ today.

6.课后他在操场上练习跑步。 ___ ______ class he___________ _________ on the playground.

7.她考虑下一步要干什么。 She is _________ _______ what_________ __________ next.

8.今晚我喜欢看体育世界。 I like to __________ __________ ____________ tonight.

9.本周关于时尚问题我问了几个同学。This week, I __________ students ___________ fashion.

10.老人有权利穿鲜艳的衣服。 Old people have right _________ ________ _________ clothes.

八.书面表达 (15分) My favorite TV show. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 新目标七年级下学期Unit 11精选题答案

一.词组 (10分)

1 .soap opera 2. in fact 3. like watching TV 4. sports show 5. welcome to the show

6. think of 7. What /How about 8. a thirteen-year-old boy 9. agree with sb. 10. weekend talk

二. 单词(10分)1.Nature 2. agreed 3. stand 4. show 5. think

6. nothing 7. soap 8.joining 9.watching 10. operas

go

三. 选择填空(15分)1-5 CDAAB 6-10 BABBD 11-15 AACAA

四. 用动词的适当形式填空(10分)1.is talking 2.speaking 3. can’t stand 4. likes

5.asked 6.coming 7. is talking 8. plying 9. do , think 10. did,

五. 补全对话(10分)1.think 2. don’t 3. it

7. What 8. like 9. operas 10. stand 4. too 5. host 6. him

六. 句型转换(10分)

1.Do you 2.What think 3.an easy 4.My loves 5.What do you think of game shows?

七. 完成句子 (20分)

1.What think of can’t stand 2 .Everyone is friendly 3. loves sitcoms 4. shows around 5. nothing interest ing 6. After practices running 7. thinking about to do 8. to watch

Sports News 9. asked about 10. to wear colorful

八.书面表达 (15分) My favorite TV show.

I like watching TV and I like TV shows very much. Every weekend, I usually sit in the living room watching TV with my family. I like action movies, soap o peras and sitcoms. But my favorite TV show is English Today. Why do I like it? Because I like English very much. I want to be a worker for the Bejing 2008 Olympic Games. I want to help people in English. I hope I will travel around the world one day.

范文二:八下英语目标答案(全) 投稿:何翍翎

Module 1 Hobbies

Unit 1 Do you collect anything?

一、 1. tidy up 2. all the time 3. take up the least space 4. be interested in

5. collect stamps 6. play the violin 7. 一次采访 8. 在…的尽头

9. 有点不整洁 10. 收藏娃娃

二、 1.B 2. C 3. A 4. A 5. C

三、 1. at the end of

2. to tidy up the table and chairs

3. listen to Alice play the

4.start collecting bus tickets

5. What made Sally so interested

四、 1. Do you collect anything? 2. When did you start collecting dolls?

3. How often do you go to concerts?

4. Would you like to go

Unit 2 Hobbies can make you grow as a person.

一、1. such as 2. grow vegetables 3. look after animals 4. as well as 5. as a result

6. come out 7. 高中 8.山地自行车运动

二、1. B 2. B 3. C 4. B

三、1. help us learn new skills

2. as well as playing tennis

3. spends some of his free time playing

四、1. Yes.

2. At the International Centre in Toronto

3. more than 200.

4. Choose one and learn how to get started.

5. To visit the Hobby Show.

M1综合训练

一、1. A 2. D 3. B 4. C 5. B 6. C 7. A 8. D

二、1. come out 2. not only, but also 3. as well as 4. such as 5. takes up 6. as a result 三、1. is very interested in

2. made me think about

3. shouldn’t spend too much time on

4. gave him an old violin

5. to do something new or different

四、1. C 2. B 3. A 4.C 5. D 6. A 7.C 8.B 9. B 10. C

五、1. Six.

2. Watching TV.

3. The flea market.

4. Russians and Germans.

5. Different hobbies around the world.

六、Dear Mary,

Yours,

Lingling

Module 2 Friendship

Unit 1 Can you tell me where you’re from?

一、英汉互译。

1. hold the line 2. right now 3. whether…or not 4. in fact 5. come from

6. 几个,两三个 7. 与…不同 8.顺便说

二、单项选择。

1. B 2. C 3. C 4. D 5. A 6. C 7. C 8. C

三、根据中英文提示完成句子。

2. I don’t know

6. By the way, why don’t you bring your friends for a visit to Beijing?

四、补全对话。

1.This is Peter.

2. Hold on the line

3. Can I take a message?

4. if she comes.

5. when and where you will meet?

6. By the way,

Unit 2 No one knew who I was.

一、英汉互译。

1.hear sb. doing s th 2. be afraid to do sth. 3. worry about 4. as usual 5. make sb. do sth. 6. start to do sth. 7.与某人交朋友 8. 一天一天

二、单项选择。

1. B 2. A 3. B 4. A 5. D 6.B 7.C 8. B

三、根据中英文提示完成句子。

1. Sarah is always afraid to talk with others.

2. No one knew what I worried about at that moment.

3. Zhang Ming wanted to know how he could get to the station.

4. I want to make friends with others.

5. Every time I heard the other students talking and laughing, I felt my heart break.

四、根据句意,从方框中选择恰当的词语填空。

1. comes 2. take 3. kept 4. would visit

5.were waiting 6. to go 7. not put on 8. get

M2综合训练

一、单项选择。

1. B 2. A 3.A 4.B 5. D 6.D 7. A 8. C 9. B 10. C

二、用所给词语的正确形式填空。

1. a couple of 2. whether 3. lonely 4. happily 5. Day by day

三、根据中英文提示完成句子。

1. I don’t know , but he doesn’t yesterday.

四、阅读理解。

1. C 2. C 3. B 4. A 5. C

五、书面表达。

Wang Fang moved to Canada with her parents a year ago. At first, she was afraid to make

friends with her classmates. Because she worried her classmates would laugh at her

pronunciation. As a result, she was very lonely. One day, there was a piano competition in her school. She entered the competition and she won the first prize. That competition

changed her life. She was confident of herself again. She started to make friends with others. Day by day, she became closer to everyone in her class. Now she lives happily in Canada.

Module 3 On the radio

Unit 1 Remember to look out for the red light!

一、1. look out (for) 2. take sb. around 3. stop talking

5. 赢得比赛 6. 最新新闻 7. 天气预报

9. 讨厌做某事 10. 需要做某事

二、1. D 2. A 3. B 4. A 5. C

三、1. Would you like to go, When and where

2. to turn off

3. need to wear warm clothes

4. kept me waiting

5. practicing playing the piano

四、1. Sure /(Yes), go ahead / Certainly

2. Would you like to come with me

3. When and where shall we meet 4. keep studying 8. 同意某人的观

4. See you

Unit 2 I remember sitting close to the radio.

一、1. job 2. glass 3. check 4. ask 5. seems

二、1. C 2. D 3. B 4. A 5. B

三、1. making friends

2. preparing / to prepare for

3. wanted to write

4. need to make a plan

5. where to go and how to go

四、1. Yes, he has.

2. He started presenting music show for his school radio

3. 5 years ago.

Unit 3 综合训练

一、1. D 2. C 3. A 4. B 5. C 6. D 7. B 8. B 9. C 10. D

二、1. C 2. A 3. B 4. E

三、1. Have you heard

2. decided to go there

3. We’d like to thank you

4. I saw Li Ming crossing / going across

5. Remember not to tell her

四、1. Through the street.

2. Because they wanted to return the watch to her.

四、1. B 2. C 3. D 4. D 5. A 6. A 7. B 8. A 9. D 10. A

五、

Dear Miss Zhao,

My name is Zhang Li. I like listening to English songs very much. I often listen to your music programmes when I’m free. It has already become my hobby. I remember sitting close to the radio and listening to English songs when I was a child. It seemed that it was one of the most important things in my life. I’m a student at junior high school now. I still like to turn on the radio and listen to English songs. I think English songs can make me happy and help me improve my English.

Most of my teachers and classmates like English songs, too. “You and me” is their favourite. At this moment, I’d like to show my thanks to them because they often help me with my

English. Would you please play the song for me?

Thank you.

Your sincerely

Zhang Li

Module 4 New technology

Unit 1 If you want to record, press the red button.

一、1. take videos 2. be interested in 3. wait for thirty seconds 4. play the violin

5. turn off 6. 打开 7. 出现/加油 8. 看一看说明书

9. 让我们试试。 10. 编辑消息

二、1. C 2. B 3. B 4. D 5. A

三、1. to save

2. want to send him

3. lends me her dictionary

4. to send your message, connect the mobile phone to

5. important for you to read, before you use

四、1. I’m looking for a mobile phone

2. How does it work

3. How much is it

Unit 2 If a snake bites you, take a photo.

一、1. save 2. dishes 3. wrong 4. bit 5. memory

二、1. B 2. C 3. A 4. C 5. A

三、1. save it

2. don’t know,

3. don’t know, read

4. suggests his students to

5. stayed cool, asked the police for help

四、1. Yes, they will.

2. The central computer.

3. It gets signals from electronic cars.

4. Just press a button in the car.

M4 综合训练

一、1. A 2. D 3. C 4. C 5. D 6. B 7. D 8. B 9. C 10. C

二、1. B 2. D 3. A 4. C

三、1. to look up

2. to find out

3. if it rains

4. talked about

5. If you want to

四、1.B 2. D 3. A 4. D 5. A

五、1. Yes.

2. Their parents and friends.

3. They felt unhappy.

4. Students shouldn’t have mobile phones at school except for some special reasons.

六、

Dear friends,

It is very important for everyone to have friends. How can we be popular at school? Some of us are really popular but some are not. Why? I think if you want your classmates be kind to you, you must be friendly at first. If you feel nervous in a new class, smile! Smiling always helps. And

don’t forget to help people if you want their help. If you are kind to all of your friends, get on well with everyone!

Module 5 Problems

Unit 1 If she goes to a different school, I won’t see my best friend.

一、英汉互译。

1. all together 2. refuse to do sth. 3. at the end of 4. be proud of

5. 警告某人关于某事 6. 把她送走 7. 告诉某人关于… 8. 太遗憾了!

二、单项选择。

1. B 2. A 3. B 4. D 5. C

三、根据中英文提示,完成句子。

1. At the end of

2. have warned her about

3. is proud of us

4. tell me about

5. will refuse to make friends

四、口语交际。

1. B 2. A 3. D 4. C

Unit 2 If you tell him the truth, you’ll prove how honest you are.

一、根据句意和首写字母提示,补全单词。

1. mend 2. pocket 3. offer 4. truth 5. terrible

二、单项选择。

1. B 2. A 3. C 4. D 5. C

三、根据中英文提示,完成句子。

1. was angry with me

2. decide to buy

3. warn her not to go out

4. offer to do housework

5. will be expensive to mend

四、阅读与表达。

1. Worried.

2. Because they are afraid of failing.

3. It will not remember well.

4. We should walk or get exercise.

Module 5综合训练

一、单项选择。

1. B 2. D 3. A 4. D 5. C 6. B 7. B 8. A 9. A 10. D

二、根据中英文提示,完成句子。

1. After all

2. am not good at

3. ask us to get good sleep

4. be able to do your homework

5. warns me not to spend too much time playing

三、阅读短文还原句子。

1. C 2. A 3. E 4. D

四、完形填空。

1. C 2. D 3. B 4. B 5. D 6. A 7. C 8. D 9. A 10. B

五、书面表达。

Dear Li Lei,

Thanks for your letter. I have known your problem. I think you are right to refuse Tom

to copy your homework because it is very bad for his study. Don’t worry! I’ll give you some advice.

First, if he wants to copy your homework next time, don’t give him. But instead, you

can teach him how to do it. Then, if he is angry with you, you’d better talk with him. You

should tell him copying homework is not only bad for his study but also makes his study

worse. After that, It’s a good idea to help him with his math. If he can make some progress, he will be interested in math.

I think all of these can prove how friendly you are. Tom won’t leave you away. You two

will become good friends for ever.

Yours

Module 6 Entertainment

Unit 1 She said China was a very exciting place.

一、英汉互译。

1. be awake 2. talk about something 3. be sleepy

4. make friends 5. be worried about 6. look after

7. 在朋友之中 8. 亲密的朋友

9. 想念她的父母 10.小提琴拉的真好

二、单项选择。

1. B 2. B 3.C 4. C 5. A

三、根据中英文提示完成句子。

四、将下列句子变为间接引语。

1. Tom said that he was staying at Youth Hotel.

2. Betty said that Beijing was an exciting and fantastic place.

3. Tony said that he missed his family very much.

Unit 2 He said it was on at the student cinema.

一、根据句意和首字母补全单词。

1. funny 2. opinion 4. except 5. fight

二、单项选择。

1. D 2. C 3. B 4. B 5. C

三、根据中英文提示完成句子。

四、阅读理解。

1.A 2.C 3.B

Module 6 综合训练

一、单项选择。

1. C 2. C 3. C 4. C 5. B 6. C 7. D 8. B 9. D 10. B

二、根据中英文提示完成句子。

3. The teacher said that my composition was good

三、阅读短文还原句子。

1. B 2. A 3. E 4. C

四、阅读与表达。

1. No,it isn’t.

2. Because he wanted to search for the most important thing in his life.

3. A fox on the Earth.

4. The power of love.

5. Busy people should take a break and think about what the most important thing in life is.

五、书面表达。

I would like to listen to some music when I’m free. I like different kinds of music, such as pop, jazz, classical music and so on. I enjoy them because they can make me feel calm and relaxed when I am tired. I also like to spend time looking for my favorite CDs in the CD shops. It’s great

fun. Recently I have been listening to the music by the Secret Garden. It’s fantastic, just like the sound from the heaven.

