电大学位英语_范文大全

电大学位英语

【范文精选】电大学位英语

【范文大全】电大学位英语

【专家解析】电大学位英语

【优秀范文】电大学位英语

范文一:电大学位英语 投稿:蒋凍凎

2012年秋季北京地区成人本科学士学位

英语统一考试报考的通知

2012年06月19日 教务处

2012年秋季北京地区成人本科学士学

位英语统一考试报考工作即将开始,为做好

我校本科学士学位英语统一考试的组考工

作,现将有关事项通知如下:

一、报考对象及条件

开放教育本科会计学、金融学、经济学

(经济分析方向)、法学、汉语言文学、行政

管理、公共事业管理、社会工作、小学教育、

广告学、机械设计制造及自动化、数学与应

用数学、计算机科学与技术、护理学、土木

工程、学前教育、物流管理等专业的在校学

员。(凡取得北京地区成人本科学士学位英语

证书者,可替代北京电大学历教育公共课程

英语Ⅱ(1)(2)的学分,同时可免考全国试

点网络教育大学英语B或大学英语C)。

二、考试时间及考试费

(1)考试时间:2012年11月上旬,具

体时间以准考证为准,组考工作由北京电大

继续教育学院统一组织。

(2)考试费:每人30元。

(3)报名时间:即日起至2012年7月1

日之前,学生到所在分校报名。学生报名时须

在班主任处认真填写《报名信息表》(电子

版),并上交身份证、学员证复印件一份(上

下印在一张A4纸上)及电子照片。电子照片

须为jpg格式,并以身份证号命名(即身份

证号.jpg),规定不超过50K,照片大小为

384*512像素。(考生须持本人身份证、准考

证参加考试)

三、培训日期、时间、地点及收费标

准(自愿报名)

(1)培训日期:2012年8月19日、26

日、9月2日、9日、16日、23日、10月14日、

21日(共8天)每周日上课。

(2)上课时间:上午9:00-11:30 下

午13:00-15:30

(3)上课地点:北京电大北校区4号楼一层101教室

(4)收费标准:800元(依据北京广播电视大学开放教育培训中心收费标准)

(5)串讲费:25元/课时×4课时,收

费100元。参加辅导班

学员优惠50元。

四、教材及教材费(有需要的考生请自行到图书大厦购买)

(1)教材:刘永全、刘延老师主编的《最新(北京地区)成人英语三级真题解析+高分辅导笔记》一书。北京语言大学出版社

(2)教材费:39元

石景山电大教务处

2012.6.19

范文二:电大学位英语一 投稿:廖軍軎

一、语音题。(划线部分发音与其他三个不同的)

按字母顺序排列:

Aa: 1、 Cc: 2、 B. Ee: 3、A. B. D. 4、 5、 B. 6、 Gg: 7、A. (g的发音) B. C. D. 8、 Ii: 9、A. B. 10、A. Oo: 11、A. B. C. D. 12、A. B. C. D. 13、 14、 15、 16、 17、 18、A. B. C. 19、A . B. D. ) Ss: 20、 Tt: 21、A. B. C. D. 22、

1.B 2C 3D 4C 5A 6A 7A 8B 9D 10A

11A 12D 13D 14B 15A 16A 17D 18B 19D 20C 21A 22A

1,A.匹配√B.快C. D.伤心 抄送:

2,A。办公室B.匹马√C.噪声D.地方 EE:

3,A。葡萄B.改变C.表“√D.库

4,A。伟大的B.命运√C.宫殿D.级

5,√A.库B.葡萄C.改变D.表

6,√A.昂贵B.运动C.出口D.文本 GG:

7,√A.大(G的发音)B.同性恋C.荣耀D.语法

8,A。女儿√B.足够C.斗争D.邻居 II:

9,A.像√B.光C.时间D.同

10,√A.记B.限制C. D.城市以来 吴:

11,√A. B.地面C.有关D.出

12,A。棕色B.南C.大声√D.买

13,A。老冷B. C.整个√D.一些

14,A。选择√B. D.食品洪水C.勺

15,√A.移动B.通告C.电机D.整个

16,√A.一些假期B. C.来D.盖

17,A。一千B.环绕C.阴天√D.应该

18,A。成长√B。 C.低D.雪

19,A。看B.书C.好√D.月亮(食品) SS:

20,A。视线B.情况√C.鼻子D.列表 Tt的

21,√A.抛出B.然后C.结果D.

22,√A.通过B.另一个C.无论D.虽然

1 A .South B loudly C bought D brown

2 A exercise B exit C text D expensive

3 A city B mind C commit D since

4 A case B nose C list D sight

5 A text B expensive C exercise D exit

6 A how B operate C on D a

7 A cold B old C whole D some

8 A good B moon C look D book

9 A grammar B large C gay D glory

10 A sight B case C nose D list

11 A daughter B enough C fight D neighbor

12 A ground B about C out D would

13 A low B now C grow D Snow

14 a brown b south c loudly d bought

15 a with b time c light d like

16 a large b gay c glory d grammar

17 a exercise b exit c text d expensive

18 a noise b place c office d horse

19 A match B fast C have D sad

20 A whole B some C cold D old

21 A fast B have C said D match

22 A libraries B grapes C changes D tables

23 A either B though C through D another

24 .A mind B limit C since D city

25 A have B sad C match D fast

1.南B大声C买ð棕色

2.A行使B出口C文本ð昂贵

3.A市乙心Ç提交ð自 例乙鼻子ÇD名单视线 文字乙贵C行使D出口 6乙如何操作C对D A

7 A冷B旧的C整个ð一些

8 A好B月球Ç看ð书

9 A语法B大型C同性恋ð荣耀

10眼前的景象b案例C鼻子D名单

11女儿乙足够的Ç打ð邻居

12关于C输出D接地乙

13低B现在Ç增长ð雪

14一个褐色B南角大声ð买

15 B时间C光希望

16个大B同性恋ç荣耀 - 语法

17个练习B C出口文本ð昂贵

18噪声B座丙级写字楼ð马

19比赛B快速C的ð伤心

20全乙一些C冷日龄

21快速乙有C所述D匹配

22 A库乙葡萄碳变化d个表

23为B虽然C到D另一

24,一种心态B边界C,因为C D市

25 A有B难过C匹配D快速

参考答案:

CDBBB ADBBC BDBDA ADABB AACAD

A. holiday B. some C. come D. cover

A.thousand B. surround C. cloudy D. should

A.great B. fate C. palace D. grade

A. move B. notice C. motor D. whole

A.choose B. flood C. spoon D. food

A.grapes B. Changes C. tables D. libraries

A. enough B. fight C. neighbor D. daughter

A. would B. ground C. about D. out

A. large B. gay C. glory D. grammar

A.brown B. south C. loudly D. bought

A. thrown B. and then C. the results D. their

A. and B. are C. for D. Now

A.arrived B. can see C. of the D. that

A.instead of B. lie C. in bed D. working

A. there B. than C. driving a car D. easier

A. match B. fast C. have D. sad

A,cold B. old C. whole D. some

A. through B. another C. either D. though

A. out B. would C. ground D. about

A.neighbor B. fight C. enough D. daughter

A. boug t B. brown C. south D. loudly

A. out B. would C. ground D. about

A. sight B. case C. nose D. list5.

A.daughter B. enough C. fight D. Neighbor

A. move B. notice C. motor D. whole

A.thousand B. surround C. cloudy D. should

A. holiday B. some C. come D. cover

A.choose B. flood C. spoon D. food

A.great B. fate C. palace D. Grade

1. √A.假期B.一些C.来D.盖

2. A一千B.环绕C.阴天√D

3. . A.很大B.命运√C. D.级宫殿

4. √A.举动B.通告C.电机D.全

5. A选择√B.洪水C.汤匙D.食品

6. A葡萄B.变更C.表√D.库

7. √A.足够B.斗争C.邻居D.女儿

8. √A.会B.地面C.有关D.出

9. √A.大B.同性恋C.荣耀D.语法

10. A棕色B.南C.大声√D.买

11. √A.抛出B.和C.结果D

12. . √A. B. C. D.

13. A抵达B.看C.√D.

14. √B.谎言而不是在床上C. D.工作

15. √A.有B.不是C.驾驶一辆D.更容易

16. A比赛√B.速度快C. D.伤心

17. A冷B.老C.整个√D.有些

18. √A.通过B.另一C.要么D.虽然 出

19. √A. B. C.地面D.有关

20. A邻居B.打√C.足够D.女儿

21. √A.买B.棕色C.南D.大声 出

22. √A. B. C.地面D.有关

23. A视线B.情况√C.鼻子D. list5。

24. A女儿√B.足够C.斗争D.邻居

25. √A.举动B.通告C.电机D.全

26. A一千B.环绕C.阴天√D.

27. √A.假期B.一些C.来D.盖

28. A选择√B.洪水C.汤匙D.食品

29. A很大B.命运√C. D.级宫殿

范文三:电大会计学位英语 投稿:曹铱铲

一、语音题

电大会计学位英语之1语音题

一、语音题。(划线部分发音与其他三个不同的)

按字母顺序排列:

Aa:

1、 Cc:

2、 B. Ee:

3、A. B. D.

4、 5、 B.

6、 Gg:

7、A. (g的发音) B. C.

D.

8、 Ii:

9、A. B.

10、A. Oo:

11、A. B. C. D.

12、A. B. C. D.

13、 14、 15、 16、 17、 18、A. B. C.

19、A . B. C. D. (food)

Ss:

20、

Tt:

21、A. B. C.

D.

22、

1.B 2C 3D 4C 5A 6A 7A 8B 9D 10A

11A 12D 13D 14B 15A 16A 17D 18B 19D 20C 21A 22A

一、语音题

1

范文四:电大会计学位英语之1语音题 投稿:宋椫椬

一、语音题

电大会计学位英语之1语音题

一、语音题。(每空1分,共5分) 按字母顺序排列: Aa:

1、 √ Cc:

2、 B. √ Ee:

3、A. B. √D. 4、 √ 5、√ B. 6、√ Gg:

7、√A. (g的发音) B. C. D.

8、 √ B. Ii:

9、A. B. √ 10、√A. Oo:

11、√A. B. C. D. 12、A. B. C. √D. 13、 √14、 √ 15、√ 16、√ 17、 √18、A. √B. C. 19、A . B. C. √D. (food) Ss:

20、 √C. Tt:

21、√A. B. C. D.

22、√

此后重复 可直接删除 Aa:

1、 √ Cc:

2、 B. √ Ee:

3、A. B. √D. 4、 √ 5、√ B. 6、√ Gg:

7、√A. (g的发音) B. C. D.

8、 √ B.

Ii:

9、A. B. √ 10、√A. Oo:

11、√A. B. C. D. 12、A. B. C. √D. 13、 √14、 √ 15、√ 16、√ 17、 √18、A. √B. C. 19、A . B. C. √D. (food) Ss:

20、 √C. Tt:

21、√A. B. C. D.

22、√

Aa:

1、 √ Cc:

2、 B. √ Ee:

3、A. B. √D. 4、 √ 5、√ B. 6、√ Gg:

7、√A. (g的发音) B. C. D.

8、 √ B. Ii:

9、A. B. √ 10、√A. Oo:

11、√A. B. C. D. 12、A. B. C. √D. 13、 √14、 √ 15、√ 16、√ 17、 √18、A. √B. C. 19、A . B. C. √D. (food) Ss:

20、 √C.

1

一、语音题

范文五:电大学位英语单选题 投稿:尹咮咯

______ send your motorcycle to be repaired? You'd better not drive it any more.

A. Why B. Why not C. Why don't D. Why didn't

这里表示建议,用Why not

______ student with a little common sense should be able to answer the question.

A. Each B. Any C. either D. one

common sense 常识; each 这个词在英语中强调的是个体与众不同的特点;any 这个词强调的是很多东西在一起的共性; either 两者之间任何一个

______ to the moon some day, I should see the surface of the moon with my own eyes.

A. Would I go B. Were I to go C. If I go D. If I had gone

这是省略 if的虚拟条件句Were I = If I were

______ with the size of the whole earth , the highest mountain does not seem high at all.

A. When compared B. Compare C. While comparing D. Comparing

本题的关键是弄清compare与mountain的关系; when 可以直接加过去分词;当when后面的主语与主句的主语一致时,主语和系动词可以省略。

All _______ is a continuous supply of the basic necessities of life.

A. what is needed B. for our needs C. the thing needed D. that is needed

当all作定语从句的先行词时,从句只能用that来引导; all that = what

Children who are over-protected by their parents may become_____

A. hurt B. damaged C. spoiled D. harmed

句意为:“过分受父母保护的孩子可能会被惯坏”。hurt“指对身体或感情上的伤害”。destroy“毁坏,消灭”。tame“驯服”。spoil“宠坏,惯确良坏”。spoiled的过去分词形式也可看做是形容词“宠坏了的”。 Christopher Columbus was believed ______ the American continent.

A. to discover B. discovering C. to have discovered D. having discovered Depending on____, Mary led us through an unknown part of the forest.

A. intuition B. sense C. vision D. image

Do you think she has any ____ to refuse John's invitation?

A. reason B. cause C. motive D. point

Either you or I ___ wrong on this matter.

A. is B. are C. am D. were

由 neither...nor,either...or,not only...but also 连接的两个主语,谓语动词的数通常按就近原则,即与后面的主语保持一致;如果是疑问式则以前面的主语为准。

Excuse me, sir. I've lost my watch. Do you have ___ time?

A. the B. a C. an D. bland

He had difficulties making himself understood, but we didn't ____impatience.

A. show no sign of

any exhibition of

He is one of the students who____ always on time.