Module 7 Time off

Unit 1 She asked if I was practicing too much.

一、英汉互译。

1. 建议做… 2. 醒来 3. protect the environment

4. hear sb doing sth 5. tell sb the truth 6. look after yourself

7. all over China 8. tell sb to do sth 9. the whole park

10. walk down the path

二、单项选择。

1. C 2. B 3. A 4. D 5. A

三、根据中英文提示完成句子。

1. Why don’t we go to the park

2. Tell him the truth

3. if she could help her

4. to look after myself

5. singing an English song

四、 口语交际。

1.Who’s that

2. Can I take a message

3. if she is free

4. I’ll tell her about that

Unit 2 Lingling’s uncle told us not to worry.

一、补全单词。

1. tent 2. view 3. plants 4. pull

二、单项选择。

1. B 2. D 3. C 4. A 5. B

三、根据中英文提示完成句子。

1. spent a week

2. to play football

3. took me lots of time

4. if I wanted to go for a walk

四、阅读理解。

1. B 2. D

Module 7 综合训练

一、单项选择。

1. C 2. B 3. B 4. A 5. A 6. B 7. C 8. D 9. D

二、完成句子。

1.help her with her English/ help her learn English

2. to finish doing our homework on time 10. A

3. asked the police for help

4. how many kinds of animals there are

5. if I could help her

三、还原句子。

1. C 2. B 3. D 4.A

四、完形填空。

1. A 2.D 3.C 4. D 5. B 6. B 7. B 8.C 9. A 10.B

五、阅读短文,回答问题。

1.Yes.

2. They are boating.

3. Because their motherland is becoming stronger and more beautiful every day.

六.书面表达。

Last summer, I went to Qingdao with my parents. We went there by train. It was a long

way. We slept for most time on the train because we wanted to have a good time there. When I got off the train, I could feel the humid air. It was hot. So after putting our things in the

hotel, we went to the beach. It was my first time to see the sea. I swam and played happily in it. There were a lot of people on the beach. We played with the tide until it was late. I like sea food, so my parents took me to have different kinds of sea food. I enjoyed my stay there.

Module 8 Public holidays

Unit 1 It’s the last day before the new school year begins.

一、1. public holidays 2. have one day off 3. go camping

4. take a vacation 5. go back to school 6. as soon as

7. enjoy oneself/ have a good time 8.have a picnic

9.劳动节 10.好地方

二、1. D 2. A 3. B 4. C 5. B

三、1.When it is fine, go camping, have a picnic.

2.after I finished my homework,

3. something special, will have one day off.

4. as soon as the May Day holiday ends( is over).

5. until the rain stopped.

6. When, starts to get cooler

四、1.When is it?

2. we celebrate the Dragon Boat Festival,

3.Do you have anything special?

4.That sounds interesting.

Unit 2 As soon as it’s 12 o’clock…

一、1. count 2.promises 3.depend 4.ending 5.together

二、1. D 2. C 3. A 4. B 5.C

三、1.When…go out for a walk

2. as soon as the class is over

3. will help out more at home

4.promise to study hard

5.didn’t go to bed until

6. While we are reading books

7. as soon as it’s 12 o’clock

四、D B C A

Module 8 综合训练

一、1. A 2. C 3.C 4. B 5. D

6.B 7. A 8. C 9.D 10. B

二、1.while my father was watching TV

2.when the teacher came in

3.until we finished cleaning the classroom

4.as soon as I see him

5.before she gets better

6.spent much time preparing for

7.promised to buy me a CD/ promised to buy a CD for me

三、1-4 B E C D

四、1-5 DDCAB 6-10 BADBC

五、

(1)The Mid-Autumn Day

On August 15th in Chinese Lunar Calendar, it is the Mid-Autumn Day. It is one of the most important traditional festivals in China.

When the Mid-Autumn Day is coming, we have three days off. On that day people usually go back home to have family reunion. After family members get together, each family will have a big dinner. The most popular food is moon cakes. They are round and look like the moon.

While the moon is rising up in the sky, it is the brightest this night. People eat the delicious food while they were enjoying a beautiful full moon in their yard. At this time, some old people would like to tell many past events and tell the children a story about the rabbit. The children really believe that there is a rabbit on the moon. They want to go to the moon and have a look one day.

What a great festival!

(2) Spring Festival

Spring Festival is the most important festival in China. It usually comes in January or

February. Most people have seven days off during the festival. They often clean their houses and decorate the doors and windows with paper cuts. People buy new clothes and children can get New Year presents from their parents and grandparents. They all get together from different places to have a big dinner on Eve’s day, especially they must eat jiaozi or a sweet rice pudding, because it means good luck all the year round. They put on beautiful clothes to visit their families and friends on New Year’s Day. At the same time, many people make resolutions for the New Year. They write them down on a piece of paper and promise to follow their resolutions. They always have a great time at Spring festival.

Module 9 Heroes

Unit 1 She missed the final practice so that Kylie could play. 一、1. come up 2.look forward to 3.on one’s own 4.so that

5. be quiet 6. miss the final practice

二、1. B 2. D 3.A 4. B 5. C

三、1. is coming up

2. on her own for ten years

3. It was very brave of Tom

4. because we can do a lot of games in class

5. so that she could see the blackboard clearly

四、1. What happened 2. there was something wrong with

3. That is just an excuse 4. It’s very kind of her 5. I bet you will win

Unit 2 There were few doctors, so he had to work very hard.

一、1. Canadian 2. army 3. medical 4. treat 5.operation

二、1. D 2. B 3.D 4.B 5.A

三、1. so that he could become a good doctor

2. gave his life to

3. continued doing her homework

4. stopped to look at the map

5.had to stop working

四、1. B 2. A 3. C 4. C

Module 9 综合训练

一、1. C 2. B 3. A 4. B 5. C 6. D 7. A 8. A 9. B 10. C 二、1. E 2. B 3. C 4. D

三、1. looking forward to having 2. on my own

3. gave his life to saving

4. continued training hard in spite of winning

5. so that other doctors could learn

四、1. A 2. C 3. B 4. A 5. D 6. A 7. B 8. C 9. B 10. D

五、 Liu Guoliang is my hero. He’s a famous table tennis player. He comes from Wuhan.

He began practising pingpong at the age of 6. In 1994, he was chosen to the National Team. He is strict with himself and trained for many hours a day. He has won several Championships in the world matches. Our Chinese people are proud of him.

He’s still working hard to win more honors for our country. He set up a very good

example and I should learn from him. I’ll work harder at my lessons and be a useful person in the future.

Module 10 My perfect holiday

Unit 1 I would go to London.

一、英汉互译。

1. as soon as 2. flight number 3. have a safe trip 4. Don’t be silly!

5. stay in touch 6. 想要做某事 7. 坐飞机 8. 如此…以至于

二、单项选择。

1. B 2. C 3. D 4. C 5. D

三、根据中文提示,完成英文句子。

1. would like to 2.so beautiful that 3. would you like to come

4. I am afraid (that) 5. So does her brother

四、回答问题。根据对话内容回答下列问题。

1. He would go to New York, Washington and Los Angeles.

2. She would go to Paris by train.

3. Daming would see elephants, lions and all the other animals.

4. Lingling would go with Sally.

Unit 2 We wouldn’t know what to do.

一、英汉互译。

1. stay at home alone 2. not…until 3. something important 4. go to college

5. dress oneself properly 6. 用……填满… 7.依靠 8. 一位八十岁的奶奶

9. 例如 10. 依我之见

二、单项选择。

1. D 2. B 3. C 4. A 5. B

三、根据中文提示,完成英文句子。

1. as soon as 2. as well as 3. I didn’t go to bed 4. don’t think, should depend too much

5. so/too much time playing/ on computer games that

四、句型转换。根据每小题后的要求,改写句子。

1. so, that, couldn’t 2. Although 3. fly to 4. What / How about 5. Our English teacher teaches so well that we all like English.

五、书面表达。

Every family has lots of housework. Everyone should learn to do some of it. I often help my parents do housework such as washing clothes, cleaning the room and watering flowers.

I think I’ve learned how to take good care of myself and my family by doing housework. Sometimes cleaning all the windows is an enjoyable experience. I really feel proud of myself. And doing housework is also a kind of exercise.

The summer holiday is coming. I’m going to learn how to cook some dishes. My parents will be happy to enjoy them.

Module 10 综合训练

一、单项选择。

1. C 2. B 3. C 4. D 5. B 6. A 7. D 8. D 9. C 10. A

二、选词填空。根据句意,从方框中选择恰当的词语完成句子。

1. because 2. but 3. so that 4. so 5. Although 6. as soon as 7. so, that 8. before

三、根据中文提示,完成英文句子。

(1) as soon as (2) Would you like to (3) so lucky that (4) I’m afraid of

(5) didn’t leave until (6) so interesting that we can’t stop reading it

四、阅读理解。

1. B 2. C 3. C 4. A 5. B

五、书面表达。

Summer holidays are coming. During the holidays, the first thing I do is to get relaxed. I would like to do morning exercise every day as I did at school. And in the afternoon, if I’m free, I will go fishing in the park. I like reading. So I’d like to spend some time reading books. I will also try to study maths, for I’m not good enough at it. During the holidays, I’ll help my parents do housework as much as possible. I also want to visit some of my friends and relatives.

I’m sure I will have a pleasant time this summer.

北京市朝阳区2010~2011学年八年级第二学期期末统一考试

英语试卷答案及评分参考

听力理解 (共20分)

一、听对话选图(共4分,每小题1分)

1. A 2. C 3. B 4. B

二、听对话或独白选择答案(共12分,每小题1分)

5. B 6. C 7. C 8. A 9.C 10. A 11. B 12. A 13. C 14. C 15. A

16. B

三、听对话记录关键信息(共4分,每小题1分)

17. Daming 18. Sunday 19. bike 20. 7 / seven

知识运用(共24分)

四、单项填空(共14分,每小题1分)

21. C 22. A 23. C 24. B 25. A 26. B 27. C 28. B 29. D

30. C

31. D 32. A 33. D 34. B

五、完形填空(共10分,每小题1分)

35. D 36. C 37. A 38. B 39. C 40. B 41. B 42. A 43. D

44. A

阅读理解(共34分)

六、阅读短文,选择最佳选项。(共20分,每小题2分)

45. B 46. D 47. A 48. B 49. D 50. C 51. C 52. B 53. A

54. D

七、阅读短文,还原句子。(共6分,每小题2分) 55. C 56. D 57. A

八、阅读短文,回答问题。(共8分,每小题2分)

58. Yes, it did. / Yes.

59. It has a thin body with two big wings.

60. In special batteries.

61. They will work out how the plane can keep enough energy and watch the weather closely.

书面表达(共22分)

九、完成句子(共10分,每小题2分)

62. as soon as 63. is afraid

64. help her do / with 65. so late that

66. not to leave (the classroom) until

十、文段表达(12分)

67. One possible version:

Dear Tom,

I’m very glad to hear from you. I like playing football, too, but my favourite hobby is reading storybooks. I always go over my lessons and do my homework first after I get back home every day. Then if I have enough free time, I will read my favourite storybooks. And it usually takes small pieces of time.

In my opinion, good hobbies can make us grow as a person and they bring us enjoyment and success. However, we shouldn’t spend all our free time on hobbies. As a student, we must work hard at the schoolwork. I hope you will do well in your schoolwork while enjoying your favourite hobby soon.

Best wishes!

范文三:八下英语全品作业本答案 投稿:邵姎姏

一、听力。(每题1分,共计15分)

(一)听句子,选出所听到的单词。(读一遍)(每题1分,共计5分) ( ( ( ( (

) 1. A. Chinese B. Japanese ) 2. A. place ) 3. A. write ) 4. A. ball ) 5. A. two

B. plane B. wall

C. China C. play C. door

B. light C. right B. too C. to

(二)听句子,选出相应的答语。(读两遍)(每题1分,共计5分) ( ( ( ( (

) 6. A. Good morning. ) 7. A. Yes, it is. ) 9. A. Yes, I do. ) 10. A. Thanks.

B. Good afternoon. C. Good evening.

C. Yes, she is. C. Yes, I am. C. Not at all.

B. Yes, I am. B. Yes , I can. B. No, thanks.

) 8. A. He is Tom. B. There’s a pen. C. This is a pen.

(三)听对话,选出正确的答案。(读两遍)(每题1分,共计5分) ( ( ( ( (

) 11. A. seven thirty B. seven fifty ) 12.A. Lily’s ) 13. A. Red. ) 15.A. One.

B. Lucy’s B. Blue. B. Four.

C. seven forty C. Li Lei’s C. Green. C. Five.

) 14. A. Behind the door. B. Under the bed. C. Under the chair.

二、辩音。找出划线部分与其它三个单词发音不同的单词。(每题1分,共计5分) ( ( ( ( (

) 16. A. ride B. nice ) 18. A. red B. pen ) 19. A. must

) 20.A. pear B. hear

C. time C. she C. dear

D. family D. box D. yes

D. music

D. near

) 17. A. photo B. office C. boy

B. uncle C. put

三、选择题。(每题1分,共计15分) ( ( ( (

) 21.---What colour is the coat? ---It’s orange. A. a A. am A. put it ) 24.---

B. an B. is

C. / D. the C. are

D. be

under the bed.

) 22.Kate and I

in the same school.

) 23.---Where can I put my shoes? --- You can

B. put them C. to put it D. to put them are the boys? ---They are in the classroom.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( (

) 25.There a camera and some A. is, watchs B. is, watches ) 26.I get up

on the table.

C. are, watchs D. are, watches

6:30 _______ every morning.

A. at; on B. on; in C. at; / D. on;at ) 27. _______ climb the mountains(山).

D. Don’t be

) 28. ---Is Lucy _______? ---Yes, she is.

) 29.---Hi, Lily and Kate, are you classmates? ---Yes, _______.

B. we’re C. I am D. they are B. on B. my of

C. at C. my

D. up D. of mine

) 30. There are many birds_______ the tree . ) 31. Look! It is a photo _______ family.

) 32.---_______ girls are there in your classroom? ---There’re thirty-one. ) 33.---Mum, I’m hungry. Can I eat _______ bread? --- Of course you can. A. any A. at

B. some C. a B. to

C. in

D. many D. /

) 34.You can’t take the newspaper in the library_______ home. ) 35.---Are there _______ students in the class? ---No, there aren’t. A. two hundred

B. two hundreds C. hundred of D. two hundreds of

A. Not B. Don’t C. Not do

A. an English B. America C. American D. an English boy A. we are A. in A. of my

A. How many B. How old C. Who D. How much

四、完型填空。(每题1分,共计10分)

I am a middle school student. 36 name is Lin Tao. This is our classroom. There

37 two blackboards and two maps 38 the wall. I sit 39 the middle of the classroom. There are 40 new desks and chairs in the classroom. There is 41 English book and two 42 on my desk. 43 my chair there is a ball. On the 44 desk, there are some flowers. 45 very nice. ( ( ( ( (

) 36. A. My B. I C. Me D. Mine ) 37. A. is B. am C. are D. be ) 38. A. behind ) 39. A. at

B. on C. in D.in front of

B. on C. in D. to

) 40. A. a B. any C. some D. much

( ( ( (

) 42. A.pencil B. pencil box C. pencil boxes D. pencil boxs ) 43.A. On B. Under C. At D. in

) 44.A. teacher B. teacher’s C. teachers D. teachers ) 45.A. They’re B. It’s C. That’s D. These

五、阅读理解。(每题2分,共计20分) ( A )

Hi, I am Liu Ming. This is my school. It’s big and beautiful. There are twenty

classes. There are 900 students in my school. There are four beautiful gardens in it. This is a building in my school. On the first floor, there are two offices and a hall. There are six classrooms on the first floor, too. On the second floor, there are fourteen classrooms. There are two toilets on the second floor. There is a big library and some reading rooms in my school, too. ( ( (

) 46. How many classes are there in the school?

B. Fifteen.

C. Twenty. D. Fourteen.

C. Yes, there are. C. eight hundred

D. No, there aren’t. D. seven

) 47. Is there a building in the school? A. No, there isn’t. B. Yes, there is. ) 48. There are A. one hundred

B. nine hundred students in the school.

A. Ten.

( B )

Hi, I’m Lingling. I’m a student at No. 14 Secondary School. Do you want to know

my life? Let me tell you about it. I usually get up at 7:00 in the morning. Half an hour later I have my breakfast. My parents always prepare the breakfast for me. I go to school at 7:50. We have 7 lessons every day from Monday to Friday. I like English lesson very much. After school, I like playing ping-pong and basketball with my friends. There is a very big playground in our school. ( ( (

) 49. I have breakfast at . A. 7:00 B. 7:30 ) 50. I go to school A. every day A. garden ) 51. There is a big

( C )

C. 7:50 .

in No.14 Secondary School.

C. playground

D. football field

D. 6:30

B. five days a week C. at the weekend D. six days a week B. library

There are seven days in a week. They are Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday and Saturday. Most children go to school from Monday to Friday. Most people don’t work on Saturday or Sunday. In England most shops are closed on Saturday and Sunday. But in China shops are open every day. In England some people go to church(去做礼拜). The time between Friday evening and Monday morning is the weekend. It is the time for rest. We can’t work all the time. We have to work from time to time. We rest over the weekend(周末期间). ( ( ( (

) 52. Most children don’t go to school on ) 53.In China shops are open

.

D.from Monday to Friday and Sunday.

A.Saturday B.Monday C.Wednesday A.on Tuesday B.every day

D.Tuesday

C.Thursday

) 54. Most children have _______ days’ holiday(假日).

B.one

C.three D.four C.no

D.any.

) 55. There are _______ people in most shop in England on Sunday.

A.two

A.some B.many

六、词汇。(每题1分,共计15分) A)根据句意及汉语提示,拼写单词。 56. It’s very cold. Put on your _______

_(毛衣), please.

57. There are four _______ _(警察)in the street. 58. How _______

_(可爱的)the little dog is!

_(医生).

59. His brother is a _______

60.They usually play football at _______ _ (大约) 5 o’clock. 61. I like taking photos. I want to buy a new ______ 62. ---Are there _______

_(照相机).

_ (四十) books on the teacher’s desk? ---Yes, there are.

B)根据句意及括号内所给的词,用其适当形式填空。 63. ---_______

_ (who) pens are these? ---They’re Peter’s.

64. ---What about _______ _ (sing) after school? ---Ok, let's go. 65. I _______ _(not have)seven lessons every day.

66. ---How many _______ _(dress)are there in the shop? ---There are two hundred. 67. This is _______ _(we)art classroom. It’s very beautiful. 68. The blue coat is not ______

_ (she). Her coat is red.

69. You can’t park your bikes here. But you can park ______ _ (they) under the tree.

70. My school is very big. There are two _______ 七、句型转换。(每空1分,共计20分)

_ (library) in it.

71. There is a tree on my left, and there is a tree on my right, too. (改为同义句) I’m

_

the

_

.

72. This is a box.(改为复数形式)

_

are

_

.

73. I have a computer.(改为一般疑问句,并作否定回答) --- _ you

_

a computer? ---

_

, I

_

.

74. I can see some books on the desk. (改为否定句) I

_ _ _

books on the desk.

75. You can’t shout in the library. (改为祈使句)

_ _

in the library.

76. Her cousin is a nurse.(对划线部分提问)

_ _ _ _

her cousin?

do you get up in the morning?

77. They get up at 6:30 in the morning.(对划线部分提问)

78. There is a book on the desk. (用on the chair改成选择疑问句)

_ _

a book on the desk _

on the chair?

八、任务型阅读:根据下表中的内容,填入合适的单词。(每空1分,共5分) Jay Kaith

I can’t sing and dance. But I can play the violin and the piano. I can dance but I can’t sing. I can play the drums(鼓) but I can’t play the violin. Tina Simon

I can’t dance, but I can sing, I can play the violin and the piano. I can sing and dance. I can play the trunpet(喇叭) and the guitar. 79.

_

can sing, play the violin and the piano.

and play the drums.

can play the violin and the piano

_

and play some instruments(乐器).

.

80. Kaith can _ 81. Jay and _

82. Tina and Simon can

83. Kaith and Simon are good at _

九、作文。(15分)根据提示写一小段话,字数60左右。

提示:我们学校有一个大的阅览室。它很漂亮,也很大,里面有3万册书。你可以在里面上网查资料,读书。但不可以大声喧哗。你不可以在书上乱写。

范文四:八下全品作业本英语答案 投稿:江殷殸

一. 听力对话理解 (共10分,每小题1分)

A) 听小对话,每段对话你将听到前面的1—3句,从每小题的三个选项中选出能完成对话最后一句的最佳答语,每段对话听两遍。

1. A. Math.

2. A. I like dogs. B. America. C. English. C. They are eating leaves. B. Because they're cute.

3. A. He likes basketball. B. He's tall with curly hair. C. He is a doctor.

4. A. Yes, I did. B. Yes, I was. C. It was very beautiful.

5. A. Sorry, Mr Smith. B. Oh, sorry, Mrs Smith. C. Thanks.

B) 听小对话,根据你听到的内容从每小题的三个选项中选出正确答案,每段对话听两遍。

6. How was Emily's summer vacation?

A. It was great.

A. At school. B. It was boring. C. It was OK. 7. Where was Alice yesterday morning? B. In a shop. C. At home.

B. She has short hair. C. She is good-looking. 8. What does Kate look like? A. She wears glasses.

A. A large bowl.

A. Watching TV 9. What size bowl of rice porridge would Victor like? B. A medium bowl. C. A small bowl. B. Playing tennis C. Playing chess 10. What is Tommy's brother doing?

二. 听力篇章理解。(共10分,每小题1分)

听下面AB两段对话和C篇的一段独白,从每小题的三个选项中选出一个正确答案。对话和独白听两遍。

(A)

11. Who did Eric go fishing with?

A. His brother. B. His father. C. His grandfather.

B. At the North Lake. C. At the South Lake. 12. Where did Eric go fishing? A. At the West Lake.

13. Did Eric get a big fish last weekend?

A. Yes, he did. B. No, he didn't. C. We don't know.

(B)

14. What would the man like?

A. Hamburgers, French fries and coffee.

B. Hamburgers, tomato soup and orange juice.

C. Hamburgers, fish and orange juice.

15. How much does the man need to pay for the dinner?

A. Three dollars. B. Four dollars. C. Five dollars.

16. When does the man pay?

A. After the dinner B. Before the dinner C. During the dinner

(C)

17. Mr Hand has __________children. A. one B. two C. three

18. Mr Hand first took his children to__________last Sunday.

A. a swimming pool B. a mountain C. the park

19. The little girl cried because __________.

A. she couldn't find her mother B. she wanted to eat ice cream hungryw w w .xk b 1. c om

20. Mr Hand and his children went back home__________.

A. by bus B. by taxi C. on foot

三. 单项填空。(共10分,每小题1分)

21.There is airport in Liaocheng. _______ airport is very large.

A. a, A B. an, The C. /, The D. the, The

22. My pen pal __________ Japan.

A. is come from B. come from C. be from D. is from

23. There aren’t _________ apples. Could you please buy __________?

A. any;any B. any;some C. some;some D. some;any

24. It's bad ______ you ______ read______ bed.

A. for, to , in B. to, to, out of C. to, /, on D. for, not , in

25. ----Do you know the boy ____________ a funny hat and sunglasses? ----Of course, he is a pop singer, I really like him.

A. is B. has C. wears D. with

26. It's four o'clock! Everyone _____ a good time on the playground.

A. has B. have C. is having D. are having

27---- __________ do you____________ the colorful clothes?

----I like them.

A. How, think B. What, think of C. What, think of

28. China set up (发射) Chang’e II _____the evening of 1st October, 2010.C. she was D. How, think

A. at B. in C. on D. To

29. ---I will go to visit the China Space Museum tomorrow. --- _________

Good luck. B. Congratulations.

C. Have a good time! D. It doesn’t matter.

30. -- _____ do you go to the net bar(网吧)?

-- Never. I don’t think a student should go there.

A. How often B. How soon C. When D. How many times

31 . -Are these your goldfish? - Yes, please give ___ to ____.

A. they; me B. them; I C. they; I D. them;

32.The dress fits(合身) me well,_______ I don’t want to buy it because it’s too expensive.

A. so B. but C. or D. And

33. There is a big supermarket near my house. It’s very easy _________ it.

A.finding B.to find C.to look for D.finds

34. ______ his shoes under the bed?

A. Are B. Is C. Has D. She’

35. This is ______ book. They like it very much.

A. Tom and Tony’s B. Tom’s and Tony’s

C. Tom’s and Tony D. Tom and Tony

四. 阅读理解(30分)

(A) .A.

Mary Walker works at a bank. She begins working at eight in the morning. She has a break at noon for one hour. She stops working at five in the afternoon. At five the bank closes. Everybody goes home. Some people drive home. Some ride bikes. Some take the bus or the train. But Mary walks home. She likes to walk. She walks, and walks, and walks and walks. Mary lives eight miles(英里) from the bank. She walks for three

hours. At eight in the evening, Mary is at home. She eats dinner. At ten she goes to bed. Mary is tired(疲劳的). She is 82 years old.

1. What does Mary do?

A. She is a nurse B. She is a factory worker.

C. She is a worker at a bank. D. She is a doctor.

2. How many hours does Mary work in one day?

A. About 9 hours. B. About 8 hours

C. About 10 hours. D. About 7 hours

3. Which sentence is right?

A. Mary rides home. B. Mary takes a bus home.

C. Mary walks home. D. Mary drives home.

4. How far is it from Mary’s house to the bank?

A. Five miles. B. Six miles. C. Seven miles. D. Eight miles.

5. Where does Mary eat dinner?

A. At home. B. At the bank. C. In a shop.

(B)

Frank was clever, but he never liked to work hard. He often said to his friends,

One day, Frank sent one of his friends to a very large and beautiful house. He told him to get money from that rich family. It was evening, and a man and a girl were in the room. They were playing a duet(二重奏)on a piano. Then the thief came into the house. When he returned, Frank asked him what he had got. But he said,

6. Which is the best title for the passage?

A. Frank and His Work . B. One Piano Only.

C. The Man and the Girl. D. Easy Work and More Money.

7. From the story we know that Frank________________ .

A. had many clever friends.

B. was more clever than most of the people

C. didn't want to do any work

D. knew many interesting things in the world

8. Frank's friends __________________ .

A. were all thieves B. were clever enough to do easiest work

C. usually worked as hard as Frank

D. knew who were rich and who were poor

9. The thief didn't go into the beautiful house because _______

A.that family was not rich B.he knew nothing about music

C.the piano was too big for him

D.the man and the girl had already seen him

10. The story tells us if we want to become rich, we must _____

A. find an easy job

(C) B. work hard C. have a lot of friends D. learn something about money I am sitting on a beach on this hot summer day and watching two children,a boy and a girl,playing in the sand.They are working hard at building a sandcastle(沙

堡).Just when they are successful, a big wave(波浪)comes along and puts it down.w w w .xk b 1 . c om I think the children may cry because all their hard work turns to nothing, but they surprise me. They run up away from the water, hand in hand, and sit down to build another one.