A. is B. make an exhibition of C. show any sign of D. make B. are C. was

B. which D. be He is the boy ___I think scored the winning points for the basketball team. A. whom C. that D. who

D. work on He just couldn't ___what in the world she had been talking about all the time. A. figure out B. catch on C. set out

He must have had an accident, or he ______ then.

A. would have been here B. had to be here C. should be here D. would be here

He used to have a ____of stamp-collection, but he has given it up.

A. habit B. hobby C. custom D. like

His _____ handwriting resulted from haste and carelessness rather than from the inability to form the letters correctly.

A. unreadable B. beautiful C. careful D. undecided

His parents _____, the orphan is now taken care of by her uncle.

A. have died B. dying C. dead D. having died

I swimming until Father returned .

A. went B . didn’t go C. hadn’t gone D. be went

I didn't ask him, but he ___ to help me with my homework.

A. gave B. offered C. took D. got

I know you're planning to travel this summer, but do you know_____?

A. how much cost it will be B. how much has it cost C. how much will it cost D. how much it will cost I'd like to ______the lessons once more before we take the exam tomorrow.

A. go for B. go over C. go round D. go about

In spite of your living so far away, we both hope very much _____.

A. your coming B. that you come C. you to come D. that you have come

It has been a long time _____I saw you last time.

A. since B. for C. before D. after

It is because he is too young ____ he does not understand what has happened.

A. that B. so C. so that D. therefore

It was difficult to guess what her ______ to the news would be.

A. impression B. reaction C. comment D. opinion

It was essential that the application forms _______ back before the deadline.

A. must be sent B. would be sent C. be sent D. were sent

It wasn't such a good dinner ______ she had promised us.

A. that B. which C. as D. what

Many new ______ will be opened up in the future for those with a university education.

A. opportunities B. necessities C. realities D. probabilities

Many people watch TV only to ___time.

A. cost B. spend C. kill D. take

My camera can be _____ to take pictures in cloudy or sunny conditions.

A. treated B. adjusted C. adopted D. remedied

My friend was full of _____ for the way in which I had so quickly learned to drive a car.

A. pride B. surprise C. admiration D. jealousy

Neither Larry's father nor his mother _____at home.

A. are B. were C. was D. am

Please listen to me. It's inappropriate for you to persist in ___ this.

A. to do B. do C. doing D. having done

She never laughed, ______ lose her temper

A. or she ever did B. nor did she ever C. or did she ever D. nor the ever did

She talked to him for a long time and ___him from doing that dangerous job.

A. persuaded B. dissuaded C. overcame D. conquered

Since your supervisor has _____ the time for a talk, you must make sure that you will be there on time.

A. predicted B. specified C. yielded D. classified

Some old people don't like pop songs because they can't ____ so much noise.

A. resist B. sustain C. tolerate D. undergo

Sorry to trouble you. I haven't taken my textbook with me. Shall we ___one?

A. have B. share C. look D. read

The bridge was named _____ the hero who gave his life for the cause of the people.

A. after B. with C. by D. from

The famous Yong Le Bell is three times_____.taller than a man

A. as tall as a man B. taller as a man C. tallest than a man D. more tall than a man

The hunter ______ on his back with his eyes half closed.

A. laid B. lied C. lay D. lain

The leaves are ____ down to the ground when autumn comes.

A. dropping B. following C. putting D. falling

The little girl, who got home very late, was greatly relieved when she found out she had been___.

A. saved B. nudged C. spared D. encouraged

The little girl woke up screaming because she had had a_____.

A. daydream B. nightmare C. fantasy D. sweet dream

The manager ___that the new employees go through professional training before they started working.

A. persisted B. insisted C. resisted D. assisted

The manager promised to keep me ______ of how our business was going on .

A. to be informed B. on informing C. informed D. informing

The manufacturers _____ carried out one of the Chairman's proposals, but they didn't.

A. must have B. couldn't have C. ought to have D. shouldn't have

The news you told me the other day has yet to be___.

A. affirmed B. informed C. conformed D. confirmed

The old lady felt very ____when her daughter forgot her birthday.

A. deceived B. deserted C. unfortunate D. disappointed

The police officer happened _____ the traffic when the accident happened.

A. to direct B. directing C. to be directing D. to have directed

The rain was heavy and _______ the land was flooded.

A. consequently B. continuously C. constantly D. consistently

The textile industry _____ greatly to the economy of Hong Kong.

A. adds B. amounts C. contributes D. leads

There were no tickets _____ for Friday's performance.

A. preferable B. considerable C. possible D. available

They are believed ____ in their experiment.

A. to have already succeeded B. to succeed already C. to be succeeded D. to be succeed They decided to chase the cow away ______ it did more damage.

A. unless B. until C. before D. what

Two old friends meet ____chance in the street.

A. by B. on C. at D. for

We ______ our breakfast when an old man came to the door.

A. just have had B. have just had C. just had D. had just had

We think it is wise ____him not to accept their offer.

A. for B. of C. to D. from

What are you doing? I'm _____the bedroom for my wallet.

A. looking B. finding C. searching D. searching for

What time does my flight leave ____Tuesday?

A. at B. in C. by D. on

When Mr. Jones gets old, he will______ over his business to his son.

A. take B. hand C. think D. get

Would you please help me to ____up the present for the old gentleman?

A. wrap B. tie C. cover D. send

You are lucky since you've never ____anything in your life.

A. lost B. got C. stolen D. found

You ought not to ____ him the news that day.

A. tell B. be telling C. have told D. had told

Your little girl is becoming very rude. You _____scold her.

A. may B. can C. ought D. ought to

范文六:电大学位英语(词汇复习) 投稿:贾甌甍

第 1 页 共 8 页

变音:Pronunciation

1. virtue——amusement

2. relax——value

3. affected——prevented

4. direction——practical

5. field——seize

6. breach——least

7. bulletin——bullet

8. shook——wood

9. occasionally——television

10. notice——stomachs

11. sign——life

12. schoolyard——coo

13. scratch ——check

14. master ——tiresome

15. pigoen ——Jewish

16. opposite ——balloon

17. scatter ——gravity

18. pressure ——directly

19. float ——bellows

20. twinkle ——drink

21. essay ——away

22. splendid ——wretched

23. singer ——tongue

24. mountain ——captain

25. owner ——narrow

26. mouth ——south

27. stomach ——books

28. century ——actual

29. forehead ——regret

30. chapter ——check

31. period ——perseverance

32. counter ——south

33. eyebrow ——town

34. geography ——remark

35. replied ——entered

36. candle ——taxi

37. cross ——fond

38. postmark ——chance

39. appear ——atmosphere

40. stamps ——desks

41. irrigate ——mirror

42. waist ——paint

43. improve ——include

44. quiet ——society

45. behind ——blind

46. latent ——squirrel

47. flood ——blood

48. cookie ——wolf

49. mud ——lung

50. creature ——belief

第 1 页 共 8 页 1

词汇:vocabulary

1. The bridge was named after the hero who gave his life for the cause of the people.

2. There were no tickets available for Friday’s performance.

3. Many new opportunities will be opened up in the future for those with a university

education.