They really teach me a lesson. We can't always be successful.Being sad is doing no good.What we need to do is to start again, hand in hand with our friends.

11. What's the weather like?

A. It's sunny but cold. B. It's windy and cool.

C. It's sunny and hot. D. It's windy but warm.

12. Who is playing in the sand?

A. Two children. B . Four children.

C. Two children and the writer. D. It's not mentioned(提到).

13. What do the children do after a big wave puts down the sandcastle?

A. They cry sadly. B. They just sit on the beach.

C. They start to build another one. D. They start to sing.

14. Which of the following is TRUE according to the passage?

A. The writer is a teacher.

B. The wave destroys(毁坏)the sandcastle.

C. The write knows the children .

D. The children are sad because they're not successful

15. What's the main idea of the passage?

A. Friends are always there with you

B.Children know more about life.

C. All of us want to be successful.

D. Starting again is the best way.

第二卷 非选择题(四大题,共45分)

五. 任务型阅读(10分)

Do you know London Zoo? London Zoo is the world’s oldest scientific (科学的) zoo. It has a history of about 180 years.

London Zoo has about 755 kinds of animals. There are lions, camels, giraffes,

snakes, tigers, monkeys and many more. There is also an aquarium(水族馆)in the zoo. It has many kinds of fishes.

London Zoo doesn’t open every day. It doesn’t open on December (十二月)25th. So do not go to visit it on that day. The zoo opens at 10 am and closes at 4 pm in winter and 5: 30 pm in spring, summer and autumn.

根据短文内容回答问题

1. How old is London Zoo?

_____________________________________________________

2. How many kinds of animals does London Zoo have?

_____________________________________________________

3. Is there an aquarium in the zoo?

_____________________________________________________

4. Does London Zoo open every day?

_____________________________________________________

5. What time does the zoo open in winter?

_____________________________________________________

六. 短文填空(10分)用方框中词语的适当形式填空, 使短文正确、连贯、通顺,每个词语限用一次 Hello, ___1___! My name is Linda Brown. I’m English. I have two photos here. Look at this picture. It’s a photo of my __2__. I have a very big family, my grandparents, my __3___ , my brother and I. My grandfather and my grandmother are in England. They are old and they don’t __4____ My father, my mother and I __5____ in China. My brother, Frank, is a ___6_____. He works in the USA.

This is a photo of my house in___7____. My grandparents live in the house. The house is small, but there is a big garden ____8___it. There are many green __9____ and nice flowers. You can see a black-and-white dog near the house. __10_____ name is Cany. I love it very much.

七。补全对话。(10分)注意标点符号。w w w .xk b 1. c om

A.__________1____________________

B.It’s Sunday today. B._______2_______________ A._________3_____________ B.I like pandas best. A.I don’t see a panda ._____4_______ B.It is very fat (胖)It’s very lovely. A.__________5_________________ B. No,it doesn’t .It eats bamboo. A.Let’s go to the zoo.

八.书面表达(25分)

A. 假如你的好朋友王明今天过生日,请你用英语给他写张贺卡,注意格式,(10分) B.现在是晚上八点钟,告诉我你的家人他们在干什么。再告诉我在周末他们都干什么。注意时态,句子要连贯(15分)

听力录音稿

I. 听 力对话理解 (共10分,每小题1分)

1. W: Wh at language does your pen pal speak?

2. M: My favourite animals are pandas?

W: Why do you like them?

3. W: What does your brother look like?

4. M: Where did you go on vacation, Nancy?

W: I went to New York City.

M: Oh, really? Did you go to the C entral Park?

5. M: Good morning, Mrs Smith!

W: Hey, Peter. You know the rules. Don't run in the hallways.

6. M: How was your summer vacation, Emily?

W: It was great. I enjoyed it very much.

7. M: Hi, Alice. What did you do yesterday morning?

W: I played computer games at home.

8. M: Look ! Two girls are over there. Who is the girl with glasses?

W: She is Mary. The other girl with short hair is Kate.

9. W: Let's have some rice porridge, Victor.

M: That sounds good.

W: What size of bowl of porridge would you like?

M: A medium bowl, please.

10. W: Tommy, where is your brother?

M: He is playing tennis on the play ground.

II. 听力篇章理解。(共10分,每小题1分) 听A篇对话,回答11—13小题。

W: Eric, where were you last weekend? I called you but nobody answered.

M: Oh, sorry. I went fishing at the North Lake.

W: Great! Who did you go with? Your brother?

M: No. I went with my father. W: Did you get anything?

M: Yes, I got a big fish.听B篇对话,回答第14—16小题。

W: Good morning, sir. What would you like?

M: Well, let me start with the hamburgers and fish.

W: OK, that's three dollars. Any drink?

M: A glass of orange juice, please.

W: That's four dollars in all. Pay now, please.

M: Here you are.听C篇独白,回答17--20小题。

Mr Hand has a son and a daughter. It was a hot day last Sunday. After breakfast, he took his children to swim. But the swimming pool was too crowded, so they went to a mountain. They had lunch on the mountain. There they found a little girl crying under a tree. She couldn't find her mother. Mr Hand bought a delicious ice cream for her and helped her fi nd her mother. By that time it was late in the evening. They had to walk back home because there weren't any buses. They were really tired but happy.

参考 答案

一. CBBAB, ACBBB 二. BBACB, BBAAC

三. BDBAD, CBCCA,DBBAA四. CBCDA, DCABB, CACBD

五.任务型阅读1. It’s about 180 years old.2. About 755.

3. Yes, there is. 4. No, it doesn’t 5. 10 am.

3. parents

9. trees 4. work 10. Its 5. are 六.短文填空1. everyone 2. family 6. doctor 7. England 8. behind

七.补全对话1.What day is it today?

2.That’s a good idea./ Good idea.

3.What animal do you like best?/ What’s your favourite animal?

4.What’s it like?/ What does it look like?

5.Does it eat meat?

范文五:镇江市八年级英语寒假假网络助学工程答案 投稿:魏鄘鄙

练习一::单选BCDAD CACDC CBABC 完形填空:CBABA DBAAA 阅读:CDCBA DDBCA 短文填空: 1 best 2 tells 3eyesight 4 wears 5 slimmer 6 shoulder-length7 sense 8 wears 9 willing 10 like 任务型阅读 (1) £200 (2) a red shirt (3) 4 photos of yourself and the school letter (4) 580-4436 (5) Mrs.Belcher

练习二:单选 ADACC ADCCB BCBDA 完形填空 CABBD ACBDA 阅读 DCABC ADCBA 短文填空: 1 funny 2 listen 3jokes 4 lost 5 buy 6 enough 7 both 8check 9 voice 10 seat 任务型阅读: (1)Mrs. Josie Jones (2)Susan Chan (3)Return the 4 books tomorrow (4)4 (5)January 25th

练习三:单选:DDAAA AAACC BBCBA 完形填空DBDCC ACBDC 阅读CBBCD CDBCA 短文填空 1 sick 2 beginning 3 enjoyed 4 eiffel 5 pyramids 6 Bridge 7 interest 8 world 9 parade 10 Internet 任务型阅读 (1) with (2)The fox (3)He walked to the foot of the tree (4) What a beautiful coat you have (5)如果他对你说好话不要轻易相信他 练习四:单选 DBACC BBABC BDDDD 完形填空 BCABB CDCBA 阅读 BCABD DBCCA 短文填空 1 fur 2 eyesight 3 smell 4 friendly 5 team 6 attack 7 food 8 fun 9 vegetables 10 because 任务型阅读 (1)Only one meter long (2)Toto看见她的母亲从树的顶部拉出树叶来吃 (3)树枝

(4)Toto found it was not difficult at all (5)The father put the water in his trunk and poured it on Toto’s back

练习五 单选 DBABA DACBB BBCAC 完形填空 DBCAC DCBAD 阅读 BABCD ABCBB 短文填空: 1 nature 2 wetlands 3 provides 4 shelter 5 round 6 rare 7 space 8 government 9 actively 10 protect 任务型阅读 1 hungry 2 他开始用爪子洗脸 3 As long as I live, I will eat first and wash my face afterward 4 Because the bird saves itself by its cleverness 5 A

练习六:单选CCDAD CACDA BADBB 完形填空BADCC ABBBD 阅读 BADDC BADCD 短文填空1 suddenly 2 noise 3 shakng 4 fear 5 frightened 6 directions 7 wildly 8 trapped 9 calm 10 alive 任务型阅读 1 He thought God would save him 2 They rowed a boat up to his house 3 屋顶 4 他们认为这个老人很疯狂,而对于救他却也无能为力了 5 foolish

范文六:镇江市八年级英语暑假网络助学工程答案 投稿:吕喺喻

练习一 (8A Units 1~3) 一、单项选择 1~5 CCCBC 6~10 BDDBD 11~15 CAAAB 二、

完形填空 1~5 CBBBA 6~10 CDCBA 三、阅读理解 1~5 CAA AB 6~10 CDBDB 四、

词汇运用 A. 1. unimportant 2. reading 3. ours 4. useless 5. to take B. 6. airport 7.

instead 8. solving 9. runners 10. straight 五、同义句转换 1. taller than 2. an; named 3.

because of 4. does; mean 5. as well 六、短文填空 1. slim 2. square 3. eyesight 4. true

5. willing 6. humour 7. jokes 8. social 9. grows 10.future 七、任务型阅读 A. 1.

fourth 2. pets 3. bedrooms 4. quiet 5. 220 B. 6. When was she born? 7. Does

everyone think she is very pretty? 8. D 9. dacb 10. My friend 八、书面表达(仅供参考)

Dear Miss Green, A trip to Hainan Island is the best choice for your summer holiday. Hainan

Island is in the south of China. It is very warm in all the seasons. When you are there, you can go

fishing, go swimming, go diving and surfing. Because of the beautiful sunshine, you have to bring

a pair of sunglasses, an umbrella, a hat and something like that to prevent yourself from being

burnt by the sun. You can also enjoy delicious food there. I hope what I have written will be of

some help to you. Enjoy yourself. Zhang Ming 练习二 (8A Units 4~6) 一、单项选择 1~5 CCDDC 6~10 BDCAA 11~15

BDABC 16~20 BABBA 二、完形填空 1~5 DCDAC 6~10 BBCDB 三、阅读理解 1~5 ABC

CB 6~10 C DBBC 四、词汇 A) 1. discussing 2. foggy 3. was mopping 4. carelessly 5.

useless 6. studying 7. loss B) 8. encourages 9. model/example 10. serious 11. continue

12. training 13. arrival 14. rest 15. hurry 五、短文填空 1. kill 2. play 3. after 4.

watching 5. laugh 6. up 7. How 8. because 9. If 10.free 六、任务型阅读 A) 1.

cloudy 2. 4 / Four 3. Yes 4. Singapore 5.winter, B) 6. November 7. Sam 8. called /

telephoned / rang 9. Ten 10.got, 七、书面表达 Dear sir/madam I am a student at

Beijing Sunshine Secondary School and I am in Grade 8. I would like to become a member of

Friend of Nature because I enjoy the beauty of nature and like wildlife a lot. I am interested in

reading about wildlife and I understand the importance of protecting wildlife. I want to do

something to help wildlife and protect the nature. I can come to club activities from 9 a.m. to 10

a.m. every Sunday. I will be very happy if I can become a member of your club. You can call me

on 010-63880945 or e-mail me at Li Feng@sina.com.cn. Yours Li Feng Thanks! 练习三

(8B Unit 1) 一、单项选择 1~5 BDDAA 6~10 CCBDC 二、完形填空 1~5 CDDCB

6~10 DACDB 三、阅读理解 1~5 CBDAC 四、词汇 A)根据句意用括号中所给单词

的正确形式填空。 1. unhealthy; healthy 2. unfriendly 3. will interview 4. has gone 5. had B)

根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。entrances 6. borrowed 7. sadly 8. just 9.

married 10. present 五、翻译句子 1. turned/changed into 2. haven’t heard from 3. used to play

4. In some ways 5. market stalls; both sides 六、短文填空 1. metal 2. instead 3.

parts/places 4. heaviest 5. with 6. come 7. them 8. follow 9. stick 10. prefer

七、任务型阅读 1. prize 2. well 3. 1931 4. friend 5. much 八、书面表达 Zhenjiang

is a not large but beautiful and famous city in Jiangsu. It has a long history. It has many low hills.

Great rivers and hard working people. It is just like a diamond on the Changjiang River, shining

all the time and almost all people here are proud of it. In the past the air here used to be clean and

fresh. There were lots of green trees and the environment was nice and beautiful. However the

transportation was not good. People had to travel on foot or by bicycle. Now things have

changed a lot. There are many tall buildings. There are also many wide streets and highways.

People can travel fast and easily. As a result of development, the problem of pollution is much

worse than before. This is my hometown, Zhenjiang, a beautiful city and a modern city. I love her

and want to do something to make it more beautiful than ever. 练习四 (8B Unit 2) 一、单项选择 1~5 AABBA 6~10 CCCDB 二、完形填空 1~5 DACBC 6~10 ADACB 三、阅读理解 1~5 CDBCA 四、词汇 A)用括号中所给单词的正确形式填空。 1. performers’ 2. visitors; danced 3. will miss 4. saying 5. excited B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。entrances 6. delightful 7. Whales 8. excitement 9. program 10. magic 五、翻译句子 1. danced and; on their way 2. waved to 3. grateful to; me with

4. celebrate their fifteen years; marriage 5. so/very fantastic/wonderful/excellent; have a bird’s-eye view of 六、任务型阅读 1. protecting 2. trees/forests 3. dumped/put/poured 4. children/people/kids 5. crowded 6. worse 7. Result 8. produced 9. birth 10. environment 七、短文填空 1. farming 2. is 3. poor 4. have 5. cut 6. away 7. around 8. high 9. easily 10. from 八、书面表达 Last summer, my parents took me to Beijing. On the first day, we went to the Great Wall. It is very long and old. It has millions of bricks. Each brick is very big and heavy. Lots of people from different countries like climbing the Great Wall. We felt very tired when we climbed to the top of the Great Wall. We also went to the Palace Museum. The Palace Museum has 9999 palaces. It has a very long history. I bought a lot of souvenirs of the Palace Museum. What nice palaces these are! I visited the Palace Museum and felt excited. If you want to know more about the Palace Museum, you can go to Beijing and have a look. The following days, we went to the Summer Palace, the Temple of Heaven, North Lake and Xiangshan Park. Before we left Beijing, we did shopping in Wangfujing Street and we bought lots of souvenirs for friends. I went back with my parents by train. I really enjoyed the trip to Beijing. Now I know more about the capital city. I want to go there again in the future. 练习五 (8B Unit 3) 一、单项选择 1~5 DDBCD 6~10 CDCBD 二、完形填空 1~5 CDCBC 6~10 ABACD 三、阅读理解 1~5 BDBAC 四、词汇 A)用括号中所给单词的正确形式填空。 1. are told 2. was, built 3. educational 4. travellers 5. correctly B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。 6. widely 7. knowledge 8. is created 9. online 10. mark

五、短文填空 1. interested 2. called 3. homes 4. zoo 5. ways 6. ill 7. medicine 8. heart 9. need 10. owners 六、任务型阅读 1. traffic 2. Counting 3. 7

4. week 5. evening 七、书面表达 My favorite computer game is called “Mission to the Moon”. It is an educational CD-ROM. It has 12 levels. Each level will take you some time to finish. The main character of the game is called Little Astronaut. He is a 13-year-old boy. You can learn some knowledge about Geography, Physics and Astronomy while you play the game. The game is set on the moon. You have to build a high building on the moon. The game is produced by Moonlight CD-ROMS Co. You can get one in any country in Asia and America. Go to buy one now. I am sure you’ll enjoy playing it. 练习六 (8B Units 1~3) 一、单项选择 1~5 DCDCD 6~10 DCBBC 11~15 AABCC 二、完形填空 1~5 CDACD 6~10 ACBDB 三、阅读理解 1~5 DDBBA 6~10 CCDAD 四、词汇 A)用括号中所给单词的正确形式填空。 1. are told

2. opening 3. organization 4. decisions 5. excitedly B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。 6. exits 7. especially 8. environment 9. hopeless 10. incorrectly 五、句型转换 1. How long 2. What; doing 3. because of 4. been dead 5. Weren’t; told 六、翻译句子 1. used to 2. in use\service 3. agrees with 4. marked in 5. been away 七、短文填空 1. wonderful 2. kinds 3. true 4. paper 5. wrote6. back 7. words 8. death 9. what 10. able\allowed 八、任务型阅读 A) 1. Discuss 2. write 3. List 4. organized 5. result B) 6. arrive; noon 7. We waited until 5 o’clock. 8. 演出持续了三个小时。 9. next 10. excited, happy

九、书面表达 On the Internet In our daily lives, Internet is becoming more and more important.

On the Internet, we can read the news of China and get a lot of information. We can send e-mails and call others. Also we can study at online schools, read all kinds of books and learn some foreign languages by ourselves. We can learn a lot of knowledge without going out. On the Internet, we can listen to music, watch sports matches and play cards or chess. It is very pleasant. Sometimes we can go shopping online. It is much faster and easier. I think Internet is very useful. However, if you spend too much time playing on the Internet, it’s bad for your health. And you’ll lose a lot of time. 练习七 (8B Unit 4) 一、单项选择 1~5 BCCDD 6~10 BCACD 二、完形填空 1~5 BCADD 6~10 CAADC 三、阅读理解 1~5 AACDB 四、词汇 A)用括号中所给单词的正确形式填空。 1. looking 2. am invited 3. excitedly 4. business 5. successfully B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。 6. education 7. among 8. rest 9. introduce 10. cameras 五、翻译句子 1. give out 2. any more 3. set up 4. instead of her 5. should/must be placed/put 六、任务型阅读 1. Beijing 2. tree 3. losing

4. happy 5. returned 七、短文填空 1. supported 2. raised 3. used 4. schools 5. future

6. western 7. teachers 8. become 9. children 10. help 八、书面表达 Hello, everyone! It is very nice to have you here. I have something very important to tell you. Next Sunday, our class will hold a charity show. The purpose of this charity show is to organize volunteer students to help raise money for Sunshine for All. All we have to do is to donate our pocket money to help children in poor areas in the west of our country. The charity show will start at 9:00 a.m. and finish at 11:00 a.m. It will be held on the sports ground. We would be grateful to you if you can give your love to the children in need. We hope all of you will support our work. Thank you. 练习八 (8B Unit 5)

一、单项选择 1~5 BCDCB 6~10 ACAAC 二、完形填空 1~5 CABCC 6~10 BDADB 三、阅读理解 1~5 DBDCA 四、词汇 A)用括号中所给单词的正确形式填空。 1. running 2. buying 3. charities 4. medical 5. illness B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。 6. grateful 7. patients 8. operation 9. skills 10. international 五、短文填空 1. travels 2. with 3. operations 4. hospital 5. skills 6. grateful 7. patients 8. charity 9. treat 10. money 六、任务型阅读 1. want/agree 2. selfish 3. garden-knife 4. refuses/disagree 5. 以牙还牙 七、书面表达 This year, June 6 is National Eye Caring Day. As we know, the eyes are very important to our life. Without eyes, we can not enjoy the beauty of the nature, love in friend’s eyes as well as the colorful life. As students, protecting our own eyes is especially important, because we need to read, write and learn. If our eyes get sick, studying will become very difficult, and we cannot enjoy our happy life. To protect our eyes, we can start with good reading habits. The first thing we should pay attention to is that we should not read for a long time on in the strong light especially in the sun. At the same time, we should keep doing our eye exercises. I hope all of you own the eyes that are both beautiful and healthy. 练习九 (8B Unit

6) 一、单项选择 1~5 CABBA 6~10 DACCC 二、完形填空 1~5 BCDAD 6~10 CCDAD 三、阅读理解 1~5 CBADB 四、词汇 A)用括号中所给单词的正确形式填空。 1. disabled 2. experienced 3. known 4. homeless 5. raising/ to raise B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。 6. chance 7. spirit 8. grouped 9. within 10. development 五、翻译句子 1. have taken place 2. finishing; recorded 3. with; tired body 4. impossible; walking; 40-kilometre 5. area; flat; flying 六、任务型阅读1. Rainbow School 2. a funfair 3. a sponsored walkathon 4. $150000 5. for flood victims in Bangladesh 七、书面表达 This October, a charity walk called “Walk for Children” will be held in Zhenjiang. It starts at

8.30 a.m. on the morning of October 3. The walk is from No 3 Middle School to Jinshan Park, and it takes about half an hour to finish. Our purpose is to raise at least 5,000 yuan to help poor

children buy some stationary. The walk is not very hard and we can see the beautiful view of our city during the walk. The first ten people to arrive will have a certificate each and a souvenir as

well. We hope you can take part in it. 练习十 (8B Units 4~6) 一、单项选择 1~5 CADBA 6~10 CDBBA 11~15 CBADB 二、完形填空 1~5 BABCD 6~10 DBCCB 三、阅读理解 1~5 ACABD 6~10 DCBDC 11~15 DBDCB 四、词汇运用 A)用括号中所给单词的正确形式填空。 1. unpleasant 2. lost 3. training 4. further 5. development B) 根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式。 6. introduce 7. attention 8. arranged 9. international 10. operations 五、对话填空 1. success 2. nervous 3. organize 4. phone

5. chosen 6. busy 7. over 8. free 9. held 10. invited 六、任务型阅读 A) 1. They were talking in a train station. 2. Carl 3. wanted to pass the time quickly 4. D 5. He will go and see another doctor. B) 6. mending 7. serious 8. money 9. lift 10.forgot Dear Sir or Madam, I’m a middle school student. I want to be a volunteer to help people. I’d like to visit old people’s home. I think they are lonely from time to time and we should care more about them. I’ll talk to them about their families and lives. I’ll also tell them some funny jokes and stories. I hope they will be very happy. I also want to help the sick children in the hospital. I’ll try my best to help them. I can bring some books to them so that they won’t be very boring. I’ll organize a charity show to raise money for them. I hope all the sick children can be cured. I think it’s meaningful to help others. I will try my best to make the world a better place.Please call me up on 62876481. Warm-hearted

范文七:八下英语伴你学答案 投稿:戴颗题

八下英语伴你学答案

......ercises for Unit 14(SEFC2b) Freedom FightersⅠ.Reading comprehension for the first text.1. When Martin Luther King Jr gave the speech “I Have A Dre ...

高一英语下册各单元测试题及答案

......7.贵重的_________ 8.继续_________9.法郎_________ 10.肯定的,积极的_________11.偿还_________ 12.此外_________13.剧作家 _________ ...

初二英语下册单元练习卷和答案

......A. does there B. isn’t it C. is there D. isn’t there( )3. Shall I get ___apple? —Yes, please.Other B. another C. others

D. an oth ...

八、1.shopping centre 2.look after 3.turn right 4.be careful 5.look out

6.stay up 7.get to 8.traffic lights 9.cheer up 10.a high fever

九、选词填空(9分)

1.Yesterday they (have, had)lunch (at, on)12:30 (of, in)their school.

2.She (will, does)have to stay (in, at)home and (look, like)after her grandma, because she is ill.

3.We (see, saw)a lot of new houses (on, in)our way (to, from)Shunyi.

参考答案: 九、1.had, at, in 2.will, at, look 3.saw, on, to

十、联词造句(5分)

1.the, have, take, good, a, medicine, and,rest .

2.to, Zhong, Shan, Park, get, I, can, how .

3.help, me my, could, lessons, you, with .

4.yesterday, where, they, did, go .

5.came, at, to, we, last, school, night, nine .

参考答案: 十、1.Take the medicine and have a good rest.

2.How can I get to Zhong Shan Park?

3.Could you help me with my lessons?

4.Where did they go yesterday?

5.We came to school at nine last night.

十一、选择正确的(7分)

()1.Could you post the letter for me? A.Yes, I did.

()2.Would you like to have a trip with her? B.I've got a toothache.

()3.Did you enjoy the concert? C.You're welcome.

()4.What's the matter with you, Jim? D.We had a picnic in the park.

()5.When shall we start? E.Yes, I'd love to.

()6.What did you do last Friday? F.With pleasure.

()7.Thank you very much. G.At 6 tomorrow moring.

范文八:八下英语导学导练答案 投稿:严晑晒

一、听力(共15小题;每小题1分,满分15)

A)听对话回答问题,选择正确的选项。听两遍。

1. What do you have for Thanksgiving Day?

A. B. C.

2. What does Mike do after school?

A. B. C.

3. What is Lucy’s hobby?

A. B. C.

4. How many students are there in the class today?

A. Nineteen. B. Twenty. C. Thirty-nine.

5. What time is it by Wang Ying's watch?

A. 5:45 B. 6:15 C. 6:55

6. Where does Joan come from?

A. England B. The USA C. Canada

B)听对话和短文答题,选择正确的选项。听两遍。

听第一段对话,根据对话和问题,完成第7-9小题。

7. How many buildings are there in Adam’s school?

A. Only one. B. Two. C. Three.

8. Are there any art rooms in his school?

A. Yes, they are. B. No, there aren't. C. Yes, there are.

9. Is the playground big or small?

A. Big. B. Small. C. Not very big.

听第二段对话,根据对话和信息表,完成第10-12小题。

A birthday party

Whose It’s 10 ’s birthday party

When

Where 11 12

10. A. Peter B. Nancy C. Linda

11. A. Sorry, I don’t know. B. This Sunday, at 3 p.m. C. This Saturday, at 3 p.m.

12. A. In a restaurant. B. At school. C. At home.

听一篇短文,根据短文和问题,完成第13-15小题。www.x kb1.com

13. What does Mr Green do first in the morning?

A. Drives to work. B. Rides a bike to work. C. Takes his children to school.

14. Who has lunch at home?

A. Mr Green. B. Mrs Green. C. Mr Green and Mrs Green.

15. How do the children come back home in the afternoon?

A. By bus. B. By bike. C. On foot.

二、单项选择(共15小题;每小题1分,满分15分)

从A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

16. Of the underlined parts(划线部分), which has a different pronunciation(发音)?

A. grade B. age C. black D. cake

17. In the following words, which has the pronunciation (发音) /i:/ ?

A. egg B. he C. leg D. elephant

18. Lady Gaga is

A. a B. an C. the D. /

19. — Can I use your English Chinese Dictionary? — Sorry. I don't have .