4. The rain was heavy and consequently the land was flooded.

5. The engine gives off smoke and steam.

6. Don’t release this news to the public until we give you the go-ahead.

7. My camera can be adjusted to take pictures in cloudy or sunny conditions.

8. Children who are over-protected by their parents may become spoiled.

9. When Mr.Jones gets old, he will hand over his business to his son.

10. Some old people don’t like pop songs because they can’t resist so much noise.

11. It was difficult to guess what her reaction to the news would be.

12. There were some artificial flowers on the table.

13. We are interested in the weather because it affects us directly what we wear,

what we do, where we go and even how we feel.

14. Chlidren are very curious by nature.

15. I hope my teacher will take my recent illness into consideration when judging

my examination.

16. When I was very young, I was terribly frightened of school, but I soon got over

it.

17. Many people complain of the rapid pace of modern life.

18. American women were denied the right to vote until 1920 after many years of hard

struggle.

19. He was ashamed of having asked such a silly question.

20. Mr.Morgan can be very sad in private , though in public he is extremely cheerful.

21. Students or teachers can participate in excursions to lovely beaches around the

island at regular intervals.

22. Physics is equivalent to the science which was called natural philosophy in

history.

23. Finding a job in such a big company has always been beyond his wildest dreams.

24. It is not easy to learn English well, but if you hang on, you will succeed in

the end.

25. Last year the advertising rate rose by 20 percent.

26. The strong storm did a lot of damage to the coastal villages: several fishing

boats were wrecked and many houses collapsed.

27. You see the lightening the instant it happens, but you hear the thunder later.

28. The manager lost his temper just because his secretary was ten minutes late.

29. Please be careful when you are drinking coffee in case you stain the new carpet.

30. Convenience foods which are already prepared for cooking are available in grocery

stores.

31. Sixty percent of the readers chose her as their favorite writer.

32. Excuse me. I haven’t taken my textbook with me. Shall we share one?

33. The news you told me the other day has yet to be confirmed.

34. Quite a lot of people watch TV only to kill time.

35. Tom’s parents died when he was young, so he was brought up by his uncle.

36. The textile industry contributes greatly to the economy of Hong Kong.

37. Depending on intuition, Mary led us through an unknown part of the forest.

38. The little boy, who got home very late, was greatly relieved when he found out

he had been spared.

39. I was told that this cloth would not shrink in the wash, but it did.

40. He just couldn’t figure out what in the world she had been talking about all

the time.

41. The old lady felt very disappointed when her daughter forgot her birthday.

42. I’d like to go over the lessons once more before we take the exam tomorrow.

43. The little girl woke up screaming because she had a nightmare.

44. Would you please help me to wrap up the present for the old gentleman?

45. She has to reason to refuse John’s invitation.

46. Tom has got a decent job in a chemical factory.

47. Being poor is no disgrace while being dishonest certainly is.

48. When you read a book in a hurry, you can skip some less important details.

49. He used to have a hobby of stamp-collection, but he has given it up.

50. She talked to him for a long time and dissuaded him from doing that dangerous

job.

填词语Section B

1. (thirst)Do you have any water? Iam (thirsty)todeath.

2. (industry)The United States is an(industrialized) nation, so we still have a

long way to catch it.

3. (silent)She gave her husband a sharp look to (silence) him.

4. (economic)I am a college student now. My major is (economics).

5. (wonder)Don’t you think that’s a (wonderful)story?

6. (lie)It seems that he can always lie his way out of trouble. But sooner or later,

people will find him a (liar).

7. (patience)Nelson is certainly unfit for the teaching profession, for he is too

(impatient) with slow learners.

8. (child)He was born in China, spent his (childhood)in England, and now he is an

American citizen.

9. (disappoint)To our great (disappointment),Mrs White won’t be able to join us

in the party this weekend.

10. (invent)What an important(invention)he has made!

11. (able)Airplanes(enable)people to travel great distances rapidly.

12. (add)They need(additional)help to get the work done as planned.

13. (wide)The roads have to be (widened)so that problem of traffic jam can be solved.

14. (sharp)Your scissors needs to be (sharpened).

15. (honest)He said he would have nothing to do with(dishonest)people who always

tell lies.

16. (decide)While still a young boy, Louis made his(decision)to become a scientist.

17. (encourage)High interest rates (discourage)people from borrowing money from

bank.

18. (solve)We will not give up until we find a satisfactory (solution) to the problem.

19. (mystery)It was very (mysterious)how he had got into the room without being seen.

20. (produce)His farm is so (productive)that he grew more corn than he could sell.

21. (lock)Before you enter the house, you have to (unlock)the door.

22. (propose)I feel very sorry that the boss didn’t pay any attention to my

(proposal).

23. (unexpected)Frankly speaking, I didn’t (expect)to see you here.

24. (unusual)I (usually)go shopping on Sundays, but this coming Sunday I am going

swimming.

25. (ordinary)This novel is(extraordinarily)interesting. I suggest you read it.

语法Part 3 Structure

1. It wasn’t such a good dinner (as) she had promised us.

2. They decided to chase the cow away (before) it did more damage.

3. (Any) student with a little common sense should be able to answer the question.

4. All (that) is a continuous supply of the basic necessities of life .

5. (When compared) with the size of the whole earth, the highest mountain does not

seem high at all.

6. He must have had an accident, or he (would have been here) then..

7. It was essential that the application forms (be sent) back before the deadline.

8. We (had just had) our breakfast when an old man came to the door.

9. The manager promised to keep me (informed) of how our business was going on.

10. She never laughed, (nor did she ever) lose her temper.

11. I decided to go to the library as soon as I (finish what I did).

12. The teacher doesn’t permit (smoking) in class.

13. I like watching TV (more than going) to the cinema.

14. I appreciate (being invited) to your home.

15. You (needn’t have done) all those calculations! We have a computer to do that

sort of thing.

16. The speaker, (known) for her splendid speeches, was warmly received by the

audience.

17. No sooner had we reached the top of the hill (that) we all sat down to rest.

18. Evidence came up (that) specific speech sounds are recognized by babies as young

as 6 months old.

19. The last time we had a family reunion was (at) my brother’s wedding ceremony

four years ago.

20. How close parents are to their children (has) a strong influence on the character

of the children.

21. Only a few minutes was (spent) learning how to use the telephone book.

22. Nature had equipped the fellow (with) two hands, but not ,obviously, (with) the

brains to use them properly.

23. When filled with a gas lighter than air, a balloon can (float) in the air.

24. Only when (he comes will it be) possible to settle this problem.

25. Since you have written to each other, you should (keep in touch with) him without

being asked.

26. So excited (did he seem) that he could not say a word.

27. Obviously, his opinion is completely opposite (to) ours.

28. He began to speak to us in an (excited) and (trembling) voice.

29. It was not until the teacher came (that the students stopped talking).

30. -These students work very hard. -(So they do) I always find them studying.

31. Tom is the boy (who) I think scored the winning points for the basketball team.

32. Madame Curie is believed (to have discovered) radium.

33. (Whether it rains or not) is of no concem to me.

34. Later, Tom was told (why what) he had done was not necessary.

35. Would you consider (going) to Finland with us this summer?

36. (So) great was the destruction that the South took decades to recover.

37. I (wouldn't) talk that way if I were Peter.

38. I (didn't go) swimming until Father returned.

39. You ought not to (have told) him the news that day.

40. (It is only when) the people have become masters of their own country (that)

science can really serve the people.

41. This is my handbag, and that is (yours).

42. My wallet is made (of) leather. And what about yours?

43. Who is the man standing (over) there?

44. Excuse me, sir. I've lost my watch. Do you have (the) time?

45. What a shame! I could (no longer) to the movie with her.

46. She insist that i (go) to the movie with her.

47. No one could (live on) so little money a month.

48. He was put into prison (under) the law of this state.

49. Mark Twain was famous (for) his excellent writings.

50. The accident nearly (led to) a world war.

完形填空

1.意大利面条

Memory when served those none good at arguments socially Suddenly put joy As for him time hand in graded loud Somebody pleasure for laugh

旧书词汇:vocabulary

1. Don't talk about her son's behavior at school. It's a(n) (embarrassing) topic to her.

2. China has great (potential) to become an economic power in not too long a time.

3. That small country has (declared) independence.

4. The manger (insisted) that the new employees go through professional training before they started working.

5. Alice is a quiet girl, She never gets (involved) in the womanish gossip of the class.

6. I hate to be (interrupted) when I'm speaking.

7. The deadline is only three days away. We can't (affond) the waste of a single minute in doing the work.

8. Old people tend to (stick to) traditional ideas.

9. The young clerk tries to earn more money by working (extra) hours.

10. She finally succeeded in (persuading) her husband to give up smoking.

11. You are lucky since you've never (lost) anything in your life.

12. What are you doing? I'm (searching) the bedroom for my wallet.

13. Even after the meeting they still couldn't agree with each other because that's a (controversial) topic.

14. Look!Someone has (spilt) tea on the floor.

15. Where have you been all this time? I've been (worried) about you.

16. Everybody has (wondered) if there is anything wrong with the boss, for he keeps shaking his head all the whole morning.

17. Before he is given the job in this company, everybody has to be (interviewed) by the manager.

18. How can I get to the top floor of this hotel? You may take the (lift).

19. When we make tea, we must always use (boiling) water.

20. My grandpa always listens to national and (international) news in the morning.

21. Wang Ping says that she doesn't like her physics teacher because she is very (strict) and makes them work very hard.

22. Do you (prefer) classes on TV or on the radio?

23. I'm watching a football game between England and Scotland. Look! England are (attacking) again.

24. Two policemen are watching the (secne) of a crime.

25. Listen! This is a telephone (conversation) between two friends.

26. Can you mend my bicycle? It has a (flat) tyre.

27. Tom told me he would be here at 8 o'clock. So I'm (expecting) him.

28. I'm watching "Hunter" on TV, and this is my (favorite) programme.

29. What a shame! The baby has been (scratched) by the pet cat.

30. Several customers are (complaining) to the manager about the terrible food of the restaurant.

语法Part 3 Structure

1. Dick won’t drive us to the station. He has (too small a car) to take us all.

2. What time does my flight leave (on) Tuesday?

3. I usually have a walk (on) Sunday morning.

4. It has been a long time (since) I saw you last time.

5. In this conversation, the TV interviewer is interviewing a person (about) her holiday aboard.

We (lived) in London from 1950 to 1960, but me (have moved) now.

(Being interested) in English, he’s never missed any English class.

He spoke as if he (had never lived) in England before.

I know you’re planning to travel this summer, but do you know (how much it will cost)?

10. The stolen necklace must be recovered (at any cost).

11. Let’s go, (shall we)?

12. He has not been to Paris yet, and (I haven’t either).

13. If she (were) to come tomorrow, I would tell her everything.

14. The line was busy; someone (must have been using) the telephone.

15. A pretty face may win friends but it takes character and personality to hold

(them).

16. In one year, about twenty million dolls were bought before Christmas. Dolls were by far (the most popular) Christmas toys.

17. I can read your thought so (well) that I know what you’re going to say.

18. Your little girl is becoming very rude. You (ought to) scold her.

19. I don’t remember (having seen him) before.

20. Please listen to me. It’s inappropriate for you to persist in (doing) this.

21. If we (had had) enough money, we could have stayed there a week longer.

22. He had difficulties making himself understood, but we didn’t (show any sign of) impatience.

23. Two old friends meet (by) chance in the street.

24. He is one of the students who (are) always on time.

25. Neither Larry’s father nor his mother (was) at home.

26. The famous Yong Le Bell is three times (as tall as a man).

27. It was not cool enough for us to sleep (well).

28. Marina is too young to (be left) in the house without a baby-sister.

29. Being written in pencil, the letter was difficult (to make) out.

30. It was unkind of you to do that. You (should not have) done so.

31. Shakespeare wrote many of his plays (during) the reigh of Queen Elizabeth 1.

6. 7. 8. 9.

范文七:电大学位英语(单选) 投稿:卢嘣嘤

3.电大学位英语单选题

______ send your motorcycle to be repaired? You'd better not drive it any more.

A. Why B. Why not C. Why don't D. Why didn't

这里表示建议,用Why not

______ student with a little common sense should be able to answer the question.

A. Each B. Any C. either D. one

common sense 常识; each 这个词在英语中强调的是个体与众不同的特点;any 这个词强调的是很多东西在一起的共性; either 两者之间任何一个

______ to the moon some day, I should see the surface of the moon with my own eyes.

A. Would I go B. Were I to go C. If I go D. If I had gone 这是省略 if的虚拟条件句Were I = If I were

______ with the size of the whole earth , the highest mountain does not seem high at all. A. When compared B. Compare C. While comparing D. Comparing

本题的关键是弄清compare与mountain的关系; when 可以直接加过去分词;当when后面的主语与主句的主语一致时,主语和系动词可以省略。

All _______ is a continuous supply of the basic necessities of life.

A. what is needed B. for our needs C. the thing needed D. that is needed 当all作定语从句的先行词时,从句只能用that来引导; all that = what

Children who are over-protected by their parents may become_____

A. hurt B. damaged C. spoiled D. harmed

句意为:“过分受父母保护的孩子可能会被惯坏”。hurt“指对身体或感情上的伤害”。destroy“毁坏,消灭”。tame“驯服”。spoil“宠坏,惯确良坏”。spoiled的过去分词形式也可看做是形容词“宠坏了的”。

Christopher Columbus was believed ______ the American continent.

A. to discover B. discovering C. to have discovered D. having discovered Depending on____, Mary led us through an unknown part of the forest. A. intuition B. sense C. vision D. image

Do you think she has any ____ to refuse John's invitation? A. reason B. cause C. motive D. point

Either you or I ___ wrong on this matter.