A. it B. this C. that D. one

20. The shop is . Let’s go to buy some food.

A. open B. close C. opened D. closed

21. Children shouldn't watch TV. It's bad for their eyes.

A. much too B. too much C. many too D. too many

22. — Would you like tea? —Thanks a lot.

A. any B. many C. two cup of D. some

23. Her cousin enjoys model ships

A. making B. to make C. makeing D. makes

24. Amy any housework at home on Sundays. She is lazy.

A. doesn’t do B. doesn’t C. does D. don’t do

25. You can find on the Internet.

A. lots of informations B. many information

C. lots of information D. some informations

26. Miss Gu teaches English this term. She is favourite teacher.

A. our, my B. us, my C. my, our D. us, mine

27. — You look cool in a red shirt and white trousers. — . very popular singer. She has lots of fans.

A. Thank you. B. I think so. C. Of course. D. No, I don’t.

28. —

29. — in the beautiful lake? —There’s a boat in it. D. Are there — He is very nice do you like your new English? A. Is it B. What’s C. Is there

A. What B. How C. Why D. When

30. Peter and I love football in our class

A. all B. each C. both D. every

三、完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分)

阅读短文,掌握其大意,然后从31–40各题所给的四个选项中,选出一个最佳选项。 I have a good friend. 31 name is Peter. We study in Beijing Sunshine Secondary School. We are in the same (同一个) class. He sits in front of 32 . His favourite lesson is Music. He 33 many CDs. He likes 34 music very much. He likes playing football, too. After school we often play football in the 35 . He is very helpful. We often help each 36 . Peter is not Chinese. He is from 37 . He comes to Beijing 38 his family. His father is a doctor and his mother is a nurse. They work from Monday 39 Friday. At weekends, his mother likes shopping and his father likes fishing. Sometimes they go to the park. They all like Chinese food. They 40 very happy.

31. A. He B. His C. She D. Her

32. A. I B. my C. mine D. me

33. A. have B. has C. there is D. there are

34. A. listen B. listen to C. listening D. listening to

35. A. classroom B. library C. playground D. bookshop

36. A. one B. other C. others D. some

37. A. England B. Chinese C. English D. American

38. A. from B. on C. with D. for

39. A. in B. to C. with D. of

40. A. be B. am C. is D. are

四、阅读理解(共10小题;每小题2分,满分20分)

阅读下面内容, 然后从41–50各题所给的四个选项中,选出一个最佳选项。

(A)

Mason’s Clothing Store(服装店)

Clothes Colour Price

socks white, blue $4

pants black $11

sweater red, white $8

T-shirt red, green, black $7

hat black, red $6

41. Which is the cheapest(最便宜的)of all?

A. Hat. B. T-shirt. C. Pants. D. Socks.

42. How much are two sweaters and a hat?

A. $14. B. $20. C. $21. D. $22.

43. You can buy in Mason’s Clothing Store.

A. black pants B. a blue sweater C. a green hat D. red socks

(B)

A bus stops at a small bus stop. A man is hungry and he wants to buy some cakes. It’s raining hard, he doesn’t want to go out in the rain. He sees a boy. ―Come here, boy!‖ he cries. ―Do you know how much the cakes are?‖ The boy says yes. The man gives the boy four dollars(美元) and asks him to buy two cakes. ―One is for you and one is for me.‖ Three minutes later, the boy comes back. He’s eating a cake. He gives the man two dollars and says, ―Sorry, there is only one cake left.‖

44. Where is the man?

A. He’s near the bus. B. He is at home.

C. He is in the car. D. He’s in the bus.

45. How many cakes does the boy get?

A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

46. How much is a cake?

A. Two dollars. B. Four dollars. C. Five dollars. D. Ten dollars.

(C)

Americans usually eat three meals a day. Breakfast usually comes before eight o’clock in the morning. They usually have eggs, some meat, bread, fruit juice and coffee. Lunch is between twelve and one o’clock. It is like a light meal and working people must take lunch with them or get it near workplace. Children in school take sandwiches, fruit, and cookies with them or eat in school. Supper, the main meal, is between six and eight in the evening. People cook it carefully. They may have meat or chicken, turkey and duck. They may all have potatoes or rice, vegetables or salad. The drink is coffee, tea or milk. Then comes the dessert(甜点).

47. is the most important meal in a day.

A. Breakfast B. Lunch C. Meals D. Supper

48. What does ―light‖ mean in Chinese?

A. 重的 B. 轻的 C. 有用的 D. 不太重要的

49. Americans usually have breakfast and supper at

A. home B. office C. hotel D. workplace

50. When Americans have supper, comes last.

A. drink B. meat C. dessert D. vegetables

第二卷(非选择题,共40分)

五、词汇运用(共10小题;每小题1分,满分10分)

A)根据句意,用括号中所给词的正确形式填空,每空填一词。

51. The computer room is on the ▲

52. Carl's father often ▲ floor (one). nice food with her at home. (share).

eyes are very bright (it). . 53. Annie and Sandy are good at ▲ . (draw) 54. My brother has a dog. ▲

55. Don't put the ▲ on the bed. Put them on your desk (newspaper).

B)根据句意及汉语提示,写出各单词的正确形式,每空填一词。

56. Everyone can swim ▲ (除……之外) Li Ping in our class.

57. Children usually wear ▲ (特殊的) costumes with masks at Halloween.

58. Our math teacher says, ―You can do it in many

59. I always get many beautiful ▲ (方法)‖ . ▲ (礼物) from my aunts every year.

▲ (运动员). 60. Kobe Bryant is one of the best basketball

六、句型转换(共5小题;每小题2分,满分10分)

根据题目要求,改写句子,每空一词。

61. He goes to the park by bus.(改成同义句)

He ▲ a bus ▲ the park.

62. Simon likes Japanese best. (改成同义句)

▲ is Simon’s ▲ subject.

63. The students leave school at 5 p.m.(对划线部分提问)

▲ ▲ do the students leave school?

64. There is only one English book in my bag. (对划线部分提问)

▲ ▲ English books are there in your bag?

65. My mother watches TV for an hour every day.(改成同义句)

My mother ▲ an hour ▲ TV every day.

七、任务型阅读(共5小题;每小题1分,满分5分) Mr. Mason is standing in front of a car. He is looking at it. It is a beautiful car and it is very big. Mr. Mason likes big cars. A policeman is standing behind Mr. Mason. He is looking at the car, too. He is writing in a notebook(笔记本). Now he is giving a piece of paper to Mr. Mason.

Policeman: Excuse me, sir.

Mr. Mason: Yes?

Policeman: This is for you.

Mr. Mason: What is it?

Policeman: It’s a ticket.

Mr. Mason: A ticket?

Policeman: Can you see the notice(布告)?

Mr. Mason: Yes.

Policeman: It says ―NO PARKING‖. You can’t park your car here.

Mr. Mason: This isn't my car.

根据上面的内容完成下面的句子,每个空格填一词

66. The policeman is standing ▲ Mr. Mason.

.

your car here. . 67. This policeman gives Mr. Mason a 68. Mr. Mason says that car isn't ▲ 69. ―No Parking‖ means you can't ▲

70. The policeman ▲

八、写作(满分15分)

A)翻译句子(5分)

71. 你是读书俱乐部的一员吗?

Are you the car is Mr Mason’s. ▲ ?

72. 放学后你经常做什么?

What do ▲ ?

73. 我正期待着你的电子邮件。

I am ▲ .

74. 西方人庆祝万圣节

People ▲ Halloween.

75. 我们住在一个叫镇江(Zhenjiang)的城市。

We ▲ Zhenjiang.

B)书面表达(10分)

假设你准备参加学校组织的英语征文比赛。请根据下面所提供的信息,以―My friend‖为题,写一篇介绍好友Bruce的征文稿,字数在50字左右。

1.Bruce,12岁,读七年级。出生在美国;

2.他短头发,大眼睛;

3.他最喜欢的运动是篮球,周末常和同学们一起打篮球;

4.他也喜欢和朋友聊天,他在学校过得很愉快。

七年级英语参考答案

一、听力(共15小题;每小题1分,满分15)

1.B 2.A 3.A 4.C 5.A 6.B 7. B 8. C 9. A 10. B

11.C 12. C 13.C 14.B 15.A

二、单项选择(共15小题;每小题1分,满分15分)

16.C 17.B 18.A

26.B 27.A 28.B 19.D 20.A 29.B 30.C 21.B 22. D 23. A 24.A 25.C

三、完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分)

31.B 32.D 33.B 34.D 35.C 36.B 37. A 38. C 39.B 40.D

四、阅读理解(共10小题;每小题2分,满分20分)

41.D 42.D 43.A 44.D 45.A 46.A 47. D 48.D 49.A 50.C

五、词汇运用(共10小题;每小题1分,满分10分)

51. first 52. shares 53.drawing 54. Its 55. newspapers

60. players 56. except 57.special 58.ways 59. presents

六、句型转换(共5小题;每小题2分,满分10分)

61. takes, to 62. Japanese, favourite

64. How many 65. spends, watching

七、任务型阅读(共5小题;每小题1分,满分5分)

66. behind 67. ticket

八、写作(满分15分)

A)翻译句子(5分)(每一个横线为0.5分)

71. Are you a member of the Reading Club? 68. his 63. What time 69. park 70. thinks

72. What do you often do after school?

73. I am looking forward to your e-mail(s).

74. People in the west celebrate Halloween

75. We live in a city called Zhenjiang.

B)书面表达(10分)

My friend Bruce is twelve years old .He is in Grade 7.He was born in America. He has short hair and big eyes. His favourite sport is basketball. He often plays basketball with his classmates at weekends. He also likes chatting with his friends .He has a good time at school.

范文九:八下英语辅教导学答案 投稿:邓媺媻

第一部分:英语知识运用(共两节,满分35分)

第一节:语法和词汇(共15小题;每小题1分,满分15分)

1. The sisters decided to hold a family party to their parents’ silver-marriage.

A. celebrate B. memorize C. congratulate D. welcome

2. We should follow the in a foreign country we are visiting.

A. habit B. customs C. tradition D. things

.

B. connection C. instruction D. introduction

my mother of those happy old days when a large 3. Sir, you are not allowed to enter the building if you don’t get our manager’s A. permission 4. The photos on the wall family lived together.

A. inform B. approve C. remind D. retell

5. My aunt is good at bargaining and she always buys things at a ___________.

A. discount B. cost C. price D. benefit

6. -----You’re quite a free person now, I think.

------ , I have tons of things to do.

A. On the contrary B. On average C. On the other hand D. On condition

7. As we all know, no one is perfect, and everyone has his own

A. mistakes B. weakness C. limit D. belief

8. My parents have promised to come to see me before I

A. have left B. leave

A. realized C. left D. will leave 9. I hadn’t seen him for 10 years but I him at first sight. B. spotted C. watched D. observed

10. Neither the teacher nor the students are with the result of the exam.

A. content B. contented C. satisfying D. contenting

11. Peter’s jacket looked just the same as Jack’s, but it cost

A. as much twice as B. twice as much as

C. much as twice as D. as twice much as 12. Washington, a state in the United States, was named _____ one of the greatest

American presidents.

A. in honor of

supermarket.

A. searched B. searched for C. was searching D. were searching for

14. ______is known to all, the Amber Room belongs to the Russians. B. in control of C. in favor of D. by means of 13. The police _____ the lost boy everywhere when he suddenly turned up in a his. for Paris. .

A. As B. Which C. That D. What

doing too much shopping. 15. Jenny nearly missed the flight

A. on top of B. in need of C. as a result of D. in front of

第二节:完形填空(共20小题,每小题1分,总分20分)

阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C、D)中选出能填入空白处的最佳选项。 If you think you are sick, you are 16 no matter what anyone else says. On the other hand, if you believe in your 17 , and if he tells you that you are going to feel better, you probably will. The effect of the mind upon the body 18 and sometimes can be powerful. It exists 19 one is aware of it or not. Take the case of Mrs. Green, for example. She 20 get to sleep at night and was too tired during the day to do some 21 things that she used to enjoy doing. She had headaches more often which prevented her from reading or watching TV. The more she thought about her conditions, 22 she felt. At last she went to see her doctor, whom she had known 23 . The doctor listened to her and gave her a very 24 . Then he said to her. “There is 25 wrong with you physically, 26 I accept the fact that you don’t feel well. I’m going to give you some 27 that should help. I want you to 28 one after dinner and one half an hour 29 going to bed tonight. Call me tomorrow and tell me 30 you feel.” The next day Mrs. Green 31 , “Doctor, I had the first 32 night’s sleep in two months last night. 33 is in these pills?” The doctor said, “It’s an old formula(配方)I have 34 for years. Just keep on taking them for a week.” Turning to the nurse, he said, “It’s 35 what a little baking soda(苏打) can do!”