A. is B. are C. am D. were

由 neither...nor,either...or,not only...but also 连接的两个主语,谓语动词的数通常按就近原则,即与后面的主语保持一致;如果是疑问式则以前面的主语为准。 Excuse me, sir. I've lost my watch. Do you have ___ time? A. the B. a C. an D. bland

He had difficulties making himself understood, but we didn't ____impatience.

A. show no sign of B. make an exhibition of C. show any sign of D. make any exhibition of

He is one of the students who____ always on time.

A. is B. are C. was D. be

He is the boy ___I think scored the winning points for the basketball team.

A. whom B. which C. that D. who

He just couldn't ___what in the world she had been talking about all the time. A. figure out B. catch on C. set out D. work on

He must have had an accident, or he ______ then. A. would have been here B. had to be here C. should be here D. would be here

He used to have a ____of stamp-collection, but he has given it up.

A. habit B. hobby C. custom D. like

His _____ handwriting resulted from haste and carelessness rather than from the inability to form the letters correctly. A. unreadable B. beautiful C. careful D. undecided

His parents _____, the orphan is now taken care of by her uncle.

A. have died B. dying C. dead D. having died I swimming until Father returned .

A. went B . didn’t go C. hadn’t gone D. be went

I didn't ask him, but he ___ to help me with my homework.

A. gave B. offered C. took D. got

I know you're planning to travel this summer, but do you know_____?

A. how much cost it will be B. how much has it cost C. how much will it cost D. how much it will cost

I'd like to ______the lessons once more before we take the exam tomorrow.

A. go for B. go over C. go round D. go about

In spite of your living so far away, we both hope very much _____.

A. your coming B. that you come C. you to come D. that you have come It has been a long time _____I saw you last time. A. since B. for C. before D. after

It is because he is too young ____ he does not understand what has happened. A. that B. so C. so that D. therefore

It was difficult to guess what her ______ to the news would be.

A. impression B. reaction C. comment D. opinion

It was essential that the application forms _______ back before the deadline.

A. must be sent B. would be sent C. be sent D. were sent

It wasn't such a good dinner ______ she had promised us.

A. that B. which C. as D. what

Many new ______ will be opened up in the future for those with a university education.

A. opportunities B. necessities C. realities D. probabilities Many people watch TV only to ___time.

A. cost B. spend C. kill D. take

My camera can be _____ to take pictures in cloudy or sunny conditions.

A. treated B. adjusted C. adopted D. remedied

My friend was full of _____ for the way in which I had so quickly learned to drive a car.

A. pride B. surprise C. admiration D. jealousy

Neither Larry's father nor his mother _____at home.

A. are B. were C. was D. am

Please listen to me. It's inappropriate for you to persist in ___ this.

A. to do B. do C. doing D. having done

She never laughed, ______ lose her temper

A. or she ever did B. nor did she ever C. or did she ever D. nor the ever did

She talked to him for a long time and ___him from doing that dangerous job.

A. persuaded B. dissuaded C. overcame D. conquered

Since your supervisor has _____ the time for a talk, you must make sure that you will be there on time.

A. predicted B. specified C. yielded D. classified

Some old people don't like pop songs because they can't ____ so much noise.

A. resist B. sustain C. tolerate D. undergo

Sorry to trouble you. I haven't taken my textbook with me. Shall we ___one?

A. have B. share C. look D. read

The bridge was named _____ the hero who gave his life for the cause of the people. A. after B. with C. by D. from

The famous Yong Le Bell is three times_____. A. as tall as a man B. taller as a man C. tallest than a man D. more tall than a man

The hunter ______ on his back with his eyes half closed.

A. laid B. lied C. lay D. lain

The leaves are ____ down to the ground when autumn comes.

A. dropping B. following C. putting D. falling

The little girl, who got home very late, was greatly relieved when she found out she had been___.

A. saved B. nudged C. spared D. encouraged

The little girl woke up screaming because she had had a_____.

A. daydream B. nightmare C. fantasy D. sweet dream

The manager ___that the new employees go through professional training before they started working.

A. persisted B. insisted C. resisted D. assisted

The manager promised to keep me ______ of how our business was going on .

A. to be informed B. on informing C. informed D. informing

The manufacturers _____ carried out one of the Chairman's proposals, but they didn't.

A. must have B. couldn't have C. ought to have D. shouldn't have

The news you told me the other day has yet to be___.

A. affirmed B. informed C. conformed D. confirmed

The old lady felt very ____when her daughter forgot her birthday.

A. deceived B. deserted C. unfortunate D. disappointed

The police officer happened _____ the traffic when the accident happened.

A. to direct B. directing C. to be directing D. to have directed The rain was heavy and _______ the land was flooded. A. consequently B. continuously C. constantly D. consistently The textile industry _____ greatly to the economy of Hong Kong.

A. adds B. amounts C. contributes D. leads

There were no tickets _____ for Friday's performance.

A. preferable B. considerable C. possible D. available

They are believed ____ in their experiment.

A. to have already succeeded B. to succeed already C. to be succeeded D. to be succeed

They decided to chase the cow away ______ it did more damage.

A. unless B. until C. before D. what

Two old friends meet ____chance in the street. A. by B. on C. at D. for

We ______ our breakfast when an old man came to the door.

A. just have had B. have just had C. just had D. had just had

We think it is wise ____him not to accept their offer.

A. for B. of C. to D. from

What are you doing? I'm _____the bedroom for my wallet.

A. looking B. finding C. searching D. searching for

What time does my flight leave ____Tuesday?

A. at B. in C. by D. on

When Mr. Jones gets old, he will______ over his business to his son.

A. take B. hand C. think D. get

Would you please help me to ____up the present for the old gentleman? A. wrap B. tie C. cover D. send

You are lucky since you've never ____anything in your life. A. lost B. got C. stolen D. found

You ought not to ____ him the news that day.

A. tell B. be telling C. have told D. had told

Your little girl is becoming very rude. You _____scold her.

A. may B. can C. ought D. ought to

范文八:电大学位英语单选题 投稿:崔鑃鑄

______ send your motorcycle to be repaired? You'd better not drive it any more.

A. Why B. Why not C. Why don't D. Why didn't

这里表示建议,用Why not

______ student with a little common sense should be able to answer the question.

A. Each C. either D. one

common sense 常识; each 这个词在英语中强调的是个体与众不同的特点;any 这个词强调的是很多东西在一起的共性; either 两者之间任何

一个

______ to the moon some day, I should see the surface of the moon with my own eyes.

A. Would I go C. If I go

这是省略 if的虚拟条件句Were I = If I were D. If I had gone

______ with the size of the whole earth , the highest mountain does not seem high at all. B. Compare C. While comparing D. Comparing

本题的关键是弄清compare与mountain的关系; when 可以直接加过去分词;当when后面的主语与主句的主语一致时,主语和系动词可以省略。 All _______ is a continuous supply of the basic necessities of life.