16. A. healthy

17. A. doctor

18. A. exist

19. A. whether

21. A. uneasy

22. A. the worse

23. A. before long B. well C. sick D. pleasant B. father C. mother D. nurse B. doesn’t exist C. never exist D. does exist B. neither C. no matter D. either C. was unable to D. could D. the less D. years ago 20. A. was unable B. was able to B. difficult C. simple D trouble B. worse C. the better B. since years

B. careful examination

D. clear check

B. serious nothing

D. seriously nothing C. for years 24. A. thorough study C. general research 25. A. nothing serious C. nothing seriously

26. A. or

28. A. eat B. instead B. advice B. take

B. since C. but D. and D. suggestions D. use 27. A. pills 29. A. when

30. A. what

32. A. bad

34. A. sold C. drinks C. drink C. after D. before D. why D. said D. right D. Whatever B. whether C. how B. terrible C. good 31. A. telephoned B. wrote C. complained 33. A. Whoever

35. A. curious B. Whichever C. However D. used B. written C. read B. terrible C. wonderful D. serious

第二部分:阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)。

A In the USA, many high schools and some colleges and universities have a special

celebration(庆典) once a year called Homecoming. Former students and teachers come back to the school to enjoy the memories of their time there and the many Homecoming activities. Homecoming might last for only one day or for several days, even one week. High schools usually choose one boy and one girl from the senior class to be the “Homecoming King” and “Homecoming Queen”. The students usually choose a boy and a girl who have done a lot for the school.

Most schools have a Homecoming parade(游行). The school band will often lead the way, followed by many different cars and trucks.

Most schools also have a football game for Homecoming—and, of course, tailgate parties. A tailgate party is a group of people drinking and eating around the back, or tailgate, of someone’s pick-up truck. There are many other activities that might be a part of the Homecoming celebration. There might be a school-wide picnic one day; another day, there may be plays, concerts, competitions or games, all depending on a school’s traditions. Homecoming celebrations nearly always end with a dance and/or a great dinner. The school is decorated beautifully, and a band is paid to come and play. Students dress up: guys in suits and girls in beautiful dresses.

36. Homecoming in the USA _____.

A. is held only in high schools B. is held to celebrate the birth of schools

C. might be prepared for students only D. might last from one day to one week

37. “King and Queen of Homecoming” are chosen according to _____.

A. their contributions (贡献) to the school B. their healthy bodies

C. their excellent grades in study D. their good-looking faces

38. All the activities might be found at the Homecoming except _____.

A. a parade B. a football game C. a picnic D. an exam

39. The “tailgate” is most probably _____ a truck or a car.

A. in front of B. in the middle of C. at the back of D. on the top of

40. Homecoming celebrations usually end with _____.

A. a play or concert B. a dance or a dinner

C. a picnic or a dance D. a competition or a game

B

A lot of teachers hate doodlers(乱写乱画的人)during classes.“Pay attention!” Teachers will often warn doodling students, sure that they must be daydreaming.

However, according to a recent study, doodling while listening to a boring lecture helps concentrate the attention。

Andrade, a psychology professor in England asked participants to listen to a boring lecture. Half the participants were told to color in squares and circles freely on a piece of paper while listening to the lecture. The other half weren’t given a task. After it was over, the participants were asked to retell the lecture.

Those given the doodling task (color in squares and circles) remembered 29 percent more information than the non-doodlers.Andrade said.

“If someone is doing a boring task,like listening to a dull conversation,they may start daydream,”said Professor Andrade.

“Daydreaming distracts (使分心) them from the task,resulting in poorer

performance.A simple task,like doodling,can stop them from daydreaming without affecting their performance at the task.”he said.

So the next time you’re doodling during a class, and you hear “pay attention”,

you can tell the teacher with confidence that you’ve been paying attention to every word.

41.The passage mainly tells us .

A.doodling will be banned in classes B. teachers are against doodling

C.doodling may help concentrate D. doodling call lead to daydream

42.Teachers hate doodlers because they thought .

A.doodlers are not good at study B.doodlers are doing no task

C.doodlers pay no attention in class D.doodlers are not polite to them

43.According to the text,it is helpful to doodle when .

A.a boring lecture is given B.an interesting story is told

C.watching a long TV program

44.Professor Andrade thinks .

A.those given the doodling task can remember less information

B.if you have daydream during classes you’ll have a good memory

C.daydreaming is better than doodling

D.doodling can stop us from daydreaming

45.We can learn from the text that . D.having a conversation with the teacher

A.doodling is the best way to draw attention

B.daydreaming is different from doodling

C.doodling will be helpful in any occasion

D.every student should doodle in class

C.

How Americans Began to Eat Tomatoes People have strange ideas about food. For example, the tomato is a kind of very delicious vegetable. It is one of useful plants that can be prepared in many ways. It has rich nutrition and vitamin in it. But in the 18th century, Americans never ate tomatoes. They grew them in their gardens because tomato plants are so pretty. But they thought the vegetable was poisonous (有毒的). They called tomatoes “poison apples.” President Thomas Jefferson, however, knew that tomatoes were good to eat. He was a learned man. He had been to Paris, where he learned to love the taste of tomatoes. He grew many kinds of tomatoes in his garden. The President taught his cook a way for a cream of tomato soup. This beautiful pink soup was served at the President’s party. The guests thought the soup tasted really good. They never thought their president would serve his honored guests poison apples. Jefferson never spoke to his honored guests about the fact.

46. After you read the passage, which of the following do you think is True?

A. Americans never ate tomatoes after they began to plant them.

B. Americans didn’t eat tomatoes before 19th century.

C. Even now Americans don’t eat tomatoes.

D. In the 18th century Americans ate a lot of tomatoes. 47. The passage tells us that Jefferson was a president who learned to love the taste of tomatoes .

A. while he was in Paris B. when he was a little boy

D. from books C. because his parents told him so

party?

A. the President himself

C. the President’s cook B. a French cook D. the President’s wife 48. According to the text, _______ made the beautiful pink soup served at the President’s

49. From the passage we know all the honored guests invited by Jefferson were .

A. people from other countries B. from France

C. people of his own country D. men only

50. According to the passage, which of the following is NOT true?

A. All of the guests knew the soup that was served at the President’s party was made of tomatoes.

B. All of the guests thought the soup which was prepared by the President’s cook was nice.

C. All of the guests thought the taste of the beautiful pink soup was nice. D. None of the guests knew that their president would serve his honored guests poison apples.

D. Dick was a twenty-year-old man. His father was a teacher and taught chemistry in a middle school and his mother worked in a shop. They lived a happy life until his parents died one night when suddenly an earthquake broke out. All that happened on his sixth birthday. Luckily his sister who was two years senior to him took him to see their aunt in the city and they did not stay at home. Everything was destroyed in the earthquake and the two children got into trouble. Thanks to their aunt who was not rich enough, they grew up but they lived a hard life. His sister was so sad that she became a nun(修女). After he finished middle school, he was introduced to an owner of a hotel and began to work there.

One day the young man fell to the ground while he was cleaning a window on the second floor. He was sent to the hospital and the doctor looked him over. One of his legs was broken and he had to be in hospital. He said to the nurse, “I’m a poor man, madam. Arrange a third-class ward(病房) for me, please.”

“Can’t anybody help you?”

“No, madam,” answered Dick. “I have only a sister. She’s a nun and she’s poor, too.” “I don’t think so,” the nurse said angrily. “Nuns usually marry God. And God is the richest in the world, you know!”

“Well, then, ” Dick said with a smile. “Please arrange a first-class ward for me and post the bill to my brother-in-law.”

51. How old was Dick’s sister when the earthquake happened?

A. 6 B. 8 C.10 D.12

52. The sister and brother lived a hard life because ____________.

A. they lost all as a result of the earthquake B. they were too young

C. they were hurt in the earthquake D. they had to look after themselves

53. Dick asked the nurse not to arrange a first-class ward for him because __________.

A. he used to live in a simple room

B. he wanted to save some money for his sister

C. he liked to stay with the poor

D. he hadn’t got enough money to pay for the bill

54. Which of the following is true?

A. The nurse would arrange a third-class ward for Dick.

B. The nurse would arrange a first-class ward for Dick.

C. The nurse would post Dick’s bill to God.

D. Dick had a rich brother-in-law.

55. From the story, we know that the boy is very

A. silly B. kind C. humorous D. lucky .

第三部分:阅读表达(共5小题,每小题3分,满分15分)

阅读下面短文,并根据短文后的要求回答问题(请注意问题后的字数要求)。 [1]The word addiction usually makes you think of alcohol or drugs, but in modern-day society we are seeing some new kinds of addictions. Some people are compulsive (难以自制的) shoppers. Others find it impossible to pull themselves away from their work. Still others spend countless hours watching TV or playing computer games. [2]Over the years, shopping has become a very common activity. Many people enjoy going to malls or stores more and more everyday, but it’s more than a common hobby for some of them. They have turned into shopaholics. They are people who simply enjoy shopping and walking around spending money without being able to stop doing it. They

are hooked on shopping and usually buy things that they don’t need. Even though they don’t have enough money, they buy everything they want.

[3]The question is: why do they have this addiction? There isn’t a specific answer. Some people go shopping when they are sad, worried, upset or lonely and they want to feel better. They use this activity as a way to forget their problems. Shopaholics say that they feel more important and better after they buy something. They also tend to have this addiction when they feel guilty. [4]Shopaholism seems to be a harmless addiction, but it can ___________. Some of them can be psychological(心理的). If this is the case, people addicted to shopping should go to a support group to help them break this habit. However, the process, like for most addictions, is long, and they suffer a lot. It can also cause financial problems. They just think about satisfying their feelings, so they spend money they don’t have. They get deep in debt, and they can even go bankrupt(破产的) and get sent to prison. 76. List three activities that might develop into addictions based on the text. (Please answer within 8 words)

①_________________②__________________③_______________

77. What’s the main idea of Paragraph 3? (Please answer within 8 words)

_____________________________

___________________ ____ __ 78. Fill in the blank in paragraph 4 with proper words. (Please answer within 6 words)

79. Which sentence in the text is the closest in meaning to the following one? Accordingly, these shopaholics should turn to a certain organization for help so that they can stop compulsive shopping.

______________________________________________ _______

80. Translate the underlined sentence in Paragraph 2 into Chinese.

____________________________________

第四部分: 书面表达(满分30分)

写一篇100词左右的英语短文,介绍一个你熟悉或敬仰的人。人物身份不限,可以是历史人物、科学家、明星甚至是你身边的老师、亲人、朋友等。要求:对人物的姓名、生平、教育、成就、兴趣爱好、评价等做出详细介绍。

参考答案:

第一部分:英语基础知识应用 ____________

第一小节:1-5 ABACA 6-10 ABBBA 11-15BADAC

第二小节:16-20CADCC 21-25 CACBA 26-30 CABDC 31-35 ACDDC

第二部分:阅读理解

36-40 DADCB 41-45 CCADB 46-50 BACCA

第三部分:阅读表达

56. shopping, drinking, playing computer games, working, watching TV, taking drugs. (答出其中三种即可,不根据原文回答不得分)

57. The reason why some people/ shopaholics have shopping addiction

The possible reasons for shopaholism/ shopping addition

58. cause/ bring about/ result in many problems 59. If this is the case, people addicted to shopping should go to a support group to help them break this habit.

60. 他们购物成瘾,而且通常买的都是用不着的东西。/他们购物上瘾,常买些不需要的东西。

51-55 BADAC

范文十:八下英语答案 投稿:严霥霦

一、听力(共20题,每小题1分,计20分)

第一部分 听对话回答问题(每段对话听一遍)

5. What does the woman think of the dress?

A. She doesn’t like it at all. B. She doesn’t like this color. C. The dress does not fit her.

6. Where are the speakers?

A. In a hospital. B. On a beach. C. In a street.

7. Where is the tall man running?

A. In the park. B. In the street. C. On the playground.

8. What isn’t Mary allowed to do?

A. Hang out on weekends. B. Choose her own clothes. C. Go out on school nights.

9. What are the speakers doing?

A. They’re climbing a mountain. B. They’re celebrating the man's birthday.

C. They’re celebrating the woman's birthday.

10. What does the man want to do?

A. Buy a new car. B. Drive his car to work at once. C. Change a wheel for his car.

第二部分 听对话和短文回答问题(每段对话或短文听两遍)

听第一段对话,回答第11-12小题。

11. Why does the woman call the man?

A. To book (预订) tickets. B. To check the date. C. To invite him to a show.

12. When will the woman go to see the show?

A. On Friday. B. On Saturday. C. On Sunday.

听一篇短文,回答第13-15小题。请根据内容从A、B、C三个选项中选择正确的选项,完成信息记录表。

13. A. England B. the USA C. France

14. A. Class 7, Grade 8 B. Class 6, Grade 8 C. Class 6, Grade 7

15. A. tall and strong B. slim and tall C. slim and strong 听一篇短文,回答第16 - 20小题。

16. Why is the writer so worried?

A. He dislikes TV. B. He is ill. C. His children watch too much TV.

17. According to the passage, why do many students wear glasses?

A. Because they study too hard. B. Because they watch too much TV.

C. Because they read too many books.

18. Do the children know the bad sides of watching too much TV?

A. Yes, they do. B. No, they don’t. C. We don’t know.

19. What did the writer decide to do in the end?

A. To sell the TV set. B. To buy a computer.

C. To write more books for the children.

20. What is this passage?

A. A mother’s letter. B. A father’s diary. C. A news report on TV.

二、单项选择(共15小题;每小题1分,计15分)

在下列各题A、B、C、D四个选项中选择一个能填入题干空白处的最佳答案。

21. “Will the charity show be __________success?” I kept asking myself.

A. a B. an C. the D. 不填

22. --- When will Mo Yan’s new book ________?

--- Sorry, I don't know. But I’m sure it will sell well.