A. what is needed B. for our needs C. the thing needed 当all作定语从句的先行词时,从句只能用that来引导; all that = what

Children who are over-protected by their parents may become_____

A. hurt B. damaged D. harmed

句意为:“过分受父母保护的孩子可能会被惯坏”。hurt“指对身体或感情上的伤害”。destroy“毁坏,消灭”。tame“驯服”。spoil“宠坏,惯确良坏”。

spoiled的过去分词形式也可看做是形容词“宠坏了的”。

Christopher Columbus was believed ______ the American continent.

A. to discover B. discovering C. to have discovered D. having discovered

Depending on____, Mary led us through an unknown part of the forest. B. sense C. vision D. image

Do you think she has any ____ to refuse John's invitation? B. cause C. motive D. point

Either you or I ___ wrong on this matter.

A. is B. are C. am D. were

由 neither...nor,either...or,not only...but also 连接的两个主语,谓语动词的数通常按就近原则,即与后面的主语保持一致;如果是疑问式则以

前面的主语为准。

Excuse me, sir. I've lost my watch. Do you have ___ time? B. a C. an D. bland

He had difficulties making himself understood, but we didn't ____impatience.

A. show no sign of B. make an exhibition of D. make any exhibition of

He is one of the students who____ always on time.

A. is C. was D. be

He is the boy ___I think scored the winning points for the basketball team.

A. whom B. which C. that

He just couldn't ___what in the world she had been talking about all the time. B. catch on C. set out D. work on

He must have had an accident, or he ______ then. B. had to be here C. should be here D. would be here

He used to have a ____of stamp-collection, but he has given it up.

A. habit C. custom D. like

His _____ handwriting resulted from haste and carelessness rather than from the inability to form the letters correctly. B. beautiful C. careful D. undecided

His parents _____, the orphan is now taken care of by her uncle.

A. have died B. dying C. dead

A. went C. hadn’t gone D. be went

I didn't ask him, but he ___ to help me with my homework.

A. gave C. took D. got

I know you're planning to travel this summer, but do you know_____?

A. how much cost it will be B. how much has it cost C. how much will it cost

I'd like to ______the lessons once more before we take the exam tomorrow.

A. go for C. go round D. go about

In spite of your living so far away, we both hope very much _____.

A. your coming C. you to come D. that you have come

It has been a long time _____I saw you last time. B. for C. before D. after

It is because he is too young ____ he does not understand what has happened. B. so C. so that D. therefore

It was difficult to guess what her ______ to the news would be.

A. impression C. comment D. opinion

It was essential that the application forms _______ back before the deadline.

A. must be sent B. would be sent D. were sent

It wasn't such a good dinner ______ she had promised us.

A. that B. which D. what

Many new ______ will be opened up in the future for those with a university education.

B. necessities

Many people watch TV only to ___time.

A. cost B. spend C. kill D. take C. realities D. probabilities

My camera can be _____ to take pictures in cloudy or sunny conditions.

A. treated C. adopted D. remedied

My friend was full of _____ for the way in which I had so quickly learned to drive a car.

A. pride B. surprise D. jealousy

Neither Larry's father nor his mother _____at home.

A. are B. were D. am

Please listen to me. It's inappropriate for you to persist in ___ this.

A. to do B. do D. having done

She never laughed, ______ lose her temper

A. or she ever did C. or did she ever D. nor the ever did

She talked to him for a long time and ___him from doing that dangerous job.

A. persuaded C. overcame D. conquered

Since your supervisor has _____ the time for a talk, you must make sure that you will be there on time.

A. predicted C. yielded D. classified

Some old people don't like pop songs because they can't ____ so much noise.

A. resist B. sustain D. undergo

Sorry to trouble you. I haven't taken my textbook with me. Shall we ___one?

A. have C. look D. read

The bridge was named _____ the hero who gave his life for the cause of the people. B. with C. by D. from

The famous Yong Le Bell is three times_____. B. taller as a man C. tallest than a man D. more tall than a man

The hunter ______ on his back with his eyes half closed.

A. laid B. lied D. lain

The leaves are ____ down to the ground when autumn comes.

A. dropping B. following C. putting

The little girl, who got home very late, was greatly relieved when she found out she had been___.

A. saved B. nudged C. spared D. encouraged

The little girl woke up screaming because she had had a_____.

A. daydream C. fantasy D. sweet dream

The manager ___that the new employees go through professional training before they started working.

A. persisted C. resisted D. assisted

The manager promised to keep me ______ of how our business was going on .

A. to be informed B. on informing D. informing

The manufacturers _____ carried out one of the Chairman's proposals, but they didn't.

A. must have B. couldn't have D. shouldn't have

The news you told me the other day has yet to be___.

A. affirmed B. informed C. conformed

The old lady felt very ____when her daughter forgot her birthday.

A. deceived B. deserted C. unfortunate The police officer happened _____ the traffic when the accident happened.

A. to direct B. directing C. to be directing D. to have directed

The rain was heavy and _______ the land was flooded. B. continuously C. constantly D. consistently

The textile industry _____ greatly to the economy of Hong Kong.

A. adds B. amounts D. leads

There were no tickets _____ for Friday's performance.

A. preferable B. considerable C. possible They are believed ____ in their experiment. B. to succeed already C. to be succeeded D. to be succeed They decided to chase the cow away ______ it did more damage.

A. unless B. until D. what

Two old friends meet ____chance in the street. B. on C. at D. for

We ______ our breakfast when an old man came to the door.

A. just have had B. have just had C. just had We think it is wise ____him not to accept their offer.

A. for B. of C. to D. from

What are you doing? I'm _____the bedroom for my wallet.

A. looking B. finding D. searching for

What time does my flight leave ____Tuesday?

A. at B. in C. by

When Mr. Jones gets old, he will______ over his business to his son.

A. take C. think D. get

Would you please help me to ____up the present for the old gentleman? B. tie C. cover D. send

You are lucky since you've never ____anything in your life. B. got C. stolen D. found

You ought not to ____ him the news that day.

A. tell B. be telling D. had told

Your little girl is becoming very rude. You _____scold her.

A. may B. can C. ought

范文九:电大会计学位英语之6翻译题 投稿:曾怶怷

1.18世纪末,英国迅速成为世界的工厂

At the end of the 18th century, Britain became the world’s factory quickly.

2.到18世纪末,英国正迅速成为世界的工厂。

By the end of the 18th century England was fast becoming the workshop of the world.

3.在十八世纪末,英国迅速成为世界的工厂Britain quickly became the world’s factory at the end of the 18th century. Cc

1.除非他做错事,否则不会受到批评Unless he does something wrong, or he will not be criticized.

2.从他的语音说明他是外国人。 His accent tells that he’s a foreigner .

3.沉甸甸的果实压弯了树枝。 The fruits were so heavy that they bent the branches.

Dd

1.到了明年7月,我在这里读书将已三年了。By July of next year I shall have studied here for three years.

2.当他工作时,没有什么事件能打扰他。 Nothing can interrupt him when he is working.