A. come on B. come out C. come in D. come down

23. --- She has gone abroad, _________?

---No. She is still teaching us English at our school now.

A. is she B. isn’t she C. has she D. hasn’t she`

24. Man’s understanding of nature is developing __________. It never stays at the same level.

A. from time to time B. for the first time C. all the time D. at the right time

25. ---Have you seen Dr. Adams recently?

---No. He __________ Hong Kong for an important meeting. He’ll come back tomorrow.

A. has gone in B. has been in C. has gone to D. has been to

26. ---Someone is knocking at the door. Who may it be?

---It ______ be Tom. He is still in the school.

A. can’t B. mustn’t C. couldn’t D. may not

27. --- Do you know who designed the CD-ROM Around the World in Eight Hours? --- Yes. It ______ by Nancy Jackson.

A. has designed B. designed C. designs D. was designed

28. ---Good news! They will __________ on May Day holiday.

--- Sounds exciting!

A. get married B. marry C. be married with D. get married to

29. ----How about the pollution in the countryside?

--- Luckily, it's not as serious as _______ in the big cities.

A. that B. it C. one D. those

30. ---By the way, how long have you __________ your MP3 player? ---For almost three years. It still works OK.

A. bought B. buy C. had D. have

31. Look! __________ high speed the roller coaster is __________.

A. How; moving B. What; moving

C. How; moving at D. What; moving at

32. ---Is there anything wrong with your computer?

---I’ve checked it. There ________ nothing serious with it.

A. seem B. seems C. seems to be D. seems to have

33. ---Can you hear me?

---No, I can’t. Would you please speak ________?

A. clearly enough B. clear enough C. enough clearly D. enough clear

34. ---What’s up, Lucy?

---Could you think of a way to make this baby__________?

A. stop crying B. to stop crying C. stop to cry D. to stop to cry

35. ---We could ask Jim to sing a song at the party.

---________ He isn’t good at singing.

A. That’s a good idea. B. I’m afraid not. C. Why not? D. I hope so.

三、完形填空(共15小题;每小题1分,计15分)

阅读下列短文,从文后各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

Last summer holidays, my classmates and I helped with a charity show. Its aim was to raise money for those children who __36__ go to school in poor areas. We did a lot for that.

I felt happy when I __37 to be the host. Though it was __38__, I was very nervous __39 the TV cameras. I knew that lots of people would come __40 the show, also there would be a large audience __41 the TV. As some famous stars would come to the show, one of my __42 was to introduce each of them. I also had __43 things to do. So I often worked from morning till night. It was hard work, __44 I was happy.

I practiced a lot before the show. I had to remember all the words and do everything right at the same time. At first, I thought I would never be able to do it well. I kept __45 myself not to be nervous. Slowly everything became easier.

The big day came very fast. __46 people came to the show. They donated money and materials. And the local busi¬nesses also gave __47 a lot of support. _ 48 generous they are.

After the show, we sent the donations to those poor children. Soon they wrote back. They were _49 grateful to us. I was very proud that I could help them. I hope __50 people will help them.

36. A. mustn't B. couldn't C. needn't D. shouldn't

37. A. choose B. chose C. am chosen D. was chosen

38. A. exciting B. excited C. frightening D. frightened

39. A. as B. since C. because D. because of

40. A. to look B. to watch C. to notice D. to find

41. A. in front B. in front of C. in the front of D.

in the front

42. A. duty B. work C. duties D. works

43. A. some other B. others C. another D. some others

44. A. or B. but C. and D. so

45. A. tell B. telling C. told D. to tell

46. A. Hundred B. Hundreds C. Hundred of D. Hundreds of

47. A. we B. us C. our D. ourselves

48. A. How B. What C. How a D. What a

49. A. recently B. really C. usually D. especially

50. A. little and little B. less and less C. many and many D. more and more

四、阅读理解(共15小题;每小题2分,计30分)

阅读下列内容,从每小题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

(A)

51. How did Daniel get to New York?

A. By train B. By plane C. By car D. By sea

52. What is Daniel’s flat like?

A. It’s far away from his office. B. It’s quite cheap

C. It’s very big. D. It’s very nice.

53. What does Daniel NOT tell us?

A. Whether he has visited New York before. B. Where he stayed before he found a flat.

C. Why he had a party on April Fool’s Day. D. What his workmates and new neighbours are like.

(B)

Taking away a city’s rubbish is a big job. Every day trucks come into a city to collect it. Most rubbish is made up of things we can’t eat or use. If we kept these things we would soon have a mountain of rubbish. In some cities the rubbish is collected and taken outside of the city to a dump(垃圾站). Often the city dump is placed where the ground is low or there is a big hole. The kitchen rubbish is broken into small pieces and sent into the sewage system. The sewage system takes away the used water from toilets, bathtubs(澡盆) and other places.

To keep mice and flies away, some earth is used to cover the newly dumped rubbish. Later, grass may be planted on the rubbish-filled land. Finally, a house or a school may be built there, and then you’d never know that this had once been an old rubbish dump.

In other cities the rubbish is burnt in special places. The fire burns everything but the metal. Sometimes the metal can be used again in factories where things are made of metal. The food parts of rubbish are put in special piles where they slowly change into something called

humus(腐殖土), which looks like black earth. It is rich with kinds of things that feed plants and help make them grow.

54. You can most probably read the passage in _______.

A. a history book B. a TV guide C. a science book D. a telephone book

55. The underlined word “sewage” in the passage means_______.

A. 排污 B. 染色 C. 洗涤 D. 吸尘

56. According to the passage, the food parts of rubbish can be used again_______.

A. to feed animals B. to feed plants C. to build a house D. to make machines

57. How should we take care of a used metal box according to the passage?

A. By burning it off. B. By putting it in water.

C. By throwing it away. D. By reusing and recycling it.

(C)

Ruby, the artist, is an Asian elephant, She is17 years old. She lives in the zoo. Ruby has produced about 100 paintings since last year. She has made more than $ 40,000 for the zoo. Zoo leaders say Ruby first showed the talent (才能) about four years ago. Zoo workers watched her make the marks in the sand with her trunk. She rubbed (擦掉) out the marks, then made the new ones. The zoo worker gave her brushes and paints. Soon Ruby painted pictures.

Newspaper reporters wrote Ruby, and then people asked about buying her pictures. And in this way, she made a lot of money for the zoo. This is how Ruby does the paintings. A zoo worker holds different color paints. Ruby touches the colors she wants. Then the worker gives her brushes with the chosen colors in her trunk and Ruby begins painting.

58. We can most probably read this story_______.

A. in a dictionary about read animals B. in a newspaper

C. in a book on art D. in history textbooks

59. People asked about buying Ruby's pictures because_______.

A. newspaper reporters bought her picture

B. her pictures were better than those of real artists

C. they just wanted to have fun

D. zoo workers would let them have a free visit to the park

60. Ruby rubbed out the marks she had drawn in order to_______.

A. make other ones B. clear her trunk

C. dig a hole in the sand D. ask for brushes and paints

61. From the story, we can know that_______.

A. Ruby can paint a picture all by herself

B. Ruby can draw better pictures than the other animals in the zoo

C. Ruby has to finish a painting with the help of zoo workers

D. Ruby will ask for money if she finishes a picture

(D)

Driving a car at a high speed along a highway seems to be fun. You only

need to follow the bright traffic signs beside the highway and it will take you where you wish to go.

But to a London taxi driver, driving is not an easy job. A taxi driver needs to have not only good driving skills but also a good knowledge of the city of London, from the loneliest street to the popular restaurant around. He has to be at the service of all kinds of passengers (乘客) at all times.

A London taxi driver said the following about his job.

During the night it is usual for him to stop two or three times for some food. He said, “I never drink when I’m working, otherwise I’d lose my license (驾驶执照).”

He normally goes home between two and three o’clock in the morning. There are times he has to stay longer and try to make more runs. He said, “That’s the worst thing about working for yourself. If you don’t make money, no one is going to give it to you. ”

London taxi drivers not only “take” but also “give”. Every summer hundreds of poor children from London go for a day at the sea ― by taxi! There rides are paid by the taxi drivers. At the sea, they are met by the mayor (市长) , and a lunch party is also held for the taxi drivers and the children. After a happy day’s running around the beaches and visiting the market there, the children go home again by taxi, free of charge of course!

62. London taxi drivers try to make more runs sometimes mainly because __________.

A. they make a living by driving

B. they prefer to work for themselves

C. they want to help more passengers

D. they are used to working deep into the night

63. How do London taxi drivers “give”?

A. They give the poor children a lunch party at he sea each summer.

B. They give poor children the chance to meet the major.

C. They pay for some poor children’s rides for a day’s tour each summer.

D. They play with some poor children at the sea for a day each summer.

64. Which of the following words can be used to describe London taxi drivers?

A. Brave and careful. B. Rich and generous

C. Modest and easy-going D. Hard-working and kind.

65. The passage is most likely to be found from __________.

A. an advertisement of a taxi company B. an online travel guide

C. a website about the taxi drivers in London

D. a report about living conditions in London

第II卷(选择题60分)

五、词汇运用(共10小题;每小题1分,计10分)

根据句子意思.用括号中所给汉语提示或英语单词的适当形式填空。(每空一词)

66. He is some one that I find it easy to do _____________(生意)with.

67. The traffic lights are ___________ (控制) by a central computer.

68. It is true that smoking too much does ___________(伤害)to our health.

69. Amy’s handbag is the same as my ____________(妻子).

70. When you smile or laugh, your body ____________ (放松).

71. Chinese is now used widely by _____________ (travel) all over the world.

72. Wenchang Square is one of the most important __________ (culture) centers of the city.

73. He answered few questions______________ (correct), so he got a high grade in the exam.

74. The fans screamed with ___________ (excited) when the famous singer appeared on the stage.

75. I’ve never met our new neighbours. I _________(simple) know them by sight.

六、任务型阅读(共10空;每至1分,计10分)

阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。(每空一词)

‘USA? Britain? Which country is better to study in?’ We often hear different ideas. As China opens its door, it is a dream for many Chinese students to study abroad. They want to learn about the outside world. It’s true that studying abroad can help students develop themselves. Their foreign language skills will be better and it may be easier to find jobs.

But there are problems that should be thought over. Language is the first. Students must spend a lot of time learning another language.

Students must also learn to live without parents’ care and solve all kinds of things they haven’t had to do before, like looking after themselves. There are reports about Chinese students abroad running into lots of difficulties and giving up finally. When they have to take care of themselves, it is hard for students to study well.

Finally, studying abroad brings a heavy burden(负担)to the family. For most Chinese parents, the cost of studying abroad is very high. But is it worth (值得)it?

We know that there are many famous people who have got success through their hard work in China. Liu Xiang is a good example. Once an American teacher invited him there, but he refused(拒绝). He kept training hard with his Chinese teacher. He surprised the world when he won a gold medal at the Athens Olympic Games. So when you wonder which country is better to study in, think again.

Title: Studying at home or 76

Phenomenon(现象) Studying abroad has become a 77 for Chinese

students.

78 ◆It is helpful to the future 79 of Chinese students ◆It helps make foreign language skills 80 .

◆It is helpful for Chinese students to find jobs more 81 .

Disadvantages ◆It 82 Chinese students too much time to learn a foreign language.

◆It’s hard for Chinese students to get used to the life abroad 83 parents’ care.

◆Parents may feel worried because the cost of studying abroad is very 84 .

Purpose: To tell us studying abroad is not the only way to be 85 by describing Liu Xiang’s example.

七、缺词填空(共10空;每空1分,计10分)

根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。

Born in the city, we regard the country life as something far away. We are used to e___86_____in the city. We are even getting used to the noises and pollution in the city. It has become a p___87___ of our life. I have never been to the country. Nature is a word strange to us. This summer I had the chance to go with my parents on a v___88____ to countryside. For the first time in my life I have the experience with the country life. Here I r 89___ what a life of nature is. This is a small village far from cities. It is at the foot of a mountain. The life there is simple. It is quite d___90___ from the city life.

There are few cars or other t___91___ on the way. The air is fresh. The sky is high. The people are friendly. They are not as busy as t___92___ in the big city. Everywhere you can find people bathing i___93___ the sun. They drink clean water. The water comes from the mountain. They e___94___the quiet life very much. What's more, there you can hear the sound of nature. You can find the children p__95___ with water in the river and the dogs running after the people. All these make a wonderful picture of countryside. How I love the country life!

八、书面表达(计30分)

A.句子翻译(共5小题;每小题2分,计10分)

96. 谢谢你把电子字典借给我。

97. 这个火车站从2008年就投入使用了。

98. 这些照片是去年在扬州拍的。

99. 春天是游玩中国园林最佳时节。

100. 你介意告诉我怎样使用这台电脑吗?

B.写作(计20分)

假设你是扬州日报英文周刊English Weekly的特约小记者,请以“A New Town” 为题,写一则100词左右的简讯,介绍我市的运河新城(Yunhe New Town)。内容提示见下表:

简介 位于扬州南部,近五年来变化巨大

过去 有很多大型工厂, „„

现在 政府已迁走所有工厂,空气清新,没有污染

问题 尚存一些,其中之一是公交线路(bus lines)太少

展望 1)„„ 2)„„ (自拟)

注意:1.简讯须包括表格内所有信息,适当发挥,要求语句通顺、意思连贯;

2.简讯的标题已在答题卡上给出,不计入总词数。

A New Town

_____________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________

站点地图