3.当你在学校附近,尽管周围没有小孩,你也必须减慢你的速度。

When you are near the school, you must slow down, even though there is no child around.

4.到他来的时候,我们已经等了他两个小时了。We had been waiting for him for two hours by the time he came.

Ff

1.飞船进入大气层会全速燃烧直至完全消失

A spaceship entering the earth's atmosphere at full speed would burn up completely and disappear

Hh

1、毫无疑问的是,所有的电视节目都应该是教育。There is no doubt that all television programs should be educational.

Jj

1.假如你昨天到达,你就能见到她。If you had arrived yesterday, you could have seen her.

2.JANE为自己的城市自豪,当她当游客参观时从不感到厌烦。

Jane was so proud of her city that she was never bored of guiding the tourists to look around.

3.尽管任务重时间紧,我们仍然努力去完成。

Although there is not enough time for the tough task, we still tried out best to accomplish it.

4.尽管任务非常艰巨,我们仍然努力去完成。Although the task is very tough, we still try our best to finish it.

Ll

1.老师布置了要读多少章节的作业?How many chapters should be read for homework according to the teacher? Mm

1.没有钢铁,就没有现代工业。Without iron and steel, there would be no modern industry.

Nn

1.你弄到这些足球票费了好大劲吧? Did you make great effort to get these football tickets?

Pp

1.喷气式飞机直到第二次世界大战才被使用。Jet hadn't been used until the Second World War.

Qq

1.全速进入大气层的飞船会彻底烧毁而消灭。

A spaceship entering the earth's atmosphere at full speed would burn up completely and disappear.

Rr

1.如果 我见到她 我会叫她等一下。 If I see her, I will ask her to wait a moment.

2.如果没有空气,地球上就不可能产生任何生命 If there is no air, the earth would not produce any life

Ss

1.是牛顿发现物体之间是互相吸引的。 It was Newton who found that objects attract each other.

2.受到别人嘲笑,他受不了 Ridiculed by others, he can not stand

六、翻译题

1

Tt

1.他被禁止入城(ban)He was banned to enter the city.

2.她很想获得颁奖。She is eager to be awarded prizes.

3.她认为她的成功是努力的结果She think her success is the result of efforts.

4.他到达时,我们已经在那里等了2个小时。We’ve been waiting two hours when he arrived.

5.她想知道是否下午5点后打电话更会省钱。She wonders if it is cheaper to make a telephone call after 5 pm.

6.她被迫等了一个多小时(make)。She was made to wait for more than an hour.

7.他在申请一份职员工作。 He was applying for a clerk.

8.他工作时,什么也不能分散他的心思(abstract)。Nothing can abstract his mind while he works.

9.他的口音说明他是个外国人(betray)。His accent betrayed the fact that he was a foreigner.

10.他心跳得如此之快,以至于他几乎喘不过气来 (beat)。His heart beats so fast that he could hardly breathe.

11.他们近期新建的机场距离城市20公里。The airport they build recently is 20 kilometers away from the city.

12.他建议改变计划He proposed to make a change in the plan

13.一旦他自己弄懂了的东西,他就能讲给别人。Once he understands anything himself, he can explain it to others.

14.他认为不是人人都需要在汽车里安装电话。He didn't believe that everyone would need a telephone in the car

15.他父亲发起脾气行为举止很粗鲁。His father’s behavior is very rude when he loses his temper.

Ww

1. 我在专心致志地看书,没听见你叫我(absorb)。I was absorbed in a book and did not hear you call.

2.我在这里读书,到明年七月将近三年了I will have been studying here for nearly three years in July next year.

3.无论她带游客参观多少次这个城市,她都从不厌烦谈论她的城市

No matter how many times she has showed the tourists around the city, she would not be sick of talking about her city.

4.我建议你们早点动身去机场(suggest)。 I suggest you leave for the airport earlier.

5.我想知道如何解释空间通讯的重要性I’d like to know how to explain the importance of the space communication.

6.我们的军队在那场战斗中获得胜利。 Our army won that battle.

7.我们完全意识到局势的严重性(aware)。We are totally aware of the serious situation.

或者 We have been aware of the ponderance of the situation completely.

8.我们就牛奶的供应与农场主计价还价。We bargain with the farmer about the supply of the milk.

9.我恳求他们不要在她面前提起我的名字。I beg them not to mention my name before her.

10. 无论卡门(Carmen)带领人们参观多少次,她似乎从不厌烦谈论她的城市。

No matter how many times Carmen shows people around her city, she never seems to get tired of talking about it.

11. 我可以问问他是否记得替你寄过一封信 I can remember for you to ask him if he sent me a letter.

Xx

1. 校长授予优秀学生以荣誉称号(bestow)。The president of our university bestowed honors on the best students.

2.校长颁发了班级优秀学生荣誉称号The headmaster awarded the excellent students the honor title.

3.细菌太小,肉眼看不见。Bacteria are too small to be seen.

4.小张失去了平衡从梯子上摔了下来(balance) Xiao Zhang lost his balance and fell off the ladder

Yy

1.要是他早点动手,就能赶上火车了If he had done it earlier, he could have caught the train.

2.一旦你显出害怕的样子,他就会向你进攻(show,attack). Once you show scare, he will attack you.

3.一辈子不犯错误的人是没有的。(lifetime). There is nobody doesn’t make mistakes in a lifetime.

Zz

1. 这个小女孩渴望受到嘉奖 (avid)。The little girl is avid for praise.

2.在化学变化中,能量既不会创造,也不会消失In chemical changes, energy will not create and will not disappear.

3.这些票的有效期只有7天。The period of validity of these tickets are only 7 days.

4.这家旅馆可供500人住宿(accommodate) 。This hotel can accommodate five hundred persons.

5.政府对这件事情持什么态度 The Government's stance in this matter

六、翻译题

2

范文十:电大学位英语同音辨析 投稿:金吹吺

一、语音题

affect C. think D. English breach breach

breach A. break B. theatre C. meadow bulletin

bulletin A. bury B. Prussian ent

cookie A. frog B. oxygen D. obvious counter

counter A. country

creature A. effect B. energy C. reduce

essay A. holiday B. says D. mayor

eyebrow float

float A. flower B. brown C. hometown

flood A. loose geography A. regret B. envy D. deck

irregular A. skirt latent

master A. Alsace ble

mountain A. explain B. remain C. campaign

notice ble

occasionally occasionally A. population B. Russian C. question

opposite

oric

owner A. powerful B. brown er

period period A. request . require

pressure mera

quiet A. field B. piece C. believe replied replied scatter A. laboratory B. separate arious

schoolyard B. cook C. poor D. childhood

shook shook A. shoot B. food C. shoe

singer A. anger splendid A. watched B. refused mpressed

twinkle A. windy C. footprint D. interesting

waist

字典词典爱眼日作文爱眼日作文【范文精选】爱眼日作文【专家解析】英语高级词汇替换英语高级词汇替换【范文精选】英语高级词汇替换【专家解析】校园多美好校园多美好【范文精选】校园多美好【专家解析】